Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 657 658 660 661 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 990637 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pa reaguju zato sto je svaka Partizanova utakmica takva...

I Roki da ne ispadne da ja hocu da se svadjam sa tobom, naprotiv. To sto sam tebe naveo, to znaci da te ja vidim u buducnosti kao trenera Zvezde ( Smile ), samo malo manje da trolujes na temi, sto si preterano poceo da radis u zadnje vreme, sto je nekarakteristicno za tebe obzirom da si ranije pisao krajnje konstruktivne stvari.   Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2012, 17:03:24 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Sine ti nisi ni gledao utakmicu. Taj citat koji si napisao, je jedna od retkih pametnih stvari na ovoj temi za duze vreme, koja je dosla sa tvog naloga.

Vesovic je napravio za celu utakmicu jedan dobar potez, kad se posle izgubljene lopte u napadu vrati uklizao i dobro.

Pa meni drugar rece da je bio bolji od Lazovica, ali evo ako bude snimak bas cu da pogledam samo zbog njega. Inace ja idalje tvrdim da kad on igra beka mi imamo igraca manje u odbrani i nepokriveni prostor po desnoj strani. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pa to sto je bio bolji, to ne mora nista da znaci, ako je Lazovic bio uzasan, a ovaj bio los.  Smile

Ovo sto sam ja napisao, kao sto rekoh, to je samo jedno malo misljenje mene kao pojedinca, koje ne mora da znaci nista, obzirom da ja kao individua nisam niti sam ikada tvrdio da sam strucnjak.

Takodje, nisam sklon da kad je bilo popularno biti u fazonu da je Robi svetac, da sledim taj kult, niti sada kada je u fazonu da je Jankovic najveca carina, da kazem kako jeste.

Uvek gledam da se orijentisem na sigurnost u igri i rezultat. Za sada rezultata ima, a da li ce ta sigurnost u igri doci, to cemo da vidimo.

Normalno je da Jankovic ima podrsku, ali ako odustanemo od konstruktivne kritike, ne mozemo da napredujemo. I tako treba gledati na stvari. Zvezda mora da igra bolje, i da stvara vise prilika.

Ovaj Hajduk iz Kule je slabiji nego prosle godine, otisli su im Pauljevic, D.Fejsa, Covilo, Hadzibulic i Bubalo, prakticno sve najbolji igraci. Nije bas za porediti.

Ali dobro, tri boda, nadam se da ce to krenuti na bolje.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2012, 17:20:45 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ovo nije fudbal, niti ima ovde ikakve skole fudbala, niti ikakve rutine ovo je seljacko nabijanje lopte, i dobijanje na srecu.
Imamo sudjenje kao Partizan svih ovih godina zatvaranja, onu utakmicu u Pazaru bi dobio i Roki kao trener, a vrlo je i ova sumnjiva, nit su napali, a gol su branili tragikomicno, stoje dva - tri najvisa/najopasnija igraca Zvezde sama. Mada su i ovi skroz raspad otisli su im najbolji igraci, prosle sezone su bili i na prvom mestu, sad su treci otpozadi.

Slicno je bilo kod Kristica, koji je vezao silne pobede, ja sam vam pricao da to ne vredi 2 posto, jer nas sere, neki su pricali kako se tako osvaja titula(videsmo u kakvom smo minusu zavrsili). I kad tad ce prestati da nas sere (i sudije da navlace za nas) kao sto je i onda, i tad cemo da najebemo.

Da ne bude da sam ja neki Robijevac ili kako vec, ni ono nista nije valjalo, ali je islo u nekom ispravnom pravcu, koliko toliko, ovo je uzas.

Cak i da nam nameste titulu ko sto je namestaju Partizanu sve ove godine, mi cemo da najebemo u evropi.
A da ne govorimo o tome da Lazovic od 5 miliona je dosao da vredi 500.000. Koga ce igraca neko da kupi iz ovakve Zvezde...

