Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 634 635 637 638 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992977 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia N95
Roki,tezak si pavijan.

Ono juce je dno dna.Da sam trener,stideo bih se.Novajlija u ekipi je odvalio loptu jedno 30 puta u prvom poluvremenu,to su instrukcije trenera.

Protivnik sa dva igraca manje i ne uspjes da ga razvalis?Kod Roberta bi makar morali da napadaju ko ludi,po cijeni primanja gola.

Lukicu mars,Jankovicu ti si debil,bio i ostao!!!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung 
Roki,tezak si pavijan.

Ono juce je dno dna.Da sam trener,stideo bih se.Novajlija u ekipi je odvalio loptu jedno 30 puta u prvom poluvremenu,to su instrukcije trenera.

Protivnik sa dva igraca manje i ne uspjes da ga razvalis?Kod Roberta bi makar morali da napadaju ko ludi,po cijeni primanja gola.

Lukicu mars,Jankovicu ti si debil,bio i ostao!!!

Код Роберта су са играчем мање примили 2 гола, код њега смо дали 2 гола. Мени довољно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Otisli smo na tesko gostovanje gde je protivnik igrao kao u "seljackoj ligi" i gde je zasluzio 5 a ne 2 crvena, i dobili taj mec 3:0. Ne znam sto se bunite...

Jel bi mozda vise voleli da smo igrali leprsavo ali da smo izgubili?

Naravno, igra nije bila ni nivou, ali ja stvarno ne znam sta vi ocekujete u nasoj ligi i sa ovakvim kadrom igraca gde niko ne ume da uputi ni cestiti centarsut a kamoli nesto drugo...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Код Роберта су са играчем мање примили 2 гола, код њега смо дали 2 гола. Мени довољно.
Otisli smo na tesko gostovanje gde je protivnik igrao kao u "seljackoj ligi" i gde je zasluzio 5 a ne 2 crvena, i dobili taj mec 3:0. Ne znam sto se bunite...

Jel bi mozda vise voleli da smo igrali leprsavo ali da smo izgubili?

Naravno, igra nije bila ni nivou, ali ja stvarno ne znam sta vi ocekujete u nasoj ligi i sa ovakvim kadrom igraca gde niko ne ume da uputi ni cestiti centarsut a kamoli nesto drugo...
Jbg neki ljudi ne mogu da ukapiraju proste stvari. Pobede ne donosi "lep" fudbal, vec broj golova u obe mreze. A realno svako ko kaze da smo prose godine igrali lep fudbal je mentalno zaostao. Smile

@Goranac
Ako su te vaspitali pavijani ne znaci da i druge ljude trebas tako da nazivas...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
http://www.sportal.rs/news.php?news=82751

ајмо  о хулиганима још....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
zanimama me kako cemo dati golove napucavanjem lopte
i sto kaze Goranac juce dosao i napuco 30 puta loptu napred pa otero bi ga na stadion ne bi usao al ovde mu je ocigledno sugerisano da se napucava kao debili u ostalom savako ko se razume u fudbal vidi da se ovako katastrofalno nije igralo ni kod dostanica,sreca pa nismo usli u LE ispo bi ovaj nesrecnik na klupi jos i trener,dupe moze sa svojom diplomom da obrise
« Poslednja izmena: 17. Sep 2012, 19:33:51 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia N95
Roki,pavijanu.

Cus,pazi,molim te,dobili 3:0,koga? Smile  Radnicki iz Kragujevca,sila u picku materinu.Ja sam zgrozen,Zvezda sa dva igraca vise nije napravila 10 100% sansi,sramota.Ja i moji drugari,sa sve pivskim stomacinama,plucima punim katrana bi stvroili barem 7 sansi.

Al bitan je rezultat  Smile  A koji je to rezultat?  Smile

Na sta je spala Zvezda,da joj novajlija svaku loptu opali pa gdje ona stigne.I cus molim te,jos veca vam je fora kada pravite paralelu fudbala sa loptom na zemlji i u vazduhu.Ja koliko znam,samo amateri jos igraju dugim loptama,bunarenjem i mi.

Realno,i taj Radnicki bolje stoji u polju od nas.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Pa prosle godine smo dva puta igrali nereseno sa tim istim Radnickim i sad ti nastavi da pricas kako smo sa Robijem igrali bolji fudbal. Smile

P.S.

Nemoj da si bezobrazan, pavijanima mozes da nazivas clanove svoje porodice jer je ocigledno da su te tako vaspitali...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 634 635 637 638 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.