Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 472132 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Стојадиновић за РСБ: Имам визију тима

У вези са новонасталим догађајима у ФК Црвена звезда, redstarbelgrade.info је контактирао члана Радне групе Црвене звезде, господина Зорана Стојадиновића.

Као увертиру у велики РСБ интервју у којем ћете потенцијалном спортском директору Црвене звезде постављати питања, урадили смо кратак пресек најинтересантнијих ствари које у овом тренутку занимају црвено-белу популацију.

Господине Стојадиновићу, ко Вас је контактирао у вези са уласком у Радну групу Црвене звезде?

- Контактирао ме је Александар Вучић са којим сам иначе велики пријатељ и о коме сам неретко причао о стању у српском фудбалу и стању у Црвеној звезди. Познато је да је он велики навијач најтрофејнијег српског клуба, а позив да уђем у Радну групу Црвене звезде чији је циљ стабилизација и унапређење стања је за  велики изазов. Поред тога, у веома сам добрим односима са Драганом Џајићем и пројекат у који улазимо је пре свега велика част и изузетно велика ствар.

Да ли већ имате спреман концепт долазака и одлазака у току зимског прелазног рока?

- Апсолутно имам визију како треба да изгледа Црвена звезда што се тиче играчког кадра и даћу све од себе да је спроведем у дело. Па ипак, Црвена звезда пре свега треба да заврши такмичење и мислим да је у овом тренутку апсолутно беспотребно и може да буде штетно говорити о било каквим именима. Истина је да смо победили дерби али уколико Звезда не направи резултат до краја ништа нисмо урадили тако да не бих желео да "таласамо" јер је играчима пре свега неопходан мир.

Познато је да имате контакте у Шпанији и Португалу. Колико нам је познато, довели сте у српски фудбал Ибрахима Гаја, Едгара, Дијару а близу преласка у Црвену звезду били су Дијаките (Боависта), Велдон (Белененсес)... Да ли имате визију какви странци су потребни Црвеној звезди?

- Да, довео сам у Црвену звезду играче попут Гаја и Едгара, али морам да поменем да сам довео и Дијару у Партизан. Међутим, многи не знају да сам Дијару прво нудио Црвеној звезди, на шта су ми тадашњи челници са подсмехом одбили понуду... Имам контакте у Порту, Спортингу, Бенфики и имам визију довођења странаца. Укратко, пре детаљнијег интервјуа могу да вам кажем да су најреалније две опције за довођење странаца.  Прва је износ цене играча коју Црвена звезда може да истрпи у опусу од 50 до 150 или 200.000 евра с обзиром на финансијску ситуацију. Друга опција је позајмица са правом прече куповине. На пример позајмица на шест месеци за које време ће Црвена звезда да тестира играча и уколико задовољи, ми смо први који се питамо о његовој даљој каријери. Прецизније, уколико желимо да га задржимо, ми ћемо то и учинити.

Што се тиче структура будућих уговора, да ли ће Црвена звезда у случају недостатка средстава нудити велике проценте за куповину играча у износу од 50 или више процената?

- Не, ни у лудилу! Првенствено за домаће играче. Уколико играч долази из српског клуба, проценат при продаји не сме да прелази 20%

Примера ради, уколико нам се свиди играч из ОФК Београда, сасвим сигурно је довољно издвојити, опет примера ради 200.000 евра, где је очекивање да му се играњем у Црвеној Звезди цена увећа до два па зашто не и три и више милиона евра. На тај начин проценат од 20% сасвим сигурно мора да буде довољан за играча из домаћег клуба, јер реално гледано, који то српски клуб изузев највећих може да направи високе трансфере у иностранство и колико често?

Да ли ће Александар Јанковић остати на клупи Црвене звезде уколико оствари добре резултате до краја првенства?

- Апсолутно. Разговарали смо о томе више пута и заузели заједнички став да је потпуно и једино нормално задржати тренера који има резултат тако да нема никакве дилеме око тога.

Какав је статус Филипа Јанковића с обзиром на то да сте му били менаџер, а да је затим имао потписане уговоре са другима?

- Видите, Филип је био вансеријски таленат али мислим да је његова породица, конкретно мајка направила погрешне потезе и детету у први план несвесно наметнула неке друге приоритете и у тој ситуацији момку од шеснаест година скренула мисли са фудбала. Он је након уговора са мном добио уговор са другим домаћим менаџером, затим је добио уговор са неким италијанским менаџерима ако се не варам. Последица свега је да Филип није ни у репрезентацији своје генерације и да његов таленат стагнира. Видећемо да ли ћемо успети да фудбалски оживимо Филипа.

Колико вам Црвена звезда дугује новца?

- Црвена звезда ми дугује 360.000 евра.

