Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 746 747 749 750 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 997946 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
 Smile

Nikada mi nije bilo jasno kada grobari toliko sline i kenjaju o nasoj losoj igri...
Zato sto mi u reprezentaciji igra neverovatan fudbaler iz vasih redova (citaj: Maksimovic)... koji je 100 puta gori od svih "partizanovih menadzerskih igraca" koji su morali da igraju za reprezentaciju da bi se prodali.

Al su se zato Partizanovi sadasnji i bivsi igraci i te kako pokazali u reprezentaciji... strasni Fejsa, Tomic, ranije Ilic, Nadj, Duljaj, zatim Raca Petrovic, sve sami vrhunski igraci svetske klase  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Ilić i Duljaj jesu bili vrhunski igrači, baš kao i Nađ u svoje vreme Smile Ilić je i dalje vrhunski, samo što je već u godinama.

Citat
Gledajte svoje dvoriste, niste vi nista bolji od nas, verujte mi

Ne znam što, al ti ne verujem.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2012, 04:20:37 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02

Uostalom, kad navijas za tak muslimanski klub, normalno da stalno gledas u tudje dvoriste...  Smile

Jel ti hoces da nam svima pouzimaju bodove ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
ako su ilic i duljaj vruhunski igraci  Smile sta je onda nemanja vidic vanzemaljac  Smile
zna se gde igraju vrhunski igraci,a gde su bili grejaci klupa doticni  Smile
elem to nije ni bitno trenunto al neznam zasto ovi govnar... pardon grobari vise ovde kao čirkovi

mene intersuje kolko jos ova uprava moze da blati ime Zvezde svojim radom niko ovoliko ljage nije navukao na Zvezdino ime kao vitez i njegove stitonose zadnje tri i po godine verovatno im je i za ovo kriv piksi,dobrivoje ili toplica  Smile
vazno da gospodin vitez ne pominje mogucnost svog odlaska,a tera ljude koji stvarno i rade u klubu i uz to ih ne placa   Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2012, 09:23:22 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Je l' su sve ove sudije na lomaci?

najcuvenicji vas penal... Kadu  Smile

derbi - Rnic

cuveni prirodan polozaj ruke (da se odbrani gol)

Sto volim vas postene...  Smile
Shvatite jednom da sudije grese... namerno ili ne... to je na drugima da procene.
A vi treba da se zapitate zasto su vam svi igraci ograniceni.
Kako to da je prevara od igraca, Milijas, najbolji na terenu, kako to da igraci nemaju snage za svih 90minuta (mada ok, bila je i kup utakmica... gde se Partizanov prvi tim odmarao), sta je sa parama i zvezdinim dugom i jos milion drugih problema, a ovo... zaista smesno.

Ali k'o sto rekoh... drago mi je da sam procitao da su krenuli zvizduci sa istoka i zapada upuceni Lukicu i Dimitrijevicu... ko ce ga znati... mozda ce pravi navijaci koji misle svojom glavom sve glasniji i glasniji da budu.

IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mi se to i pitamo i mislimo svojom glavom bar pojedinci ovde
doduse ima i ovaca al ajde  Smile

a nemoj leba te sa tim klipovima ima i vasih na kamare izmisljeinih penala vukic protiv spartaka ... cuveno bežanje odbrane hajduka od lopte ...  Smile vi ste pun kurac posteniji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Za neke od ovih sudija dozivotna zabrana  Smile

Anatomija suđenja Crvenoj zvezdi  http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=04&nav_id=657507
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia N95
Kapiram seljaka Lukica,svoju nesposobnost krije iza loseg sudjenja.

Da li se taj Lukic pogleda ikad u ogledalo?  Smile

Da li se mnogi na ovom forumu ikad slicno zapitaju?Aman bre ljudi,jel vi to i dalje pricate o kradjama i kojekakvim penalima,sudijskim odlukama?Pa da su nam svirali penal na centru igralista,kakve to veze ima sa bilo cim?

Mi smo dosli u sitaciju da se ravnamo sa Jagodinom,Donjim Sremom i sl.  Odma nakon utakmice sa Borcom sam rekao,bas na ovoj temi,da gubimo bodove vec protiv Jagodine.

Palamudite ovde od kad je dosao jos jedan seljak u klub (jankovic) da se ovako osvajaju titule,ne rodjaci,titule se osvajaju onako kako ih partizan osvaja.Svakom po 3-4 komada,nekad se pomuci pa i oni dobiju tu traljavu i tvrdu utakmicu.

Koga smo bre mi nadigrali i ljudski pobijedili?Sem mutave Borce.

Lukicu mars!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Od kada je otisao Robi, na stadion ne idem vise (ne mogu jednostavno). Smile Da gledam ovo mucenje koje neki zovu fudbal, takodje ne mogu. Odgledam ako bas imam mnogo zivaca, desetak minuta i ne mogu vise. Smile Citajuci poslednjih 5-6 strana, sa uvek istim komentarima, uvek istih ljudi, penalima, Lukicu, sudijama, pravdi, nepravdi, Toletu, dosta mi se smucila i ova tema i ne znam koliko cu jos imati zivaca da je posecujem, ali cu svakako to dosta prorediti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
nemoj ti mene da mesas u ostale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG L5 II
Сви су криви само ми нисмо! А то што смо се испромашивали за 3 медаље ко нас јебе, битно да смо изгубили због судије...
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 746 747 749 750 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.