Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 752 753 755 756 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 997667 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ja ne znam dal si Mare gledo Partizan ove sezone... mnogo je Partizan bolji... i rezultatski bolji i po prikazanim igrama. Partizan je odigrao par loših utakmica... te utakmice su većinom s početka sezone... dok ovaj nije provalio da mu igra Lovre. Odigrali smo loše protiv Donjeg Srema (mada ni to nije bilo toliko loše), protiv Jagodine kući traljavo... i u evropi sa AEL-om i Nefčijem. Mi trenutno mnogo dobro igramo... što i mene iznenađuje.

Poredeći igru Zvezde i Partizana je nebo i zemlja, bar po meni.

I da, ne znam kako nije sramota one koji kukaju na suđenje. Ko vas bre to jebe? Kako vam se to sudi pa da ne možete da verujete? Jedan nepravedno dosuđen penal i odma poziv na doživotnu suspenziju. Cela javnost ne vidi šta se dešava? Šta pričaš čoveče? Pa jel si čitao ti natpise u mnogim medijima posle utakmice sa Jagodinom? Ne mogu da verujem da postoje oni koji tako pričaju. Lep tekst je, recimo, izbacio B92 na vaš račun. Dimitrijevićeva ruka, penal takođe van 16, crveni igraču Donjeg Srema a Kasalici ništa itd. Od kad je došao Milijaš, navlače vam situacije sa 20 metara ko od šale.

Dalje, postavlja se pitanje, zašto vas jebu (kao što kažete)? Jel zbog toga da bi Partizan uzeo titulu? Onaj Partizan kojem je, u poslednja 2 meča, neregularno poništeno 3 gola? Jel taj Partizan? 535436543 puta nam suspenduju stadion ni zbog čega dok vama daju kaznu da ne vodite navijače na stranu, što prouzrokouje to da se igra na strani pred praznim tribinama. I te kako velika prednost vama. Ni jedan penal nam nije sviran ove godine u Superligi. Mislite da ih nije bilo? Mislite da mi nismo mogli da dižemo kuku i motiku? Đurić jeste lopov, al nije seljak ko Lukić. Verujem da mu se i rođena žena smeje na sve ovo što radi.
Prvi put vam se desilo u sezoni da ste oštećeni i da je ta odluka, moguće, uticala na rezultat. Odmah halabuka. Čudo nije pomenuo Milijašev gol u derbiju. Takvi ste vi.

I potpuno se slažem sa Klipom. Uvek prvo gledajte u svoje dvorište. Greška jeste postojala kod sudije i to vam je nanelo štetu. Suština je da vi sa ovakvom igrom ne možete da se nadate tituli i da je sve oko Crvene zvezde, što nazivate problemima, zapravo igrla u plastu sena.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson xperia m2
@solimpn Daj brate,nemoj...Dodje mi da zaplacem  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia N95
Mi zaostajemo za njima na sportskom planu milju.

Ne delim tvoje misljenje. Da je tako i da imamo normalnu upravu ova vasa situacija bi se iskoristila tako da bi razlika u kvalitetu i organizaciji klubova bila skoro ko i u kosarci, ali nije bas tako. Mi smo samo malo manje ocajni.

Pa samo si drugacije definisao.Mi u svakom obliku zaostajemo za vama.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
HTC ...
Pa placi... Sta da ti kazem drugo...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia N95
solimpn

Brate,mojne!Mi nemamo pojma.Mi nikog ne mozemo da dobijemo ljudski.Mi smo ziherasi,igramo najgori fudbal.Nama niko nije kriv sto nam klub vode seljaci,nama nije niko kriv sto nam je trener seljak,nama niko nije kriv sto nam se omladinska skola raspada.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Е па ако је тако, зар није онда нормално да прво радиш на себи па да стекнеш бар морално право да се бавиш другима?

Немаш ти ту прво друго, рекох већ. И једно и друго, јер без оба тога ми ћемо издувати. И ето прошле сезоне прво коло са Робијем, када си сматрао да идемо правим путем, судија свирао пенал ван 16. И шта ми имамо од тог моралног права? К*рац на бициклу, ето шта.

А што је највећа фора решење проблема се не назире јер се проблем тражи на погрешном месту.

To je pravo mjesto. Samo nije jedino nego jedno od mnogih mjesta za koje treba naći rješenje. To što smo mi pajseri ne znači da nas treba neko krasti

Mi ttreba da natrpamo 3-4 komada skoro svim ekipama,pa da nas kradu za po penal,nema veze.Srali mi ili ne,Partizan gotovo svima uvali po tri komada.

Можда говоримо о неком другом спорту, колико се ја сјећам, ако побиједиш са 1-0 добијаш три бода. Једино Звезда мора да побиједи са 3-0 како би 3 бода била заслужена. То је серендање на куб.

А ово за Партизан... Сигурно... Које смо ми кратке памети, ал ајд...

Нек нас и јебу, кад овако ми размишљамо... Још безобразније и провидније, заболи ме...

О способности ове управе и Лукићу  сам говорио, послије 20 дана у негативном контексту, са пола вас се већ тада свађао да смо у још већем минусу док су ми неки објашњавали како смо са Лекићевим трансфером од 2 милиона смањили дуг. Не говорим ово да сам ето ја као испао паметан, него да случајно не испадне да амнестирам ове пајсере у управи.

Али нећу вала дерњати се ништа мање на ове мафијаше у ФСС-у и судијској организацији

IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
HTC ...
@ Gorance
Sve je to ok nisam ni tvrdio drugacije, ali ne dozvoljavam da me tamo neki smradovi jebu u mozak i da pricaju da je to normalno...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 16.0
z
« Poslednja izmena: 05. Nov 2012, 20:44:08 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
glodarcino bezi sa nase teme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Neverovatna kolicina frustracije se kupi u svakom navijacu Zvezde.....
Mi kad uzmemo titulu, udjemo u LS........za jedno x godina, srusicemo Evropu.

U Subotici, prvi na tabeli.....onaj leti iznad stadiona sa natpisom "Prva ponovo"....bljump....3 komada.  Smile

Puno se gorcine nakupilo......u gomili ljudi.

Ovo da zadesi Partizan, nikom nista......ni nemaju navijace, pogodilo bi njih deventnaest.....tj 18, Milanche bi se brzo preorjentisao.

Ima ona ciganska....radujte se kad je lose....dolazi sunce.....jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 752 753 755 756 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.