Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 481 482 484 485 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1000619 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 13pro
Milance je donekle i u pravu...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Wave II
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/1476-aleksandar-jankovic-novi-trener.html

Ево га и практично званично...

Српски Мурињо ша ла ла ла ла!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 13pro
zelim mu srecu da osvojimo titulu sa njim
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia N95
Los je Jankovic trener. Smile Njegova filozofija fudbala je mnogo bliza Pizonovoj nego Robijevoj. Verujem da cemo sa njim mozda i osvojiti prvenstvo, ali jebes ti to, kad se posrtanje nastavlja. Smile

A najgore je to sto smo vec poceli da pricamo o treneru, umesto da pricamo o Lukicu. A Lukiceva je to taktika. Kad god nesto usere, onda ovako da neku temu za debatovanje, kako bi skrenuo paznju sa svoje nesposobnosti.

Robert je pobjegao iskljucivo zbog Lukica.Posrano glupo govedo.

Jankovic je doveden da bi se smirili navijaci (jer lika dosta ljudi gotivi).A deckonja uopste nije toliko dobar trener,no ajde.

Mi cemo vjerovatno i osvojiti titulu,kojom mozemo guzicu da obrisemo.

Otisao je Cigan,otisao je covjek koji je ucio nenadretalce da igraju fudbal,otisao je covjek koji je imao viziju za svijetlu buducnost,otisao je istinski Zvezdas.

Nije jedini,odlazili su mnogi,zalosno i tuzno,sta se radi Zvezdi i kakvi je ljudi vode.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
To je to.

Mnogo bih voleo da se organizuje neka podrska, makar u vidu neke koreografije, transparenata, skandiranja, bilo cega, Robiju, u cetvrtak, bar da coevk vidi da su svi pravi Zvezdasi uz njega, a ne da ode kao poslednje govno. Juce gledam ga, jadnog, dosao na konferenciju sa rancem. Izgleda da se covek vec spakovao i krenuo. K'o da je bio portir, a ne legenda. Jbt, doslo mi da zaplacem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Otisao je Cigan,otisao je covjek koji je ucio nenadretalce da igraju fudbal
I koga je to naucio!?
Ko je  pre njega bio izgubljen slucaj, a on ga naucio fudbalu. jedan primer!
Kao npr. sto je Vujosevic uspeo da od Vranesa napravi korisnog igraca, a na pocetku nije mogao loptu da uhvati!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia N95
To ti govori u kakvom je stanju klub,kakvi ga ljudi vode.

On je veci kao trener od samog predsjednika kluba (naravno,ne bi bio veci od Dzaje,mislim na Lukica),i peder se nije udostojio da se pojavi na konf. za stampu i prozbori koju,pozeli srecu covjeku.Zbog lika Roberta Prosineckog je do sada preziveo u toj stolici,zbog takvih ljudi kao sto je Lukic,do guse smo u govnima.

Prvi put bre u istoriji smo bili puni strpljenja,jer sve ovo,i porazi i pobjede i lose igre,pa dobre igre,su licile na nesto sto ce izaci na dobro,nesto sto se krcka vremenom.

Nista nijesmo naucili,svi su isli naprijed,mi se vracamo i dalje nazad i nazad...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung 

Scena na kraju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Мурињо. Мајку вам јебем да вам јебем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Jel zna neko od vas sto ste po tim navijackim forumima i grupama, da li ce biti neka podrska Robiju? Ja bih otisao na utakmicu samo ako se tako nesto planira, pa da mu i licno pruzim podrsku? Valjda o tome sme da se pise. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 481 482 484 485 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.