Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 441 442 444 445 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 996629 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
sto je pola dobrih igraca oterano
Navedi jednog.
Kadu (ne znam zasto ga Robi ne voli), Lazetic i Borha (mozda su i Tosica mogli da zadrze, ali to ne znamo). Oni su mi odma' pali na pamet.
Onaj klinac Mijailovic sa citavih 2 miliona klauzule u ugovoru.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 13pro
Везара, солидан играч, везара.
Блебећеш без везе.

А Глодарима играју исти играчи изузев пензионисаног Крстајића, Клеа и Мореире. Дакле иста екипа мање више.

Stameni 100 puta bolji od Bajkovica, Lekic je keva za nas ovde... Borha ok
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 13pro
Везара, солидан играч, везара.
Блебећеш без везе.

А Глодарима играју исти играчи изузев пензионисаног Крстајића, Клеа и Мореире. Дакле иста екипа мање више.

Stameni 100 puta bolji od Bajkovica, Lekic je keva za nas ovde... Borha ok

MilancheBG86 +1
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Stameni 100 puta bolji od Bajkovica

Добро Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Matori, pa nisu ovi koji vode klub kapacitet da budu kriminalci, kakav crni kriminal.

Lekica niko nije oterao, otisao za dobre pare, Stamenkovic takodje, a Borha je otisao jer nema za sta kuce da nas ujede, pa da nas dogodine ne bi i on tuzio i blokirao za evropu, posto verovatnoca da mu isplatimo i tu sledecu platu tezi nuli. A i moramo da forsiramo klince koje mozemo da prodamo, a ne fudbalere na kojima ne mozemo da zaradimo, zato i zamena Borha-Babalj.

Da su nesposobni, sa sve trenerom, jesu, ali da su kriminalci tesko. Mozes da kazes da su prevaranti u neku ruku npr. posto ono stalno tripuju javnost raznoraznim glupostima, ali i to je smesno.

Moze Milijas, obzirom da ce nam otici Micko posle Bordoa, svaki igrac je dobrodosao, pa i Milijas.
Uzasno je spor, ali je dosta ojacao u Engleskoj, uz ono sto je vec znao, to je dosta dobro za nasu situaciju. Jes da sam ranije bio protiv tog povratka ali nismo bas u situaciji da biramo, tako da...
I ovaj mali iz Chelsea-ija bi mogao da nas iznenadi, ja se nadam da cak zaigra neku utakmicu i po krilu(igrao nesto sitno i na levom krilu, ne samo centralnog veznog). 
« Poslednja izmena: 15. Avg 2012, 14:05:00 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 13pro
Vidis jaksa o tome i pricam svi dobri igraci odlaze zato sto kao sto i ti kazes nema za sta pas da nas ujede... sto ne radimo nesto po tom pitanju, gde su te dobre pare od Lekica, Stamenog, Tosica, Borhe itd... Gde je neko POJACANjE ne mamini i tatini sinove, Sta je sa malim Filipom??
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
I ja mislim da je Stameni bolji golman od Bajkovica iako je i on rupa. Bajkovic je po meni najgori golman koga smo imali poslednji 20-30 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
Samsung 
Бајко мачка Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 13pro
I ja mislim da je Stameni bolji golman od Bajkovica iako je i on rupa. Bajkovic je po meni najgori golman koga smo imali poslednji 20-30 godina.

Maksimalno podrzavam
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Колко ти брате имаш година?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 441 442 444 445 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.