Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 999839 puta)
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG L7
Jedini spas je da nas preuzme Gazprom i to potpuno kao Zenit i da istjera ovu bagru.
A sto se tice gdje ce Robi, najprije da ce otici u Dinamo jer mu je tu cini mi se jako blizu mjesto ako ga Mamic pozove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
Nokia 6120c
Cela liga nam je go kurac. Ne secam se kad sam pustio pregled i pogledao neku lepu akciju. Sve neke frljotke, laktanja...i poneki sut iz picke materine koj udje pa onda svrshavamo kao da imamo sedorfa u ligi.

Ovo pisem kao neutralac (tj apsolutno ne navijam ni za zvezdu ni za partizan...osim kad igraju protiv stranih klubova. Derbi ne gledam...osim ako me drustvo bas iscima..a to je retko posto i njih zabole. Jedino se secam dok sam bio klinac da sam pratio onu zvezdu sa prosineckim/pancevim/mihom...i od skorijeg datuma secam se da sam se nervirao ko blesav kad je igrao partizan sa njukastlom. Simpatizer sam Radnickog koji je tek uso u prvu ligu...tako da...moze ser slobodno reci da nasu ligu ne pratim skoro uopste osim povremenog pregleda lige/golova/a i to retko) i tako me i shvatite. Autsajder koji nema mnogo znanja o trenutnom stanju u prvoj ligi ali...

MAJKE MU GA...zar ne bi bilo prelepo da su i zvezda i partizan i jos par timova jaki...pa da se igra pravi fudbal...da se kolju za go...da vidimo prodor, pas u prazno, centarsut i dupli pas ? Koj moj dajete pare za sezonsku (ili obicnu) kartu kad vidite da se to ne ulaze tamo gde treba ?

Lepo se svi okupite..izbojkotujte 10kola (zvezdasi,partizanovci,lale,radovci...kolko god vas ima...) za opste dobro. Jebem li ga...valjda mozete da se slozite oko toga da nam je liga kurac...i da je najbolje da svi lepo prsnu/bankrotiraju pa onda jovo nanovo. Mislim...ne kreci se preko govana...nego se prvo ocisti valjda ?

aj pa pozdrav Smiley (dosadno mi u inostranstvu pa se raskenjao malko Smile)
« Poslednja izmena: 20. Avg 2012, 18:33:31 od mefistoNo1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Пре ће у Партизан отићи него у Динамо.

njegov rad, nije mogao da bude dovoljan, da nadomesti minuse koji prave neki ljudi.

Ово ми је зилион пута прошло кроз главу за ових годину ипо дана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Ko je Maza, ako nije tajna? Jel to neki Robijev saradnik?
Maza Vasiljević, naš bivši igrač. Jedan od tria Lukić-Adžić-Vasiljević.... Samo što ovaj za razliku od druge dvojice, koji iako nisu ništa radili ili to radili pogrešno, imali neku funkciju u klubu, Maza nema ni to...

Poslan od strane Lukića sisice da prijeti igračima, kad su se pobunili za plate, kad nam prezidente koji je se sukobio sa silama tame, toletom i djurom, nije smio izaći pred svoje igrače...

Slika i prilika današnjeg fudbala... Aj što ne radi ništa, aj što živi na grbaći Zvezde, nego što se bahati po klubu kao da mu je ćaća u amanet ostavio...

Hvala na objašnjenju. Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
LG L5 II
Стварно сада размишљам да не идем на Бордо иако сам зацртао да идем на ту утакмицу. Не исплати се толики пут преваљивати ради овакве екипе...

Стварно брате који ћеш курац... Боље седи кући биће тв преноса и таман уштеди неки динар!!!
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 13pro
Ja mentol narucio karte Smile ima da ih prodam...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Sto, idi da isprozivas Lukica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
LG L5 II
Ja mentol narucio karte Smile ima da ih prodam...

Сажаљевам случај...  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
Nebitan je u celoj prici Prosinecki.

Jer dok su nama u klubu neke pojave, moze da dodje ko hoce. I Sale Jankovic je dobar decko i perspektivan trener, i on ce da najebe isto ko i Robi, a nista nece da se promeni.

I zato je nebitno komentarisati rad Prosineckog, jer njegov rad, nije mogao da bude dovoljan, da nadomesti minuse koji prave neki ljudi.
Nece biti niciji rad dovoljan, Murinja pravog da dovedu, nece moci nista da uradi.

A ja verujem da ce Robi da se vrati jednog dana, nadam se u neki bolji i organizovaniji klub.
A cekaj jel Lukic kriv za cinjenicu da nasi igraci igraju sve gore i gore?! Jel uprava kriva sto se forsira taktika sa igracima koji su tehnicki, a i fizicki nesposobni za tako nesto?! Zar nisi sam pricao da Robi nije hteo da dovodi konkurenciju pojedinim igracima...
A najgore mi je kad vidim komentar kako neko gura pojedine igrace da igraju i kako su sastavljali ekipu Prosineckom. Pa ako je to istina onda nam tek ne treba trener koga voza ko stigne...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
To sto je Prosinecki pravio greske, je sitno u odnosu na one greske koje prave oni.
Da je imalo para, mozda bi i drugacije razmisljao, jer ne bi morao da iz svog dzepa daje igracima novac za trosak.

Zna se redosled kojim je moralo da se ide iz kluba, a to su Lukic, Vesic i Maza, pa tek onda da se razmislja dal treba da ide Prosinecki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.