Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 467965 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Snimak, jel? Čemu? Mislim na situaciju kada Volkov startuje na Pauljevića. Ovaj se oslobađa lopte a Volkov, bez ikakve sumnje, startuje namerno na igrača i krvnički ga "čisti". Vulićević, koga spominješ, je zaslužio žuti karton za ono simuliranje. Obradović bar žuti za napušavanje sudije. Za svaki put kada ga je napušava i kad mu se unosio u facu, zapravo. Direktan crveni za ono razmahivanje laktom. Penal nad Ilićem...neka bude da je bio, ali samo zato što se u sumnjivim situacijama uvek svira u korist domaćina. Situacija uopšte nije toliko očigledna koliko bi vi to voleli. Luka i onaj start? Ništa? Smile
Ti bi o urnebesnim situacijama? Misliš kao ona na utakmici sa Radom, valjda, nebitno, kad Volkov kao poslednji igrač odbrane obara igrača i ne dobija ništa? Smile
Na stranu sve to, nisam mogao da ne primetim kako se gradila atmosfera linča kako je utakmica odmicala. Jbt, ja mislim da bi sudiju jebali u dupe na kraju da Partizan nije pobedio.
Da, utakmica sa Jagodinom je nameštena. Super. Smile
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Snimak, jel? Čemu? Mislim na situaciju kada Volkov startuje na Pauljevića. Ovaj se oslobađa lopte a Volkov, bez ikakve sumnje, startuje namerno na igrača i krvnički ga "čisti". Vulićević, koga spominješ, je zaslužio žuti karton za ono simuliranje. Obradović bar žuti za napušavanje sudije. Za svaki put kada ga je napušava i kad mu se unosio u facu, zapravo. Direktan crveni za ono razmahivanje laktom. Penal nad Ilićem...neka bude da je bio, ali samo zato što se u sumnjivim situacijama uvek svira u korist domaćina. Situacija uopšte nije toliko očigledna koliko bi vi to voleli. Luka i onaj start? Ništa? Smile
Ti bi o urnebesnim situacijama? Misliš kao ona na utakmici sa Radom, valjda, nebitno, kad Volkov kao poslednji igrač odbrane obara igrača i ne dobija ništa? Smile
Na stranu sve to, nisam mogao da ne primetim kako se gradila atmosfera linča kako je utakmica odmicala. Jbt, ja mislim da bi sudiju jebali u dupe na kraju da Partizan nije pobedio.
Da, utakmica sa Jagodinom je nameštena. Super. Smile

Secam se da je Vova ukliz'o Paulju i ovaj ga preskocio i izas'o s loptom u golaut. Tog krvnickog se stvarno ne secam.  Smile

Za koje bre simuliranje, covek ga dve sekunde drzi za ruku?!

Obrado... bahaha a sto je napusavao sudiju? To nisi video?
Za to laktom bih isklucio onog iz Nisa. Udario ga je podlakticom po ramenu a degen se drzi za vrat k'o da ga je ubio.

Citat
Penal nad Ilićem...neka bude da je bio, ali samo zato što se u sumnjivim situacijama uvek svira u korist domaćina.

Sta je onde bilo sumnjivo? Sklonio loptu, dobio po nogama, bilo u 16. Penal.

Protiv Cuke je bilo i bio je penal. Zadnji, iskosa, nije isao na gol nego na centarsut... zuti.

Citat

Osim Obradovica koji je puk'o dole uz liniju i rek'o sudiji svasta ja nisam video ni jednog igraca Partizana da je prigovarao. A bilo je razloga. Kod penala su samo digli ruke i nastavili dalje. Ne znam gde si video da smo 'teli ga jebemo u dupe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Dobro, nećemo o startu nad Pauljevićem, nisi primetio.
Obradović, dakle, ima pravo da jebe mater sudiji ako mu se ne sviđa šta ovaj svira? Dobro. Priznajem, nisam baš najbolji sa svim pravilima fudbala. Smile
O očiglednosti penala... Verovatno je bio. Međutim, vama je očigledno da kamera iza gola potvrdi bez svake sumnje da je lopta pogodila Smiljanića u koleno a ne ruku, msm...  Smile Jbg, ja nisam video nameru da sudija ošteti Partizan tako da ako je sudija i pogrešio, verujem da nije s predumišljajem. Protiv Zvezde se sviraju penali metar van kaznenog prostora, pa šta sad?
Mahanje laktom je bilo pred kraj, situacija sa onim ćelavim napadačem Nišlija. Sreća pa ga nije pogodio nigde ali namera je očigledna. Čovek je hteo da ga nabode u facu. Niko ne vidi. Dobro, priznajem, može da se desi da niko nije video a i čovek je bio revoltiran odlukama sudije, treba ga razumeti, mlad je. Smile
Atmosfera linča je moj lični utisak, nisam ni očekivao da će neko od Topalovića to da primeti a kamoli prizna.
E, sad vrhunac:
"Protiv Cuke je bilo i bio je penal. Zadnji, iskosa, nije isao na gol nego na centarsut..."
I šta da pričamo više, jbt...
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Ja ti kazem ono sto sam vid'o. To je penal za Cuku koji nije sviran. Dal' nije smeo ili nije vid'o ne znam. Znam da nije sviran i da je sudija pogresio. Isto kako znam da je pogresio za nas penal juce i za gol U NP i za zuti Malbasica i za crveni Luke.

