Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 471247 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia N95
Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Kod tebe ne bi primali golove na amaterske greske jer bi ti mahnuo magicnim stapicem i Maksimovic ne bi napravio neki retardirani potez... Smile

Ne,Maksimovicu bi objasnio na treningu kako se igra fudbal.Treneri su krotili mnogo zajebanije tipove od sminkera Maksimovica.

A za sve je to najveci krivac Lukic,koji je picka i nikad nije podrzao Prosineckog da im se najebe keve kada je to trebalo.

Inace,ovako govori pragmatik i mega poslovan covjek.

- Mi moramo da postavimo model rada za neku drugu upravu, jer mora da se gleda u budućnost, ako se bude kopalo po prošlosti, neće biti napretka. Ja razumem sve te ljude, trenere, stručni štab, igraće, navijače, ali ako ne budemo menjali sistem u organizaciji i načinu poslovanja, Zvezda će prestati da postoji - rekao je Čović.

Takođe on je poručio da bi Džajić kao predsednik radne grupe trebalo da zakaže sastanak za ponedeljak ili utorak.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung SGH-E590
Da objasnio bi mu jer to tako funkcionise. Samo mu kazes nemoj da pogresis i on ne pogresi. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia N95
Ko je rekao da se tako objasnjava?

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Apple iPhone 6S
Daj bre Goranac, kakva buducnost, vizije i ostalo. To moze da ima Barselona, koja moze to da isfinasira i ciji navijaci imaju strpljenja da cekaju 30 godina da postane ovo sto je danas. Nas bre pas nema za sta da ujede. Kod nas se topla voda i dalje smatra merilom luksuza. Mi bre sto vise gledamu u neku buducost, to se vise raspadamo po svim savovima. Kakva buducnost kad ti vise ne mozes da zadrzis klinca od 17 godina, koji verovatno vec od 12. ima menadzera (F. Jankovic)? Dok je Zvezda imala rezultate, uspevali su nekako do 23-25 da zadrze igrace, pa su igrali par sezona pa si mogao necem da se nadas. Kakva deca i buducnost, kada vise ne mozes igraca od 17 godina da zadrzis, a on moze da pruzi nesto bitnije klubu za jedno 5 godina. Taj ce za pet godina vec da zaradi milione i da propadne kao i svi pre njega. Danas je ceo svet proklet i pare su jedino bitne. I vredis onoliko koliko ima para i ti klinci zive u tom okruzenju i tom shvatanju sveta i ne dopire do njih nista durog. Mi smo sirotinja i mi ne mozemo da gledamo u buducnost. Nas ili moze neko da kupi i da se nadamo da ima dobre namere, ili da se tako krpimo, da dovodimo neke krljace u 30.  godini i da se nadamo da cemo osvojiti nasu ligu i posle naravno ispasti u prvom kolu kvalifikacija. Dakle kada nam budzet bio 100 000 000 evra kao recimo nekom kineskom prvoligasu, onda cemo moci da se nadamo nekim slidnim rezultatima. Dokle god ne shvatimo da ovim zombijima koji danas igraju fudbal nikakve emoccije, istorija, tradicija, ne znace nista, vec da samo hoce kes, necemo se pomaci sa mrtve tacke. Tacnije hocemo, ali na gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia N95
Borba se mora voditi na svim nivoima.Prije svega tu mislim na drzavau.Nadam se,da pojedini nece odustati ovog puta,tek-tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Apple iPhone 6S
Da je on igrao, sve bi bilo drugacije. Oh, wait... Smile

http://www.mozzartsport.com/vesti/kasalica-ovo-sto-smo-juce-odigrali-je-sramota-nije-dostojno-zvezdinog-grba-video
==========================================
Petkovic, Rajevac. Smiley 1 Taj Jovanovic mislim da je imao mnogo vise srece, nego sto je neki trener, a ovog Bozovica, nesto organski ne podnosim kao pojavu. Sere mi se kada vidim koji to hodajuci Ego.
http://www.mozzartsport.com/vesti/kandidati-za-trenera-zvezde-tri-domaca-i-dva-stranca
« Poslednja izmena: 02. Dec 2012, 17:28:26 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
samo stranac i da mu se da kandzija u ruke, igracima dati minimalac od 22.000 pa tek kad osvoje nesto onda platiti po zasluzi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC 
Zna li neko na koliko godina Zvezda moze da potpise ugovor sa nekim igracem, ima li limit. Moze li recimo da se sa nekim igracem od 16 gpdina, da potpise ugovor na 10 god.?

Ili ako jeit 4 godine, da se potpise ugovor da taj i taj postaje vlasnistvo Zvezde i da se eliminisu menadjeri iz daljih transfera.
Oces, potpisi, neces daleko ti lepa kuca.

Mislim da bi se takvom politikom, oba nasa velika kluba, potpuno eliminisali mesetari iz naseg fudbala u narednih 5 god.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2012, 18:13:21 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
od 18. godine ugovor moze najvise da se potpise na 5 godina
pre toga samo stipendijski ili na tri sezone tako nesto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia N95
Citat
Ili ako jeit 4 godine, da se potpise ugovor da taj i taj postaje vlasnistvo Zvezde i da se eliminisu menadjeri iz daljih transfera.
Oces, potpisi, neces daleko ti lepa kuca.

Fudbaleri i jesu vlasnistvo kluba i pored postojanja menadzera.

Menadzer ima ulogu posrednika,koji je ovlascen od strane odredjenog lica da pregovara sa klubom,klubovima o uslovima produzenja ugovora,prelaska u drugi klub i td.

Sta je fora kod nasih menadzera i svih ostalih menadzera u svijetu..Klubovi,prodaju menadzerima (njihovim agencijama) pravo na fudbalera i samim tim oni imaju ili sva prava ili odredjeni procenat.

Dje je tu greska u koracima.Sto nasa djeca,cim dodju do nekog stadijuma u kojem pokazuju da ce postati profi fudbaleri,dobijaju menadzere usred nebrige klubova.U sustini,ti menadzeri i nijesu neko strasno cudo,samo sto nasi klubovi njiesu znali kako da posluju sa njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.