Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 467254 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
4/4 da upotpunimo mesec Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Hvala grobarima na cestitkama!  Smile

Moram da pomenem, ono sa loptama na kraju je bilo u rangu nekih seoskih ekipa koje pljuvasmo zbog iste stvari, i to nam ne treba. Ajde izlezavanja i nekako, to rade igraci, ali ovo je stvarno ruzno.

Neverovatna je uloga pishe u derbiju. Igraci se plase jedni drugih, i to nije uopste glupost. Usli su mnogo bolje u utakmicu, i postigli gol, posle nevidjene gluposti nase odbrane, tj. dva najiskusnija igraca.
Onda mi izjednacimo, vrhunskim prodorom i centarsutom Lazovica, ali i realizacija Kasalice fenomenalna.

I verujte vidi se odmah da se oni skroz spustise, ali napravimo taj autogol... Posle su nam mogli strpati jos neki gol glat, al smo imali i srece.

Ulazimo u drugo poluvreme, nasi su bolje izasli, ali i dalje Partizan bolji. Vidi se to. Ali Luka Milivojevic objasnjava neke stvari, i situacija se drasticno menja na terenu, Partizan ne zna gde se nalazi. Nasi su napali i bilo je pitanje vremena kad cemo dati gol.
Mislim da je taj gol Milivojevica bio momenat koji je prelomio utakmicu.

Sto se tice igraca, Kasalica je odigrao utakmicu karijere. Mislim da moze da se desi da ga posle ovoga prodamo, i ako bude ponuda, ne bih se bunio. On je neverovatno agilan, odigrao je cak i u odbrani ozbiljnu ulogu.

Spajic objasnio zasto stalno potenciram nasu decu! Decko je odigrao super utakmicu, za razliku od njegovog kolege stopera iz odbrane, koji treba da bude stub, a ne da pravi sranja, a napravio ih je nekoliko, ne samo kod oba gola, vec je i dao jednu loptu u noge protivniku, sto na svu srecu nije kaznjeno. Valjda mu se to nece vise desavati, jer je do ove utakmice igrao koliko toliko korektno.

Micko, Mladenovic i Lazovic dobri. I vise od toga.

Lazovic se izgleda nesto povredio, ne znam sta je bilo. Ipak, vidi se da je napredovao na psihickom planu, i poceo da igra redovno na potrebnom nivou za ovakve utakmice. Super prodor i asistencija za gol. Takodje je posluzio i Milijasa kod one greske odbrane partizana, al se ovaj namestao kao baba, umesto da je zvekne iz prve pa sta bude.

Mladenovic odigrao dobru utakmicu posle 300 godina. Ipak malo vise drzao loptu u pojedinim situacijama. Ako ovako nastavi bice dobro.

Micko ozbiljan igrac. Jeste ga pretrcao kod onog autogola Markovic(ipak je pretrcavao i igrace intera, pa mu nije za mnogo zameriti), al opet da je reagovala bolje odbrana a i Bajkovic koji je morao tu loptu da skida, sad gledam, po sred peterca pored njegove noge prolazi. Dosta dosta dobar Micko, bice odlican igrac.

Milivojevic... Znaci rekao sam da verujem da ce da napravi najozbiljniju karijeru od svih u Zvezdi, i rekao sam da je igrac za Mancester, trstra mi se smejao... Kad bude dosao u Chelsea u paketu sa Ljajicem, videcu dal ce da se smeje... Smile
Fenomenalan gol i jako dobra utakmica.

Mazic sudio dobro. I ono sto je primetno, da je jako dobro kontrolisao utakmicu, vidi se zasto ima dobar rejting u evropi.

Mislim da je bio dobar derbi, nije bio neki kvalitet fudbala, ali u ovakvim utakmicama i u evropi retko bude, a opet 5 golova, i dobra predstava. Zvezda bas lepe golove dala.

Tesko cemo do titule i 5 poena je mnogo, al bar smo u igri.

Napred Zvezdo!
« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 04:17:00 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Apple iPhone 6S
Slika govori vise od reci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Citat
Citat: fredikruger 29. Sep 2012, 22:52:41
za jovanovica je slavoljub djordjevic nemanja vidic
Citat
Citat: fredikruger 26. Sep 2012, 17:50:35
slavoljub je za jovanovica nemanja vidic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC ...
Dobro Fredi to si i juce kacio... skapirali smo...  Smile

@ Jaksa

Spaic nije odigrao super nego vrhunski. Decku 2 tekma za 1 tim i to derbi i on odigra onako...  Smile Samo reci hvale za njega i mislim da smo konacno dobili stopera iz nase skole.

Elem, derbi je bio mozda i najboljiu poslednjih par godina.. Za mene cak i vise... Otvoreno je bilo skroz i imalo je sta i videti.
Mazic me je bas prijatno iznenadio kako je vodio tekmu. Nije seckao, pustao duele, nije navlacio... Drzao je tekmu bas u svojim rukama. Jbg, vidi se da je naucio nesto kad je svirao LS.