Zbog ovakvih stvari nam je propao i fudbal i Zvezda, i sve u kurac.

Sve izreceno je naravno moje misljenje, koje je zasnovano na proceni, ne dokazima, tako da sam mozda potpuno pogresio za neke ili sve stvari. I kao takvo se ne moze uzimati za referentno.
+10000000000000000000000000000000

vesovic je danas imao vise uklizavanja i oduzetih lopti od cele odbrane zajedno,e sad ko je slep kod ociju sta da im radim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Ovaj Hajduk iz Kule je slabiji nego prosle godine, otisli su im Pauljevic, D.Fejsa, Covilo, Hadzibulic i Bubalo, prakticno sve najbolji igraci.

Al opet protiv vas izasli sa najjacom postavom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Dobro fredi malo sam preterao, previse emotivno sve to prihvatam.  Smile

Ne znam sto Jankovic ne proba da igra malo fudbal. Npr ovako nesto:

Bajkovic

Vesovic  Maksimovic  Jovanovic  Mladenovic 

Mijailovic   Milivojevic
                                Milijas
Lazovic                                               Kasalica
                              Mudrinski

Pozdrav za trstru!  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2012, 18:07:17 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Kako da igra malo fudbal sa dva zadnja vezna i jednim spicem?

Ja bih recimo bio prezadovoljan sa ovom formacijom

Bajko

Mikic     Maksa    Jovanovic      Mladenovic

Micko(Milivojevic)

Lazovic                Milijas          Milunovic

Kasalica            Mudrinski       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ne postoji vise nijedna ozbiljna evropska ekipa koja igra 4-4-2. Igra Milan, ali sa 3 centralna vezna i jednim ofanzivnim, mada je pitanje koliko je Milan ozbiljna evropska ekipa, obzirom na rezultate koje ima. Mislim, ja sam da se igra i ta formacija, al sve ovisno od potreba, negde i nekada treba i bunariti. Inace Malkine mnogo ti je to otvoreno, ubili bi nas kad izgubimo loptu.

Inace ovamo gore, Mijailovic je zadnji vezni, a Milivojevic centralni. Mi smo i kod Prosineckog igrali veoma otvoren fudbal sa njima dvojicom u sastavu, a pritom i bili ekipa sa najmanje primljenih golova proslu polusezonu, ako se dobro secam, s'tim da je Luka stajao dosta vise i iznad na terenu. On zna da igra fudbal, i njemu je to prirodna pozicija, nije on samo krljac, dok Mijailovic ima odlican radijus kretanja, i odlicno pokriva celu sredinu terena.
Jedini je problem tu pokretljivost Milijasa, uz probojnost Kasalice kroz dribling, mada mislim da ni to nije bas problem, igra sve bolje.

Dobijes jako brze bokove, jako brzu kontru, a opet sigurnost da ne mozes prakticno da primis gol.

A ako ti se ne svidja, uvek mozes da umesto jednog od dva zadnja vezna, kako kazes, stavis Xavu. Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2012, 18:29:34 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Jbg, ja imam misljenje da rezultat donosi novac, a novac donosi bolje i motivisane igrace od kojih moze da se radi na nekoj lepoj igri, koja bi onda donela rezultat na nekoj vecoj sceni i tako dalje. Po meni trener treba da prilagodjava taktiku u skladu sa mogucnostima igraca, a ne da trazi od ovako limitiranih igraca da igraju nesto za sta jednostavno nisu sposobni. Ne vidim poentu u forsiranju igre gde nekom igracu treba godinu dana da ukapira sta je trener nacrtao na tabli i jos godinu dana da uvezba to i onda nam se desi Krneta, Miric, Kaludjerovic itd. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
HTC One M8
A, sta vama igra trenutno Milijas? On je meni uvek delovao kao neki zadnji vezni, samo sto ima tu jaku levu nogu, pa postigne ponekad i gol. Izgleda mi kao da ga sada gurate napred u nedostatku kreativaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 657 658 660 661 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.