Citat
Protiv Zvezde se sviraju penali metar van kaznenog prostora, pa šta sad?

Mislis za Zvezdu? Nije da ih nije bilo na 18 metara. Smile

Nije Lola, nego Rna. Videlo ruku nije. Ali nije problem to sto je dunuo penal. Problem je sto mi nismo dobili penal od 95. godine a Purovic ga dobije cim legne u 16 i Bajic popije crveni jer ga dodirnuo nije. Asprogenis ludak odbrani.  Smile

Problem je u tome sto sam posle prvog kola i gresaka sudije protiv NP-a u Beogradu rekao da Partizanu nece smeti da se svirne penal do kraja sezone. Problem je jer su te sudije suspendovane iz fudbala i na putu su za Hag a Spasic ce da svira vec sledece kolo. Problem je jer se Majo salje Zvezdi na najteze moguce gostovanje. Problem je jer Zvezda ne sme da registruje igrace a ipak ih registruje. Problem je jer oni Asamoi uplacuju pare tako sto ih daju FSS-u(?!?!?!).

A to da li cete vi/mi da zatvorite jednu utakmicu ili ce nas/vas sudija da pokrade na jednoj nije bitno uopste.

I nije amosfera linca... nego Zvezdomanije. Izvinjavam se Zurnalu na ukradenom izrazu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia Asha 302
I nije amosfera linca... nego Zvezdomanije.

I treba da bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ne, ja mislim protiv Zvezde na čuvenom terenu u Subotici... Tamo gde vi imate epilepsiju a nama se sviraju fantomske stvari.
Rnić, Lola...to su dva različita čoveka? Smile Ne vidi se mesto gde lopta udara prema tome ne možeš da tvrdiš ništa.
Bitno da Đura, moralna gromada, sve radi legitimno.
O tome kako se sudi u ovoj ligi pogledaj ponovo ono o Kalčopoliju u Srbiji i sabrana dela finala kupa sa Vojvodinom.
I šta je Majo ukrao u Jagodini?
Penal vam nije sviran jer ga nije ni bilo. A bilo je derbija gde je Zvezdi nisu svirani ništa manje očigledni penali od ovoga nad Ilićem.
Naravno da nije bitno ako nas/vas zatvore na utakmicu ili dve. Bitno je da nam je fudbal propao jer ne postoji takmičenje.  Bitno je da više ne možete ni da služite za gol razliku u Evropi jer vas fudbalske veličine poput Šamroka ili Tuna postave tamo gde vam je mesto. A to mesto je mesto boga i batine u JSL. Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2014, 23:31:25 od The Exile »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
SonyEricsson Т280i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Aj ljudi batalite vise to. Kljucno je da je Partizanov igrac destabilizovao protivnickog igraca u prvom kolu, dok u drugom nije sudjen penal za Partizan (mada jos cekamo izvestas komisije)!
Jbt, vi dosli do toga trebao je da da zuti, nije trebao... desava se previd sudije... gledate li vi neke druge utakmcie sem nase lige!?!
Sledece kolo ce biti interesantno.

Stojanović: "Ne shvatam priče o poklanjanju titule!"

Lepo vam covek kaze! Sudjenje je svugde katastrofalno, ali samo je kod nas glavna tema, pored naravno onoga politicari namestaju titulu Zvezdi ili Partizanu... onda idu predsednici i tek tamo na nekom 4., 5. mestu je zaista fudbal.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.117
smekereee
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.