Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 472106 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Прво, не сери унапред.

Друго, Индију и Пакистан су ваши први почели да певају. Наш оно варијације на 'дошо је и тај дан'..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Бољи, односно најбољи, на крају узме титулу.

Aham, pogotovu u nasoj ligi.  Smile

Inace, mal si kontradiktoran sa te strane. Verujes u postenu ligu, a pominjes ovde Covica i sumnjivost derbija. Tako da ako vec ides sa te strane da pricas o bodovnom saldu onda nemoj da pricas o nekoj sumnjivosti lige.  Smile

Citat
искрено, мени је понижавајућа оцена да Звезда игра боље или једнако лепо и квалитетно као Партизан.
Ja to nisam rekao. Rekao sam samo da ste jednaki "go pistolj" kao i mi, ljudi koji su miljama daleko od nekog ozbiljnog fudbala. A mislim da bi se i Empty i jaksa slozili sa tom konstatacijom(doci ce pa ce reci).
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Mi jesmo miljama daleko od ozbiljnog fudbala, sto se najlakse moze videti po tome da ne mozemo skoro nikoga da prodamo... tj. vise nikog ne mozemo da prevarimo i da mu uvaljamo nekog igraca.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10

Друго, Индију и Пакистан су ваши први почели да певају.

"убити, спалити
циганима трага не оставити
индија, пакистан
тамо роми овде само Партизан"

надам седа сад песма има смисла
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
Ja to nisam rekao. Rekao sam samo da ste jednaki "go pistolj" kao i mi, ljudi koji su miljama daleko od nekog ozbiljnog fudbala. A mislim da bi se i Empty i jaksa slozili sa tom konstatacijom(doci ce pa ce reci).

Неко је рекао да сте мањи распад од нас, што значи да сте бољи, односно мање лошији. Нисам конкретно на твој пост мислио.
Друга је ствар што смо миљама далеко од озбиљног фудбала. И Шумадија из Јагњила је миљама далеко од озбиљног фудбала па је квалитетнија екипа од ФК Ковачевац. Емпти и Јакша ће се сложити са констатацијом да смо миљама далеко од озбиљног фудбала, али не и са тим да играте боље од нас, што су у више наврата и рекли. Па ви овде игру и после победа критикујете. Дођем, видим шта пишете и помислим да сте изгубили... Роки хвали Јанковића, Кадафи из зезања Микића, Јакша сваког клинца, док остали плачу за неком добром игром. Значи, ви, који волите и пратите Звезду, критикујете њену игру, чак и кад победи. Па где ћеш бољи доказ да се лоше игра?

Лепо је рекао Сале (ајмосви) да се сад радујете, еуфорија итд. до неке следеће офке. Мени је тим пре боље што неки мисле да играте "исто ко и ми". То је, заправо, био и циљ свега овога.

Citat
Aham, pogotovu u nasoj ligi.  

Inace, mal si kontradiktoran sa te strane. Verujes u postenu ligu, a pominjes ovde Covica i sumnjivost derbija. Tako da ako vec ides sa te strane da pricas o bodovnom saldu onda nemoj da pricas o nekoj sumnjivosti lige.

Нема ту контрадикторности. Не верујем у поштену лигу, јер свака екипа из нашег првенства договара и купује. Само је ствар у томе што ипак, на крају, одлучује квалитет. Немогуће је да смо купили 5 последњих титула. Можда би могло да се поверује у то... да ви нисте кроз ових 5 сезона имали Славка Перовића, Гуму Богдановића, Туторића, Исаха, Кадуа, Савиа, Славољуба и остале... а ми Јоветића, Клеа, Дијару, Мореиру, Жуку, Камару, Крстајића, Савића... и остале. Узмеш мало успоредиш те играче и схватиш да је ипак квалитет одлучивао првака. Екипа, која сваке године (изузев Шамрока) игра Европу, да намешта титуле у јадном првенству као што је наше... па не иде баш.

Па Звезда је 2 године чекала да макар мало заседне на прво место...

Али добро, верујте и даље, после ових 5 и по година, да сте најбољи.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ја не желим да се изјашњавам о томе ко је бољи у овој оваквој лиги и оваквом фудбалу.

Прво - Партизан има огромну подршку савеза кад му затреба (сећам се ономад Суботице), има у клубу људе који су галвни у другим клубовима у лиги. Гробари не морају да се сложе око прве констатације, ал друга је сама по себи довољна да све ово буде спрдачина.
Друго - Звезда је више пута оштећена у дуелима са Партизаном, онда је више пута то надокнађивано да би се направила равнотежа. Исто тако је вршен притисак из Звезде па се на осталим утакмицама нису свирале неке ствари као она рука Димитријевића рецимо. Исто тако Звезда је више пута и у мањим утакмицама оштећена.
Треће - Партизан кад игра ван домашаја домаћих судија и савеза, дакле у Европи, игра топло-хладно. Губи од Шамрока, не мож добије Азербејџанце. Онда се против Интера растрче и покажу неки фудбал. Исти фазон је и са Звездом. И то је тако већ годинама, на атмосферу и величину и значај утакмице наши играчи покажу и већу количину жеље а и фудбалског квалитета. Онда се врате у наш лигу па се вуку против Јагодине ОФКе Металца и Спартака. И једни и други.

Све то је један велика трагедија српског фудбала. Нема га нигде док не дође неки Интер или Бордо, онда се играчи разлете по терену пред пар десетина хиљада навијача јер их понесе атмосфера и онда иду хвалоспеви како Касалица има муда ко слон, како Волков разбија...... Туга и смех у исто време.

И онда у таквој ситуацији мерити ко је БОЉИ по мени је ван памети. Толико смо лоши да је билокакво такмичење у томе ко је бољи уствари она 'спешл олимпикс' фора. Док се нешто не промени коренито у фудбалу сви ћемо и даље бити ретардирани ко год да узме титулу. Неки се тиме и задовољавају јер узимају титуле и трипују да је то доказ нечега, други прижељкују да се узме напокон титула јер ће то исто тако доказати нешто.. ја нисам у том фазону. Пишам се и на Партизанов у доминацију овакву, и на евентуално овакву Звездину узвратну доминацију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Mogu da ti puse Stameni! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Citat
Значи, ви, који волите и пратите Звезду, критикујете њену игру, чак и кад победи.
Kada bih dosao na vasu temu(a bio sam par puta) video bih to isto cak mozda i gore. Neko je vise samokritican, neko manje, i to je u redu. Nema ti to nikakve veze sa time ko igra bolje a ko losije...

Citat
Не верујем у поштену лигу, јер свака екипа из нашег првенства договара и купује
Ali zato verujes da bodovna razlika u prvenstvu znaci automatski kvalitet? Kako moze da ti znaci da je neko bolji ako neko kupi 6 a neko drugi kupi 5 utakmica? Kazem, kontradiktoran si. Smile

Ajde de, ja sam prvi koji bi rekao "Ej, posteno su nas dobili, bili su bolji", ali derbi je pokazao malo suprotno stanje. Kao sto rekoh, da ste nesto bolji kao sto pricas, ovakvu Zvezdu ne da bi dobili vec razbili...

Ја не желим да се изјашњавам о томе ко је бољи у овој оваквој лиги и оваквом фудбалу.

Толико смо лоши да је билокакво такмичење у томе ко је бољи уствари она 'спешл олимпикс' фора.
Upravo to.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Mogu da ti puse Stanoje! Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.