Naravno slazem se sa Jaksom za Kasalicu. Odirao je utakmicu do jaja. Momak je trcao 90 minuta gore dole bez stajanja kao da je bek, ane krilo  Smile  I onaj sut sa 20 metara mu je bio extra...
Sto se tice same tekme, oni su mnogo bolje otvorili utkmicu, bolje su stajali i vise trcali... pri rezultatu 1:2 imali smo mnogo srece da ne primimo jos koji...

Ali eto 2 deo pripao nama, nosila nas pesma sa Severa i zasluzeno smo dali jos dva komada od kojih se ne zna koji je lepsi...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Нисам хтео синоћ, па ео саде да каем и ја неку.

Утакмица ниског квалитета. Онако лош шут Марковића у оној шанси кад му је дата лопта иза одбране или оно идиотисање Милијаша на 7 метара од гола су толики аматеризми да ја немам речи. Као на утакмици Вогња и Шашинаца.

Звезда ушла у утакмицу катастрофално. Бунарење, без трунке трчања, само немопосматрање противника који диктира игру и немоћ. Гол за 1:1 дали из индивидуалне акције, без игре и захваљујући катастрофалној одбрамбеној реакцији играча који је чувао Касалицу. После тога Партизан је могао да да још једно 3 гола најопуптеније.

Друго полувреме Звезда прелама утакмицу срећним голом, нешто као онај Тагоеов кад је пипно лопту и променио јој правац. Кренули су агресивније, почели да трче и на полуконтре претили. Шта се са Партизановим играчима десило неам појма, ал тотално су се погубили позади. Ја бих рекао да су физички цркли и да су зато пали и у трчању и у концентрацији.

Победа заслужена.

Мажић фино контролисао утакмицу. Пропустио је да покаже пар жутих картона. Могао је Касалица раније да добије жути, као и Милијаш за оно ударање. Ал коначно дерби где није било неких спорних ситуација које су утицале на резултат.

Фактички добили смо их на жељу и хтење. Појма немамо са организованом игром. Да еј Партизан права екипа завршио би посо у првом полувремену. Овако сами себе су закопали. Ем су се испромашивали, ем су Миливојевићу оставили 15 метара простора а после те голчине на психолошком плану све се променило и утакмица је добила други ток.

Ми сад треба да се окренемо следећим утакмицама. Знам да нам је остала ОФКа у Купи + Воша. Треба пробати то све добити, а онда ишутирати Муриња и довести праву управу и честитог тренера.

Гробље ће наставити да побеђује тако да нешто превише не гајим илузије да имамо шансе за титулу. Једино се сад мења што ће након Толета који је био крив за Звездине поразе од Јагодине и ОФКе сада Вучић бити крив за сваки кикс Партизана. Јебига људи су марва, поводљива марва.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Milivojevic je bio toliko nebitan igrac u prvom poluvremenu da su grobari odustali od njegovog cuvanja u drugom i decko ostao sam na 20m, imao minut fore da se namesti i roknuo bombu. Smile Dobra takticka zamisao Murinja. Smile

Inace Spajica ne treba hvaliti previse jer su svi nasi stoperi imali i bolje utakmice pa su kasnije pravili amaterske greske. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC ...
Hah Empty u svom stilu...

Sto se tice Murinja 101 % si u pravu, nema se tu sta dodati...

Samo mi se ne svidja ono kad kazes srecni gol Milivojevica  Smile Sta bi onda bio auto gol  drveta Jovanovica??/
Decko sutnuo iz kakve takve akcije i BAM... Golcina od precke.. sta tu ima slucajno ili ne...  Smile
Drugo tebra, kako bi ti okarakterisao utakmice pre ovog derbija(mislim isto na derbije) ako ti je ovo niskog kvaliteta..
Mislim, nemoj se ljutis, ali tebra tekma je bila vise nego otvorena i zanimljiva...

Zadnji pasus si apsolutno u pravu i to posebno zadnju recenicu... Kao drustvo smo ograniceni ko terasa...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
derbi je namesten,srpska napredna stranka je trazila da zvezda pobedi inace ce iz partizana da odgovaraju funkcioneri sps,za proneveru u prosloj vladi,dug je oprosten idemo dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC Sensation
Spajic institucija!!

Iskren da budem nisam znao ni kako decko izgleda a kamoli dal zna fudbala...i pocinje tekma,meni standardno galama kuci,mi posle 15. minuta primismo 2 gola i ne znam zasto smo se i ja i drugar istripovali da je upravo Spajic izgubio onaj duel sa Mitrovicem i da je upravo njega Markovic prosao i kod drugog gola. Sine,pljuvao sam decka do poluvremena...e onda videh ponovljene snimke,videh da decko nista nije pogresio,pa videh kako je odigrao i celu utakmicu...posle mi bilo zao sto sam ga psovao.

Po meni,on i Maksimovic treba da se upare i da igraju makar jos 2 sezone,garantujem da bi pokidali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.