Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 512 513 515 516 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 998146 puta)
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
HTC ...
Brate ko te ljuti?
Svaki put kad napises post ti kao da se branis od necega. Niko tebe nece da dira ovde.
Opusti se...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 
Gujin klip
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia 300
Mene je iskreno prijatno iznenadila igra,samo se plašim da ovo nije trenutna inspiracija.Ako ovako odigramo u našem prvenstvu niko ne može ni bod da nam uzme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung SGH-E590
Naravno da ovako ne moze da se igra u nasoj ligi, pa pola nasih igraca bi bilo povredjeno... Smile

Citat
550.000 евра за обештећење Ђорђа Туторића.
Ko ih jebe kad su  njega doveli.  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Nokia N95
Igrali smo borbeno i recimo dobro.Uradili smo ono sto trazi Evropa,kvalitetno trcanje.Ekipa je cinii mi se odlicno pripremljena.Svaki fudbaler je igrao dobro,naravno,mec su nam obiljezili Maksa i Jovanovic.Da bi napravili podvig u francuskoj treba nam ovo od sinoc + 50% istog.Mnoge gluposti se mogu procitati na ovoj temi.Ovo je jos uvijek Robertov tim i isto bi ovako odigrali i sa njim,sjetimo se prvog meca sa Renom,prvo pol.je bilo mnogo bolje nego ono sinoc.Pecat jankovica ce se moze ocjenjivati tek za mjesec dana,sve ostalo su gluposti.Tim je tanak,imamo oar talenata,al da bi se stvorilo nesto,potrebne su nam promjene.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Ovo je jos uvijek Robertov tim i isto bi ovako odigrali i sa njim,sjetimo se prvog meca sa Renom,prvo pol.je bilo mnogo bolje nego ono sinoc.Pecat jankovica ce se moze ocjenjivati tek za mjesec dana,sve ostalo su gluposti.Tim je tanak,imamo oar talenata,al da bi se stvorilo nesto,potrebne su nam promjene.

Ali igra nije uopste licila na Robijev tim, dugacke lopte, visoke lopte, bez nepotrebnih milionskih razmena pasova (unazad naravno)
 Svestan sam da mnogi nece priznati da uz "normalnu" postavku na terenu nece se ni malo osetiti odlazak Robija i Evandra, cak naprotiv, bice bolje....ali jbg.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2012, 12:20:35 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Ne bih sad da mracim, ali meni se cini da je Bordo sinoc igrao sa jedno 30% i da ih je boleo kurac. Gledao sam na tv-u i bas se vidi i po izrazima lica i trcanju i svemu, da su dosli da odigraju ovo pro forme, po sistemu, ako damo neki gol damo, a u revansu cemo igrati sa 50% snage i dobicemo ih 1 ili 2 - 0. Mi smo igrali svaka cast, borbeno, pozrtvovano, ali u napadu jalovo. Za Maksimovica asm rekao da je jedini od svih tih novih Vidica, koji realno tako nesto moze i da postane. Samo mu fali neki parnjak sa kojim moze da igra. Kada je sam ili sa losim igrecom u paru, ne snalazi se. Dakle on i Jovanovic sinoc odlicni. Bajko pozrtvovan + ga usralo maksmalno, ali dobro. Ostalo tu i tamo. Videla se neka zelja i borbenost, ali i dalje mi se cini da je sve to dosta jalovo. Ono kako je Cava sutirao dva puta, ono je nesto posle cega bi svaki profesionalni fudbaler trebalo da okaci kopacke o klin. Meni to nikada nece biti jasno. Pa jbt, ja koji imam dve leve noge, igrao sam par put u zivotu fudbal, pa jbt kad ti naleti lopta pa zavali volej ravolinijski u okvir gola i cao. To bar nije nikakava filozofija. Ovaj sutira neki fels, neki "suvo-mokro-zalosni list" , nesto sto niko ziv ne zna sta je, ali u svakom slucaju je mnogo smesno. I dal' bese Mladenovic isto sutirao sa 20 m ondako pod 45 stepeni preko tribine. Jbt tacno se vidi kada su pustali usporen snimak da on loptu sutira u vis, umesto prema golu. Ja to ne mogu da razumem, da neko ko je profesionalni fudbaler ne moze da sutne obican jebeni volej u okvir gola.

Ovo sto kaze Goranac je u pravu. SKroz je smesno da se prica da je sad Jankovic nesto toliko spektakularno napravio da ekipa sada igra ovako "dobro", a pre dva dana je igrala lose zbog Robija. Njegov rad ce moci da se vidi tek za par meseci, odnosno tek posle sledeceg prelaznog roka kada bude selektirao ekipu i prosao pripreme. Jedio sto se videlo juce da je njegov pecat su duboke lopte. To Robi nije dozvoljavao. Juce to nije bilo lose i iz par takvih lopti smo napraivli neke sanse, ali opet ja ne ovlim ta bunarenja i po meni da je ekipa uspela da se navikne na tu igru po zemlji, bilo bi mnogo bolje. ALi dobro, kakve panjeve imamo u ekipi ovo je jos i dobro, jer ipak daje nekakav rezultat.

Sve u svemu, mislim da cemo jaaaaako tesko napraviti neki pozitivan rezultat tamo. Ali naravno ostaje da se nadamo, pa sta bude.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2012, 12:23:19 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Nokia N95
Brate,te duboke i duge lopte su potpuno sranje.Pozitivne su zbog toga sto je protivnik bio Bordo.Zamisli ti to,Napad Vesovic,Laza i Milunovic i dobre su duge lopte,glupost.Da smo mogli da loptu spustimo,napravili bi  koju kvalitetnu sanssu.I da,Evandro je falio.Cava je odigrao muski i dosta toga je preuzeo na sebe,al smo u ludilo minusu na sredini,a igramo prejaki dvomec.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
ko je vama bio špic sinoć?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 512 513 515 516 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.