Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 471748 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
A ti hrvoje jos nijedan inteligentni komentar nisi imao. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Povlacim se pred takvom intelektualnom gromadom u vidu tebe. Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
I treba da kara i to sa kitom od 25 cm.. Jer za bolje smradovi i nisu. Seru o namestanj a oni samo tako znaju da igraju..

Znas kako se kaze napad je najbolja odbrana.

Seru kako nam je politika u klubu, a njima je do 93 vlast sedi u upravi...
Licemerje ono najgore.

Umesto da cute i da smrde oni seru sve i svasta...

Zamena teza, ako uopste znas sta je to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia N95
Citat
Ne,taj korner nije uticao na rezultat,Sloboda je sama sebe pobijedila,jer onoj skupini nije dala jos 2 gola na vrijeme

Čudno, ova poštapalica nije važila posle vaše utakmice sa Jagodinom..  Smile

Ne vidim razlog da uporedjujem taj i ovaj mec.

Ne mogu da vjerujem da se i dalje raspravlja na ovoj temi o postenju,etici.

Zemlja,sport,umjetsnost,vec dvadeset godina u rukama lopova,raznoraznih bandita.Prodali smo i prodajemo cast i postenje,rodnu grudu.Sve nase borbe su bile pogresne,uvijek su nas vodili maloumnici,mi uvijek ovce.Blejali i blejimo svemu sto je sareno.

Јесте. И онда Звезда победи Партизан и сви срећни и задовољни. Заборави да ти лопови који нас воде, ведре и облаче твојом Звездом. Заборави да узимају, односно перу паре преко твоје Звезде како хоће. Заборави да у њену управу поставља човека против којег се водио кривични поступак и напрасно прекинуо и уз њега још једног против којег се спрема, а вероватно ће се и он исто тако напрасно прекинути. Какве везе има.. ако победиш Партизан и још узмеш титулу, опуштено рођо, седи послужи се... оћеш ратулка, киселе, пушење?

Само седи и уживај, Џаја ће да кара.

Ti i dalje prognoziras jad,cemer,bijedu?

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia krntija
Да. И у Звезди и Партизану. А што је најтужније од свега, народ дупетом неће ни мрднути, као што није ни све ове године. Задовољиће се ето понеком титулом и победом у дербију и тако док буде света и века.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia N95
Logicno.O tome trubim ja dugo.Prosto mi je tuzno kada vidim oko cega se mi raspravljamo i sta nas zadovoljava.

Jednostavno,ugusio sam se u nekim nadanjima.Ne sanjam.Sve manje gledam i evropski fudbal.Tuzno je kada nesto sto volis,ne moze da ti podari najvece radosti.To ti dodje ko riba za kojom otkidas,pa ne obraca paznju,pa te flertne (budes prvi na kratko),ili ti kaze neku lijepu rijec (derbi) ti otkines,nakon par dana te isklulira...i sve u krug.

Koliko smo kao stado van puta,nijesmo ni svijesni.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11

Citat
"U prošloj godini nam je oteta Evropa i tada sam hteo da sve napustim. Ostao sam jer su čelni ljudi FS Srbije, po ko zna koji put, obećali da će se u Srbiji fudbal konačno početi igrati zbog navijača i igrača, a ne zbog ljudi iza scene. Onih koji kroje sudibine svih nas".

Poraz svog kluba od Crvene zvezde okarakterisao je kao "kap koja je prelila čašu".

"Nažalost, u trenutku kada je država objavila rat korupciji i kriminalu, koji naš klub i ja kao predsednik, bezrezervno podržavamo, u fudbalu je sve po starom. Poslednja utakmica protiv Crvene zvezde prelila je čašu", napisao je Subotić i podvukao:

"Slutili smo i nažalost naslutili (što u našem fudbalu i nije mnogo teško, jer se puno toga zna unapred). Možeš biti bolji, možeš više želeti pobedu, biće onako kako je neko 'gore' odlučio".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia N95
Jeste,onaj "gore" je tvoje igrace ucinio nesposobnim da postignu gol vise.

Jbt ti zivot,haos   Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC ...
Ovaj dominira na nasoj temi...

Nije tebi lako...

Jeli koliko vas juce bilo na tekmi 22? ali zato ste na forum svi dosli...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Grobara vise na temi nego na jugu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.