За које трансфере?

- Па веровали или не, за трансфере Авала Исаха и Абубакара Оумаруа. Наиме, претходно руководство Црвене звезде тражило је позајмицу за Авала Исаха у износу од 150.000 евра, а након тога исту толику суму за Абубакара Оумаруа. Позајмио сам клубу 300.000 евра да би се Звезда након тога одрекла услуга Абубакара Оумаруа што је за мене било потпуно невероватно.

Шта се дешавало након тога?

- Након тога сам гледао како Звезда доводи играче у вредности од износа моје позајмице, а да су на мене потпуно заборавили. Одлучио сам да због таквог односа пустим меницу и блокирам рачун клуба. Дакле, Црвеној звезди је рачун био блокиран и због мојих меница и немам проблем да то јавно кажем јер се ту не ради о односу између мене и Црвене звезде него о односу између мене и људи који су је водили. Ја ћу у овом тренутку да повучем своју меницу јер мислим да су се кадровски услови у Црвеној звезди променили а ја, понављам, немам проблем са Црвеном звездом.

Ипак, позајмили сте 300.000 евра а Звезда вам дугује 360.000 евра?

- Позајмио сам тај новац пре четири и по године. Јасно је и вама колико сам могао да зарадим од камате на тај новац било где друго али сам ипак позајмио Црвеној звезди.

Хвала Вам на издвојеном времену и видимо се поново у великом РСБ интервјуу са навијачима Црвене звезде.

- Хвала и Вама, част ми је и задовољство разговарати за РСБ са навијачима Звезде и одговарати на ваша питања.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Citat
Не знам, мене би срамота било
I mene bi bilo sramota da dodjem ovde i krenem u raspravu, neko mi uljudno odgovori a ja da mu kazem da treba da ga bude sramota i da mi je muka kada citam njegov post. Zali Boze vremena na diskusiju kada dodje do toga. Tako da, ajd zdravo...
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 20:19:51 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
Зато се ја надам да ће се ствари окренути, а ви трудите да будете најбољи у селу у улици у комшилуку у кући у не знам ни ја ком микрокосмосу..

Ово ме подсећа на оно што сам и рекао. "Наше титуле су битније од ваших". Слажем се, за присталицу одређеног клуба јесу, а ти то и хоћеш да кажеш, што разумем.
Брате, можеш да лажеш неког другог да ти Звездина титула (нека тамо некад) неће бити битна уколико нам и даље буде фудбал у курцу. Једино ако си ко оне девојчице што се ложе на Звезду а не знају 2 играча. А знам да то ниси.

--
И ово да напишем. Баш сад на Монду прочитах изјаву Вермезовића.

Citat
"Mene nervira to što se pokušava da se dve strane izjednače. Kada je Crvene zvezde u problemu, onda se istog trenutka vuče paralela kao da je i Partizan je u problemu. Dobio sam informaciju pre utakmice da su se Zvezdini i Partizanovi navijači sukobili kod stadiona Sinđelića, a onda su mi rekli da je to bila međusobna tuča naših navijača. Pa, ovo što se meni dogodilo od strane Zvezdinih navijača, nekih pojedinaca, jer neću da generalizujem stvari. Istog trenutka se javlja gospodin major, koji kaže da su to Partizanovi navijači. Zašto je to potrebno?", pitanjem je završio trener prvog tima Partizana.

То је оно о чему сам причао.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC ...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
Ne znam uopste sta sam trazio na ovoj zagadjenoj temi, ali evo, jos ovo i odlazim... covek napise kako se na nekoj utakmici igraci protivnickog tima sklanjaju da bi neko izveo makazice i po njegovom misljenju nije umobolnik... kad mu se servira SNIMAK gde se ocigledno vidi kako se pola tima sklanja da bi se igrac sa loptom od centra usetao u gol, onda je taj sto je postavio snimak umobolan... svaka cast...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Citat
jos ovo i odlazim...

Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC ...
Roki  Smile jbt de nadje Stimpija... Vristim
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Енисе боље едитуј него што бришеш.
Џои чистоћо, одговор имаш у контејнеру.

Брате, можеш да лажеш неког другог да ти Звездина титула (нека тамо некад) неће бити битна уколико нам и даље буде фудбал у курцу.

Е јебига ја не знам што уопште улазимо у дискусију кад ти знаш боље од мене шта ја мислим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC ...
Jbt Klipe sta se raspravljas sa njim - Nabodi ga!!!  Smile

Jbt vec poceli novinari sa licitiranjem ko dolazi kod nas.. ccc.  Koje smo mi bedno drustvo i koliko nam je trulo novinarstvo..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung 
Nema sanse da bilo koga od te navedene trojice dovedemo,zajebite to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.