Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 998042 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Dokle je naš fudbal došao, da se radujemo i čestitamo kada ne izgubimo. Ali dobro, s obzirom da su 10x skuplja ekipa, ovo je dobar rezultat. Zvezda se trudila, trčalo se dosta, i konačno da vidim da neku našu ekipu počnu da hvataju grčevi. To je znak da su dao sve od sebe.

Mene je iskreno začudila onako ziheraška igra Bordoa. Prošle godine je Ren došao da pobedi, to se videlo, mada verujem da bi Bordo zaigrao kako ume da je Zvezda prva povela, kao što je to bio slučaj protiv Rena.

Dolaskom Jovanovića ste mnogo dobili, a moram priznati da me je dosta prijatno iznenadila igra Maksimovića. Mislio sam da će on biti najslabija karika. Mladenović je tip igrača kao naš Aksentijević. Dosta je prodoran ali i šupalj pozadi nenormalno.
Oko 65. minuta se video pad, pre svega fizički, pa je Bordo tu preuzeo loptu. Iskreno, mislio sam da će u tim trenucima krenuti da rešavaju meč i pobede minimalno, ali, što vašom borbenošću, što njihovom kurcoboljom, to se nije desilo.

I pored svega dobrog večeras, mislim da je ovo vaš maksimum i da tamo gubite lagano. Dobra stvar je što niste primili gol i što može da se desi da prvi povedete i uterate im strah od ispadanja, ali mislim da su oni dosta iskusna ekipa i da su ovaj meč odradili sa 70% snage. Čak su se u nekim trenucima i zajebavali što je moglo da ih košta. Da je na primer bio bilo ko drugi umesto Asamoe kod one šanse kada je crnja tek ušao, siguran bi gol bio. Jebiga, mislim da se Asamoa uplašio iznenadne šanse.

Bez da se ljutite, al očekujem da im tamo parirate nekih 15-20 minuta. 2:0 ili 3:0 za njih. Možda umuvate i vi neki. Bilo bi lepo kad bi se po prvi put i jedni i drugi plasirali u grupe majku mu.

I da, Bajko mnogo dobro istrčava. Ume da kiksne tako ali bar muški uleće. I konačno da se vidi da ne mrcvarite loptu onoliko. Jel vidite kolko je bolje i kad se digne lopta. Jebo vas Robi.

Navijanje super, mada je opet bilo momenata kada je bila uspavanka.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2012, 03:07:06 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Dokle je naš fudbal došao, da se radujemo i čestitamo kada ne izgubimo. Ali dobro, s obzirom da su 10x skuplja ekipa, ovo je dobar rezultat. Zvezda se trudila, trčalo se dosta, i konačno da vidim da neku našu ekipu počnu da hvataju grčevi. To je znak da su dao sve od sebe.

Mene je iskreno začudila onako ziheraška igra Bordoa. Prošle godine je Ren došao da pobedi, to se videlo, mada verujem da bi Bordo zaigrao kako ume da je Zvezda prva povela, kao što je to bio slučaj protiv Rena.

Dolaskom Jovanovića ste mnogo dobili, a moram priznati da me je dosta prijatno iznenadila igra Maksimovića. Mislio sam da će on biti najslabija karika. Mladenović je tip igrača kao naš Aksentijević. Dosta je prodoran ali i šupalj pozadi nenormalno.
Oko 65. minuta se video pad, pre svega fizički, pa je Bordo tu preuzeo loptu. Iskreno, mislio sam da će u tim trenucima krenuti da rešavaju meč i pobede minimalno, ali, što vašom borbenošću, što njihovom kurcoboljom, to se nije desilo.

I pored svega dobrog večeras, mislim da je ovo vaš maksimum i da tamo gubite lagano. Dobra stvar je što niste primili gol i što može da se desi da prvi povedete i uterate im strah od ispadanja, ali mislim da su oni dosta iskusna ekipa i da su ovaj meč odradili sa 70% snage. Čak su se u nekim trenucima i zajebavali što je moglo da ih košta. Da je na primer bio bilo ko drugi umesto Asamoe kod one šanse kada je crnja tek ušao, siguran bi gol bio. Jebiga, mislim da se Asamoa uplašio iznenadne šanse.

Bez da se ljutite, al očekujem da im tamo parirate nekih 15-20 minuta. 2:0 ili 3:0 za njih. Možda umuvate i vi neki. Bilo bi lepo kad bi se po prvi put i jedni i drugi plasirali u grupe majku mu.

I da, Bajko mnogo dobro istrčava. Ume da kiksne tako ali bar muški uleće. I konačno da se vidi da ne mrcvarite loptu onoliko. Jel vidite kolko je bolje i kad se digne lopta. Jebo vas Robi.

da, samo sto je zvezda igrala egal protiv ekipe koja je prosle godine igrala ravnopravno ligu sampiona, a mi smo izgubili od ovih koji se mnogo bolje snalaze na skijama nego s` loptom. no tebi objasnjavati je uzaludan posao. ...

naravno da cu sad da sttanem u tvoju odbranu protiv ovog primitivizma ovamo. to jedno sa drugim veze nema.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung SGH-E590
Inace nas Bajko je i juce uvece sedeo u kafani. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Inace nas Bajko je i juce uvece sedeo u kafani. Smile

ne seri !?  Smile

al` odbrani gol u prvom poluvremenu.  Smile
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62

da, samo sto je zvezda igrala egal protiv ekipe koja je prosle godine igrala ravnopravno ligu sampiona, a mi smo izgubili od ovih koji se mnogo bolje snalaze na skijama nego s` loptom. no tebi objasnjavati je uzaludan posao. ...

naravno da cu sad da sttanem u tvoju odbranu protiv ovog primitivizma ovamo. to jedno sa drugim veze nema.

Bordo prošle godine, ne da nije ravnopravno igrao Ligu šampiona, nego nije ni igrao u evropskim takmičenjima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Тепаченко, чујем организујеш неки интернет фајт са неким ликом 1 на 1...Реко да видим о чему је реч?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
pretprosle ebi ga. poenta je da su ozbiljna ekipa. poenta je da bi fkp-u dali 16 u 2 tekme... poenta je da ne treba npodastavati vecerasnju dobru utakmicu zvezde, koja jos nije ispala, sto ne tvrdm sa sigurnoscu za raspad iz humske, mada bi trebalo da je obrnuto...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2012, 03:56:11 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Niko nije nipodištavao dobru igru Zvezde, rekoh samo da je žalosno na šta smo spali. I ja više nisam siguran za koga ti navijaš... ako uopšte navijaš za nekog.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia E72
Човек је написао за кога навија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
I kad ste poslednji put ovako odigrali kod Robija!? Kako je lepo kad vam dodje normalan trener bez vizije i slicnih gluposti, ali sa znanjem i iskustvom.
Jeste li dominirali sa posedom lopte?
Lepo sam vam rekao da ce biti X, da je Tole sredio to kod Platinija. Izbacice vas tamo sa minimalnom pobedom, vi ce te da se naprzite da ste nesto u fudbalu i opet sve u krug.
Glupost u svakom slucaju.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.