Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 989673 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Kadu se povredio? Znaci tek sad nece da izlazi iz Delta sitija... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Kadu se povredio? Znaci tek sad nece da izlazi iz Delta sitija... Smile

Smile

Предњи укрштени лигаменти колена  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
greska u koracima, ja Vojvodinu ne volim i za Vojvodinu me savrseno zabole kurac. Ja volim Radnicki iz Kragujevca, usput me malo ozbiljnije interesuju Radnicki iz Nisa i Napredak iz Krusevca, jebe mi za Vosu.

Ja primetio drugačije, al verovatno si u pravu. Izvinjavam se onda.

Citat
Ja samo svestan posle preko 200 uzivo odlgedanih zvanicnih utakmica, da ovde niko ne moze biti prvak sem Zvezde i Partizana jos neko vreme. Sve i da ta Vojvodina potpise Toresa, Iniestu, Tiaga Silvu i Ceha, opet bi bila treca ili u senzacija slucaju druga. Ovde tako funkcionisu stvari i ko to ne vidi taj je slep. Necu da kenjam kako je Radnicki posten, a Zvezda i Partizan montiraju znam da ces odma da me napadnes za to, nek bude da su svi neposteni zato nas fudbal treba zakonom zabraniti.

Partizan ima dobar tim, radi pametno, izbacuje igrace iz svoje skole, prodaje ih za fin kes, znaci radi skolski i pametnije od Zvezde zato je i prvak. Zvezda radi katastrofalno, dovodi lose igrace, ne izbacuje talente. Da ovih 25 igraca Zvezde prebacis u Jagodinu, borili bi se za goli zivot u Superligi, bez Cigana i svega sto Crvena zvezda nosi sa sobom kao klub. Ali, nece to tako biti vecno, za par godina ce Zvezda raditi dobro, Partizan lose i samo ce se okrenuti situacija. Ostale ko jebe. Tu su da popunjavaju broj.

Pa čekaj sad, jel u pitanji nepoštenje Partizana i Zvezde ili dobar rad (nekad Zvezde, nekad Partizana)? Prvo kažeš da Partizan i Zvezda moraju da osvoje titulu makar Tores igrao za Vojvodinu, a posle da Partizan radi lepo i da su zato prvi, i to sve u razmaku od 2 pasusa.
I u pravu si da bi se ovi Zvezdini igrači da ih prebaciš u Jagodinu borili za goli život, a to je ono o čemu sam ti i ja pričao. Drugačiju težinu ima Zvezdin dres od dresa Jagodine. Ali ne bežim od toga da se navlači na Zvezdu i Partizan dok se igra.

Citat
Da se vratimo na onu pricu oko Cesarevica. Banalan primer dajem sad, da Partizanu u zadnjem kolu treba za titulu tri boda, a zadnje kolo BSK-Partizan, mislis da covek ne bi uso u svlacionicu i reko 'momci danas se prepustaju 3 boda'? Nemoj da se zajebavamo. FUDBAL NAM JE GO KURAC I TREBA GA UGASITI.

Normalno da bi. I to ti se dešava u mnogo fudbalski razvijenijim zemljama od naše. Ništa to novo nije. Isto kao što je Napredak one godine izginuo kao nikada da nam otkine bod u borbi nas i Zvezde za titulu.

Citat
Zvezda vezuje pet sest pobeda, jos je u trci za titulu, dolazi na Cika Dacu, Lukic dolazi kod nase uprave recima 'skidate gace Partizanu, protiv nas grizete, pa cemu to vodi? Vama ne zapinje toliko danas, ajde pustite nas mi cemo vam zavrsiti bodove negde na strani kod nasih'
Al ne krivim ja Zvezdu posebno, jer to isto radi i Partizan siguran sam, iako objektivno ima ubedljivo najbolju ekipu u zemlji. I ajde sad ti meni kazi pomocu kojih trikova da Vojvdoina osvoji titulu kad na svako gostovanje ide na NOZ, sto kod Zvezdnih sto kod Partizanovih prijateljskih klubova? Protiv njih svi grizu. I zato objektivno ako gledamo, treba razumeti sto oni ne mogu da se ukljuce u borbu za titulu. Nije to ni gubitnicki sindrom, ni losi igraci, ni nemanje para ni bilo sta drugo.

Ti sad napišeš ovo, za Lukića, za Zvezdu, za Partizan, a kad ja napišem kako Miško doće i ponudi 20 soma evra za 3 boda, ti mi ne veruješ. Pa, kako onda da poverujem u to što je Lukić pričao?

Pa jedan JUVENTUS je dogovarao utakmice javno a da se to ne radi u korumpiranoj zemlji kakva je naša.

