Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 470928 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
preko toga da su mu prodali stub odbrane Tosica
Imao prilike da gledam utakmicu Jagodina- Zvezda pre neku godinu uzivo. Uglavnom, taj covek je bio toliko los da je bilo bolje da stavimo jedan stub umesto njega i da ga protivnicki igraci zaobilaze. Posle otisao na pozajmicu u Betis, pa se vratio i krenuo da igra kako treba. Tada sam video da verovatno samo zeli da se proda pa bese otisao u Tursku na letovanje, lepo se dogovorio sa Turcima i otisao. Tako da, iako uprava ima veliku krivicu za dosta stvari, on nije jedna od njih...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Apple iPhone 6S
Ja o vuku...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-1.jpg
(216.45 KB, 512x554)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung SGH-E590
Citat
On je morao da pravi od govana pitu, a to je kao sto znas vrlo tesko.
E vidis to bas i nije tako. On je od krusaka pravio pitu od visanja, a to tako ne ide. Smile

Citat
On je morao da objasnjava igracima koje su celog zivota ucili da je fudbal da polomis nogu igracu, da rves sa protivnikom u blatu, da cim dobijes loptu zunes je samo sto dalje od svog sesnaesterca, da sve to sto su ih ucili vise ne vazi i da sada treba da igraju nesto potpuno drugacije.
Pricu o takvom fudbalu, ili kako ga popularno nazivate "Batadjorizmu", vam je prodao Empty, a to vidis i nije istina. U Srbiji ima raznovrsnih trenera, sa razlicitim iskustvom i sa razlicitim pristupom igri i naravno da postoji trener koji bi radio dobro u Zvezdi i koji bi iskoristio maksimum iz svakog igraca i kad bi vi gledali malo dalje od "odlaska najboljeg trenera na svetu Roberta Prosineckog", mozda bi videli da ima mnogo vecih problema od toga ko je trener.

I nisu njemu prodali Tosica, on je sam otisao. I nisu ga sabotirali vec je klub bio primoran da funkcionise tako zbog teske finansijske situacije. I Robi je toga bio svestan od pocetka...
Citat
na kraju i trenera jer eto od kada je Jankovic dosao, pocelo je klasicno napucavanje lopte, preskakanje sredine i od kada je on dosao Lazovic, koji je kreativac, je skroz potponuo, ne vidi se na terenu.
Vidis Lazovic je bio van forme i pre dolaska Jankovica i nije mi jasno zasto krivite njega za losu igru Lazovica. A preskakanje igre...pa vidis preuzeo je tim koji nema vodju odbrane, plejmejkera, napadaca(koga je doveo)... Ja mislim da se on lepo snasao dok su igracima obecavane plate. Vezao je pet pobeda, pa losi rezultati do uplate pred derbi. Smile

Citat
A Jankovic je vec pokazao kako selektira igrace. On je jednog Molinu koji je za nase uslove Mesi sto se tice tehnike, oterao i doveo Blazica, plus je izjavio da bi Blazic mogao da igra u bilo kojem timu u Evropi. Da mu je to jedina greska, meni dovoljno da takvog coveka vise nikada ne uzmem za ozbiljno.
Krneta, Maksimovic, Milivojevic, Dimitrijevic...  Da nastavim? Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung 
Ja o vuku...

Ово је највећи цар кога сам ја гледао у новијој ери ФК Црвена Звезда. Толико.

« Poslednja izmena: 06. Dec 2012, 17:44:43 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
seljoberski igrac,blazic za njega izmislo fudbal  Smile
roki sine ni sam ne verujes u to sto pises
lepo sam objasnio sta moze da uradi sa tim pripremam i svojim jajarskim alibijima sta bi radio u engleskoj ceko leto za pripreme,a dotle selidba u nizi rang jer boze moj nije bilo pauze i priprema,nabijem ga na kurac i njega i pripreme i jos cemo da vidimo mi kad murinjo odradi pripreme sa novim igracima,ma nek se nosi u tri lepe picke materene neka ga tata vodi da deli sveske fergusonu i vengeru jer mali sve zapisuje pa nije fudbal dnevnik bridzit dzons u ovom slucaju ane frank posto se tragicno zavrsava u al sam besan niko bre nije ovoliko izblamirao Zvezdu kao on trpaju nam trojke na sred marakane ko god stigne, pop bre da okadi stadion kad on ode i ako nisam vernik,nek ide u sopot sa lukicem jebo ga sto ga doveo, ko je bre on da sere pred utakmicu sa vosom alo bre pa kroz prozor su te trebali isterati momentalno pum mi je bre kurac vise "Zvezdine dece" koja bi leba bez motike i znanja,sikter bre

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia N95
Ti si taj koji prdi. Jankovic nije dobio pravu priliku, samo je pokupio otpadke proslog trenera i prosle uprave, a cak je i sa time uspeo da ostane drugi i samo 6 bodova iza Partizana. Uz par pojacanja i dobro odradjene pripreme Jankovic moze da napravi Zvezdu koja ima sansu.

Mnogo prdis.

To sto ti pricas su obicne gluposti.

Jankovic nije zasluzio klupu Crvene Zvezde,mlade reprezentacije.

U proslom mandatu je pokazao da pojma nema pri selektiranju ekipe.

Mlada reprezentacija nam lici na rastimovani orkestar.

Zvezda je dosla do toga da gubi svaku drugu utakmicu,i da prosjecno prima 1.5 gol po mecu.Podsecanja radi,sa Robijem je to bilo 0.3.

On je imao svo vrijeme ovog svijeta.On u timu ima dobre fudbalere,taj koji kaze da nema,je retard.

Znaci,covjek nije dostojan Zvezdine klupe,a Lukic nije bio dostojan Zvezdine fotelje.

Inace,opste je poznata prica,kako je sa vrlo dobrim timom Lokerena,uspio da ispadne iz lige.

Jankovicu,sto dalje od Zvezde,seljacino!

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Apple iPhone 6S
Nije on los momak. Verovatno i voli Zvezdu, ali to nije dovoljno da bude trener. Jbg, volim i ja Zvezdu, pa ne mogu da budem trener. Ne treba ga vredjati i napadati, ali treba lepo da se pokupi i da ode. Cude me jedino ovi ljudi koji su sada u toj radnoj grupi, sto malo malo pa neko kaze kako ce mozda nastaviti da vodi ekipu. Danas je to Covic izjavio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung SGH-E590
Evo Goranceva logika.

Prvi put kada je bio trener Zvezde Jankovic nije imao poraz, a Prosinecki koliko se secam jeste. Znaci po toj logici Prosinecki je retard? Smile

Citat
On je imao svo vrijeme ovog svijeta.On u timu ima dobre fudbalere,taj koji kaze da nema,je retard.

Pazi sad ovo:

Prosinecki je imao svo vrijeme ovog svijeta.On je u timu imao dobre fudbalere,taj koji kaze da nema,je retard.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
А у Лондону мук  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.