Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 470261 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ispali bi, al zamalo. Bili bi jednu sezonu drugi - treci, sledecu bi se borili za titulu.

Ko sto je ova pozicija sada potpuno nerealna, trebali bi da budemo 5-6, a Partizan 7-8 jer su gori od nas koji se raspadamo, tako bi se i ova deca zadrzala u vrhu.

Da nabrajam sad koliki je koji klinac potencijal, i sta mogu, nemam vremena, a i koga zanima i ko prati, do sada verovatno zna. Svi su oni isli i na turnire sa Zvezdom ili sa reprezentacijom, i veoma cesto neki od ovih je bio najbolji igrac turnira. Manje vise, skoro svi su ili igrali ili su standardni u mladim reprezentacijama.

Ono sto je sigurno, svi imaju daleko bolje tehnicke(ovo posebno), kondicione i brzinske sposobnosti od sadasnjih prvotimaca. Vec sam rekao, osvajali su titule u mladjim uzrastima, znaju sta znaci nositi dres kluba.

Ima tu igraca koji mogu glat da dostignu ono sto je npr. Lazar Markovic iz Partizana, i to ih ima nekoliko. Samo moraju da igraju fudbal, a ne da sede na tribinama.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2012, 12:17:32 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Wave II
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Apple 13pro
bice zvezda opet prvak sveta
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
Ko sto je ova pozicija sada potpuno nerealna, trebali bi da budemo 5-6, a Partizan 7-8 jer su gori od nas koji se raspadamo

A da nas izbacis u Srpsku ligu? Malo iznad crte, realno, po kvalitetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Dobro, preterao sam, ali to je vise karikiranje da se naglasi poenta. A poenta je da bi verovatno Jagodina bila prva, da Partizan i Zvezda nisu to sto jesu. I nije tu samo kvalitet fudbalera, vec i kvalitet igre. A igramo i mi i vi ko kurac, s'tim da ste vi odigrali 2 utakmice protiv Intera dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4

E neka je... Muka mi je da vec 5 sezona slusam o tome kako on dolazi i kako cemo sa njim da budemo kao Barsa... Meni je on prosek, ali dobro... Licno se nadam da nece nikada doci, ili bar da ne slusam vise kako ga "dovodimo" svakih 6 meseci...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia N95
Ispali bi, al zamalo. Bili bi jednu sezonu drugi - treci, sledecu bi se borili za titulu.

Ko sto je ova pozicija sada potpuno nerealna, trebali bi da budemo 5-6, a Partizan 7-8 jer su gori od nas koji se raspadamo, tako bi se i ova deca zadrzala u vrhu.

Da nabrajam sad koliki je koji klinac potencijal, i sta mogu, nemam vremena, a i koga zanima i ko prati, do sada verovatno zna. Svi su oni isli i na turnire sa Zvezdom ili sa reprezentacijom, i veoma cesto neki od ovih je bio najbolji igrac turnira. Manje vise, skoro svi su ili igrali ili su standardni u mladim reprezentacijama.

Ono sto je sigurno, svi imaju daleko bolje tehnicke(ovo posebno), kondicione i brzinske sposobnosti od sadasnjih prvotimaca. Vec sam rekao, osvajali su titule u mladjim uzrastima, znaju sta znaci nositi dres kluba.

Ima tu igraca koji mogu glat da dostignu ono sto je npr. Lazar Markovic iz Partizana, i to ih ima nekoliko. Samo moraju da igraju fudbal, a ne da sede na tribinama.

Da se ja pitam,isto bi uradio,plus Jankovica poklonio,za njega pride dodao koju kintu.

Tema je mrtva jer je Zvezda na totalnom,totalnom dnu,a nema izlaza,barem se ne vidi.Nekako me osjacaj prati da su ovi izbori samo poslednji udarac.Pa smo svi u nekom bunilu.

Sta smo dobili.Dva odlicna sportska radnika,jedan je Veliki Dragan Dzajic,drugi je fenomenalni Zoran Stojadinovic.Ali oni ce se potrositi,da bi radili,njima treba novac,novca nece biti,barem ne,ako nam neko ne pokloni 30 miliona.

Iz citave ove radne grupe,jedino jedan covjek ima konkretna i pragmaticna resenja,to je Nebojsa Covic (ko god kaze suprotno,taj je konjina).On ce vjerovatno biti tu,nekih 6 mjeseci,i on ce se okrenuti,njemu je kosarka br.1.

Sve u svemu,opet se vracamo na onu staru pricu,jedini spas,privatizacija.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2012, 12:53:25 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Motorola Luxan RAZR2
Dobro, preterao sam, ali to je vise karikiranje da se naglasi poenta. A poenta je da bi verovatno Jagodina bila prva, da Partizan i Zvezda nisu to sto jesu. I nije tu samo kvalitet fudbalera, vec i kvalitet igre. A igramo i mi i vi ko kurac, s'tim da ste vi odigrali 2 utakmice protiv Intera dobro.

Za razliku od smesnih Zvezde i Partizana, Jagodina je ove sezone razvalila u Evropi i stvarno zasluzuje da bude prva.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Jedino kada su Zvezda i Partizan licili na nesto, je po meni bio period Djukica kod njih, odnosno neposredno po dlasku Robija kod nas, dok nam nisu sjebali Evandra. Sve posle toga je bilo sve samo ne igra i kod nas i kod njih. Inace nije da se sad nesto pravim pametan, ali jos tada sam govorio da je Djukic potencijal za trenera i mozda jedini nas trener koji ima zdravu filozofiju igre i moderno shvatanje fudbala. Cak sam bio i za to da dodje kod nas iako je trenirao njih, posto znam da je nas covek oduvek bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.