I čekaj sad, zar Bata ne reče da je Vojvodina najbogatiji klub na Balkanu? E, pošto je i sam kriminalac, zašto ne dogovara utakmice sa klubovima? Dobro, doduše, dogovarao je sa sudijama i davao pare, al to se izgleda ne računa.
Bane, misliš da Vojvodina ne može nikakav uspeh da napravi zato što je "poštena"? Niko nije pošten u ovoj jadnoj ligi. Pričaj ti šta hoćeš, i da Radnički jedini nema grehove i da jedini igraju pošteno, a svi znamo da to nije tačno. Ti ćeš se vaditi na to da su upućeniji od nas (što i jesi), ali svako može da priča ono što mu se svidi. Možda tebe neko laže? Ko je lud da ti kaže da je nepošten. Pa bre kriminalom se zajebu rođaci, najbliži saradnici, a neko će tebi recimo da kaže da je nepošten ili pošten Smile

I sam si rekao kako Slavenko dovodi svoje igrače i gura one koji nisu kvalitetniji od nekih, a od toga se počinje. Misliš da on nema neke pare sa strane za to što radi?

Citat
+eto glupost, al aj da je navedem, Saranov se super druzi sa jednim mojim ortakom, kad je Kaludjer preso u Zvezdu bas smo pricali o tome, kaze u Ofki i Radu treba oziljak da mu naprave da bi faul svirao, u Zvezdi samo malo jace zakuka tu je i zuti karton. Kapiram da je malo nafilovano, al poenta se kapira.

I to ti se radi svuda i u bilo kom sportu. Favoritu će da navlače uvek. Ne sviđa mi se to ali kažem ti kako jeste što i sam znaš.
Pa misliš da je meni lako kad gledam Partizan - Barselona u basketu a očigledno nas kradu?
« Poslednja izmena: 06. Avg 2012, 17:35:29 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
jebala vas vojvodina idite na njihovu temu ili na temu takmicenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Nokia 300
Nego,pobeđujemo u četvrtak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Dupla kruna OLE! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Apple iPhone 7 Plus
MONDO: Portorikanka peva pred Delijama?

U Crvenoj zvezdi postoji zamisao da Portorikanka Samira Parilja, poznata po interpretaciji navijačkih pesama Delija, nastupi pre sledeće superligaške utakmice na "Marakani", 18. avgusta.

Samira Parilja, Portorikanka "inficirana Crvenom zvezdom", stigla je u Beograd i posetila svoj voljeni klub.

Mlada bankarka zavolela je crveno-belu boju zahvaljujući svom bivšem dečku Nikoli, zbog koga je pre tri godine boravila u Srbiji i naučila jezik.

Malo je onih koji nisu čuli kako izvodi navijačke pesme Delija, a reporter MONDA sreo je na treningu ekipe Roberta Prosinečkog, na pomoćnom terenu stadiona u Ljutice Bogdana, koji je prvi put posetila.

Ponedeljak popodne provela je u društvu Zvezdinih igrača, sa kojima se upoznala i dobila autograme i suvenire.

"Bila sam uzbuđena, nikad nisam verovala da ću doći ovde, upoznati igrače, predsednika kluba, trenera... Sjajno iskustvo, jedan dečko (Evandro Goebel) pričao je i portugalski... Ja pričam španski, ali smo se dobro razumeli. Dobro sam se provela", rekla je za MONDO.

Svesna je popularnosti snimka na kome peva navijačku pesmu "Da se vrate dani" i priznaje da je (nije očekivala.

"Znam koliko je ljudi pogledalo taj snimak jer sam ga i postavila, ali nisam bila svesna da će toliko biti popularan. Snimila sam pesmu za svoj tim, postavila je, ali nisam ni slutila da će sve otići u tom pravcu. Sad vidim i osećam se sjajno".

Dobro zna da njeni ljubimci sledeću utakmicu igraju na Kipru i da im je pobeda u njoj veoma potrebna. Na njenu žalost, neće moći da putuje sa ekipom, ali će naći način da joj pomogne...

"Neću moći da idem s njima, ali se nadam da ću im 18. avgusta (pre prvenstvene utakmice sa Radom, prim. aut.) pevati na stadionu. Postoji ideja i videćemo kako će to biti".

Crveno-beli tog dana počinju takmičenje u Jelen Superligi, pošto prvo kolo preskaču zbog Dragačevskog sabora. Na pitanje da li će imati tremu odgovorila je kontrapitanjem: "Trema? Šta je to?"

"Nervozan si kad ne znaš šta radiš, ali kada znaš i kada ti je dobro dok to radiš - osećaš se super!"

Interesovalo nas je i koju je poslednju zvezdašku pesmu naučila...

"Čija je ono Zv(j)ezda!", posle toga nisam nijednu, jer radim za jednu portorikansku banku i sve te cifre su me izludele. Zato nisam ništa naučila kako bih snimila novi video. Sada, kada sam sve videla i upoznala, snimiću nešto novo kako bi ceo svet čuo za Crvenu zvezdu".

U Srbiji će boraviti do 21. avgusta, a priznaje da je već sad oduševljena i da nosi samo lepe uspomene.

"Ova zemlja je prelepa, ljudi su sjajni, hrana je najbolja. Srbija je: "RICO" (bogata, prim. aut.), kao "Puerto rico!".

Nasmejana internet zvezda intervju je završila na srpskom jeziku:

"Pa šta mogu da ti kažem, hvala ti puno i idemo Delije!"

(N.J. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Хоће ли неко објаснити Просинечком да реч полуконтра не постоји? Хвала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Kad krene na casove za licencu naucice svasta!  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
Samsung 
Dupla kruna OLE! Smile

Без Кадуа Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.