Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 467276 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Jao Robi, sta im uradi... mora da si se i ti ugradio u ovog igraca, cim si toliko trazio i insistirao na njegovom dolasku.

Babaljev ugovor "jedinstven primer" u fudbalu

Zbog čega Babalj neće dobiti šansu?

"Ugovor Elija Babalja nije baš najjasniji, postoji tu neka nerazjašnjena finansijska situacija između Zvezde, agencije i Melburna. Njegov status mi nije jasan, pa ni mnogima u klubu, pa tako on poput Nikole Maksimovića ne ide sa nama. Potrebni su nam samo igrači čiji su ugovori kristalno jasni", rekao je tener Zvezde Janković za MONDO, uz ogradu da nije upoznat u detalje ugovora.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung SGH-E590
E to je ono sto ja pricam. Tako se ponasaju nasi prepumpani talenti...

Citat
"Pojavio se sam, bez oca, čiji je izostanak pokušala da opravda neka švajcarska menadžerska agencija ističući da je Veljkovom ocu potrebno 15 dana da razmisli šta je najbolje za njegovo dete. Na sastanak, na kojem smo bili sportski direktor Zoran Stojadinović, potpredsednik Nebojša Čović i ja došao je samo Veljko i uopšte nije delovao kao momak koji je željan da uspe u Crvenoj zvezdi, tačnije bio je vrlo hladan i ponašao se kao da uopšte nije svestan propusta koji je napravio. A, napravio je veliki disciplinski prekršaj, koji mu sigurno neće biti od koristi. Ja sam zbunjen da neko sa 17 godina uopšte ne pokazuje želju da se bori za svoje mesto pod Suncem".
Takav igrac da igra u Zvezdi? Njemu da se pruzi sansa? Takvi igraci nisu pozeljni u Zvezdi i mogu slobodno da idu u FK Jaksa ili gde god. Smile

I ovo isto. Kakvo bre Jaksino pruzanje sansi klincima u prvom timu Zvezde koji ni na pozajmici ne mogu da igraju...
Citat
"Ako neko ne uspe da se izbori za mesto u timu kojem je pozajmljen da bi igrao, uz poštovanje svih objektivnih i subjektivnih razloga za to, ne vidim rezon vratiti ga u Crvenu zvezdu - da igra?! To bi trebalo da bude putokaz i ostalima koji idu na pozajmice, koje generalno pozdravljam kao put razvitka mladog igrača. Ali, ako ne igraju tamo, kako misle da igraju u Zvezdi?"

Ko hoce da igra u Zvezdi on ce dobiti svoju sansu, ko hoce pare moze da ide..
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
Jao Robi, sta im uradi... mora da si se i ti ugradio u ovog igraca, cim si toliko trazio i insistirao na njegovom dolasku.

"Ugovor Elija Babalja nije baš najjasniji, postoji tu neka nerazjašnjena finansijska situacija između Zvezde, agencije i Melburna. Njegov status mi nije jasan, pa ni mnogima u klubu, pa tako on poput Nikole Maksimovića ne ide sa nama. Potrebni su nam samo igrači čiji su ugovori kristalno jasni", rekao je tener Zvezde Janković za MONDO, uz ogradu da nije upoznat u detalje ugovora.

Ne seri glupane.Kakve veze ima Prosinecki sa Babaljem?

Babalja je doveo Lukic u Zvezdu.

Sto se tice zadnjeg klinca koji je pobjega,prvo je kriv Lukic,pa onda ovi poslednji.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Ko hoce da igra u Zvezdi on ce dobiti svoju sansu

Па ти тролујеш нас овде. Досадно ти док чекаш да почну утакмице на ЈНА па нас овде спрдаш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Roki ucinicu ti veliku uslugu, i objasniti ti kako svet funkcionise.

E sad vidis Srbija u odnosu na ceo svet, to je jedno mikrookruzenje. E sad ono sto je specificno za Srbiju, ali ne samo za Srbiju, vec i jos mnogo zemalja na planeti Zemlji, jeste da u njoj nema novca i vlada siromastvo.

U tom takvom okruzenju posluje fudbalski klub Crvena Zvezda, osnovan 1913. godine. Radicemo na primeru Crvene zvezde, ali odnosi si se i na sve ostale sfere u privredi.

E sad pazi, FKCZ ne moze da ostvari finansiranje poslujuci u svom okruzenju, i mora da izadje na svetsko trziste. Nazalost prilike su takve da klub ne moze da se finansira od pretplatnih karata, tv prava, sponzora, prodaje dresa i suvenira itd.
Najveci novac FKCZ zaradjuje od prodaje igraca.

Ali tu ima jedna zackoljica. Jedini ozbiljan nacin, i odrziv, da FKCZ bude u dovoljnom i potrebnom plusu od prodaje igraca, jeste da prodaje igrace iz svoje omladinske skole.

Ko hoce da kupi Brazilca ode u Brazil, Argenticna u Argentinu, a Srbina kupuje u Srbiji. Ovo podrazumeva rang i rejting igraca koje smo mi u stanju da dovedemo. Zato se ne dovode stranci da se preprodaju, nego se dovode iskusni stranci da ti pomognu u domacem takmicenju i da se afirmisu tvoja deca, ali da ne skrecemo sa diskusije.

Znaci zakljucili smo da Zvezda najbolje pare zaradi kada proda igraca iz svoje omladinske skole, a da je ostalo uz par izuzetaka koje potvrdjuju pravilo, sviranje kurcu.

E sad Roki pazi ovo je jako bitno. Da bi prodao to dete, ono mora da ima talenat i kvalitet, koji ce da pokaze.

Prvo da se bavimo time kako ces ti jedno talentovano dete da privolis da igra za tvoj klub. Odnosno ono sto je osnovno u svakom poslovanju, sta je tvoja konkurentska prednost.

Posto nema kuce zasta da te ujede, ocigledno je da ti ne mozes da platis talentovano dete, kao neko drugi, zar ne?
E sad tvoja konkurentska prednost mora da bude nesto drugo. To drugo se zove kvalitetan rad, i pruzanje prilike tom detetu u prvom timu, sto ce njega privoleti da potpise za Zvezdu i nastupa za nju.

Nazalost po tim osnovnim trzisnim postulatima nas klub ne funkcionise. Zapravo gotovo cela nasa zemlja tako ne funkcionise, i otud ono siromastvo. Ali to sad nije bitno.

Ono sto je bitno, jeste pouka. Dakle, da ta deca vide da ce dobiti priliku da igraju za Zvezdu, ne bi vozili casove voznje, niti bi se uspavali za trening, nego bi trcali sve petama u dupe, i bili na treningu pre svih ostalih.

Posto oni vide da ce ovde da se produzuju ugovori Kaduu, da ce da se dovode Kueve, i da ce priliku docekati kao vec pominjani Causic, oni se lepo odluce za neki Herenven, Groiningen, gde ce da ih docekaju otvorenih ruka i gde ce em vise da ih plate, em da im daju priliku, jer znaju da ce na njima da zarade desetine miliona evra.

E sada vidi, posto ja znam da je svaka teorija bez primera, podlozna sumnji, ja cu ti navesti primer, odma preko brda.
Tamo vidis ima svega i svacega, ti to znas posto i radis tamo. Ali tu ima jedna dobra stvar. Oni su ovu pricu koju ti ja pricam, shvatili jos pre nekoliko godina. I zato oni imaju za razliku od nas, neverovatno velike prilive od transfera.
Kod njih se najuri najbolji igrac Vukic, da bi igrao Ninkovic. Jer oni znaju da od Vukica imaju samo troskove, a od Ninkovica milione, kamione.
I zato se kod njih uvek prvo forsira njihovo dete, pa tek onda neki stranac, ili neko doveden iz drugog kluba iz nase lige.

Eto, ovo je od mene, i previse, i ne nameravam vise da diskutujem na ovu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung SGH-E590
Pa nije bas tako. Kod njih se mladi igraci dokazuju kroz Teleoptik ili kroz pozajmice i tek onda dobijaju sansu u Partizanu. Kod nas se igraci bune ako ih posalju na pozajmicu ili u Sopot.  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0

Aj ti ne lupaj.
Secam se "epskih" prica o Babalju od strane Prosineckog.
A ono cim je dosao... jedva prosao lekarske preglede i imao snage za 30min.
Ali i pored svega toga, Prosinecki je opet pricao o tome... videcete vi kad on malo navikne na nase treninge... udje u formu... i sl. gluposti.
I normalno (apropo ove price) da ce neki klinac da pobegne, kad npr. vidi koga ima pored sebe u konkurenciji u napadu.

Slazem se sa jaksom... medjutim pare su kod vas najveci problem. Cim to Vucic resi... sredicete se vi.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2013, 22:48:42 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Sa Babaljem je problem sto nismo imali pare da otkupimo njegov ugovor, i onda su se tu pocele praviti razne kombinacije, ko zna ko je platio tom njegovom klubu i tu prvu ratu.

Decko je reprezentativac Australije, ima ogroman potencijal, a pritom je jako mlad. Ali ako nemamo pare, onda dzabe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
HTC One M8
Pa nije bas tako. Kod njih se mladi igraci dokazuju kroz Teleoptik ili kroz pozajmice i tek onda dobijaju sansu u Partizanu. Kod nas se igraci bune ako ih posalju na pozajmicu ili u Sopot.  Smile

Ne poredis valjda Teleoptik i Sopot? Teleoptik je stabilan drugoligas, da mu treba mogao bi da se bori za JSL opusteno. Onomad zamalo da vas izbace iz kupa na vasem stadionu. Iz Teleoptika su igraci isli i direktno u inostranstvo, Partizan stoji iza tog kluba poptpuno, ulaze se u njega, odmah si uz prvi tim Partizana, to je bukvalno Partizan 2 ...a Sopot, pa smesno je i govoriti da li mladi igrac dobija bilo kakvu satisfakciju odlaskom u Sopot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95

Aj ti ne lupaj.
Secam se "epskih" prica o Babalju od strane Prosineckog.
A ono cim je dosao... jedva prosao lekarske preglede i imao snage za 30min.
Ali i pored svega toga, Prosinecki je opet pricao o tome... videcete vi kad on malo navikne na nase treninge... udje u formu... i sl. gluposti.
I normalno (apropo ove price) da ce neki klinac da pobegne, kad npr. vidi koga ima pored sebe u konkurenciji u napadu.

Slazem se sa jaksom... medjutim pare su kod vas najveci problem. Cim to Vucic resi... sredicete se vi.

Svaka rec koju si napisao je budalastina.

A za Babalja,ama bas niko,na ovom forumu nije napisao nesto lose,jer deckonja nije ni igrao.
Zna se da ga je Lukic "pratio" 6 mjeseci,pa doveo,vjerovatno se dobro ogradio,ali Zvezda nema para.Decko,kao neki talenat je preplacen,za te pare,u Brazilu,Argentini mos da kupis novog Romarija.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.