Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 406 407 409 410 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 987404 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Kako nemaju? Ajmo redom od pozicije do pozicije:

Golman - priznajem tu smo bolji. Sva 4 nasa golmana su bolja od krkana Supica.
Stoper - Ej. Mi imamo jednog dobrog, a oni 4 ekstra kvalitetna + jos jednog zavidnog kvaliteta. Jokic, Djuric, Trajkovic, Mojsov, Karan. Jebu nas tu najstrasnije
Desni bek - Tu smo jednaki. Vulicevic je igracina. To svi znaju. Aksentu fali defanziva i iskustvo. Egal.
Levi bek - Tu smo jaci
Zadnji vezni - Imaju tog Grina koji covek sabija, Mitosevica + onog Adjurua koji je uvek bio dobar igrac. Mislim da i onaj Poletanovic moze da im odigra svuda u veznom redu.
Ofanzivni vezni igraci ( ne znam ko im kako igra; sredinu, levo, desno pa cu sve pod jednu da ih stavim) - Doktor Mo, Stevanovic, Bilbija. Mi smo tu jaci.
Napad - Mnnogo su jaci. Oumaru, Bojovic, Skuletic. A mi?

Znaci sve u svemu egal su sa nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Vojvodinu radi na gubitnicki sindrom oca mi mog sta sve necu da procitam na ovom forumu
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Nego zašto su do poslednjeg minuta strepeli za to 3. mesto u zemlji Srbiji, koje im je, istina, poklonjeno od strane tima na čijoj smo temi?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
ma gubitnicki sindrom je u pitanju, ajde bre ne mogu da verujem da neko ko je igro i ko prati nas fudbal pise takve stvari.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Pa kaži u čemu je problem Vojvodine onda? Možda trener?

Jel znaš za izraz instant klub? Doduše, Vojvodina nije to, ali je blizu. To su ti klubovi koji zasijaju samo u određenom periodu. Da ih ne nabrajam sad, ima ih puno po svetu. Vojvodina jeste gubitnički klub jer nisu osvojili niti jedan trofej od raspada države, a imaju ekipu za bar taj kup.

Ja kapiram da ti voliš Vojvodinu, al pogledaj realno stvari. Nije isto igrati za Partizan ili Zvezdu, i za Vojvodinu. Drugačija je težina dresa i zbog toga Vojvodina nema rezultate.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Moje skromno misljenje je da je ceo fudbalski klub Vojvodine u velikom kurcu pre svega zbog debilnog predsednika. Mentalitet celog kluba je takav, luzerski zato sto su balvani i uopste se tu nista ne radi profesionalno. Ponasanje im nije na nivou profesionalaca, mentalnu snagu nemaju, balvani su, ispadaju svi nemerljivo glupo i retardirano.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
greska u koracima, ja Vojvodinu ne volim i za Vojvodinu me savrseno zabole kurac. Ja volim Radnicki iz Kragujevca, usput me malo ozbiljnije interesuju Radnicki iz Nisa i Napredak iz Krusevca, jebe mi za Vosu.

Ja samo svestan posle preko 200 uzivo odlgedanih zvanicnih utakmica, da ovde niko ne moze biti prvak sem Zvezde i Partizana jos neko vreme. Sve i da ta Vojvodina potpise Toresa, Iniestu, Tiaga Silvu i Ceha, opet bi bila treca ili u senzacija slucaju druga. Ovde tako funkcionisu stvari i ko to ne vidi taj je slep. Necu da kenjam kako je Radnicki posten, a Zvezda i Partizan montiraju znam da ces odma da me napadnes za to, nek bude da su svi neposteni zato nas fudbal treba zakonom zabraniti.

Partizan ima dobar tim, radi pametno, izbacuje igrace iz svoje skole, prodaje ih za fin kes, znaci radi skolski i pametnije od Zvezde zato je i prvak. Zvezda radi katastrofalno, dovodi lose igrace, ne izbacuje talente. Da ovih 25 igraca Zvezde prebacis u Jagodinu, borili bi se za goli zivot u Superligi, bez Cigana i svega sto Crvena zvezda nosi sa sobom kao klub. Ali, nece to tako biti vecno, za par godina ce Zvezda raditi dobro, Partizan lose i samo ce se okrenuti situacija. Ostale ko jebe. Tu su da popunjavaju broj.

Da se vratimo na onu pricu oko Cesarevica. Banalan primer dajem sad, da Partizanu u zadnjem kolu treba za titulu tri boda, a zadnje kolo BSK-Partizan, mislis da covek ne bi uso u svlacionicu i reko 'momci danas se prepustaju 3 boda'? Nemoj da se zajebavamo. FUDBAL NAM JE GO KURAC I TREBA GA UGASITI.

Zvezda vezuje pet sest pobeda, jos je u trci za titulu, dolazi na Cika Dacu, Lukic dolazi kod nase uprave recima 'skidate gace Partizanu, protiv nas grizete, pa cemu to vodi? Vama ne zapinje toliko danas, ajde pustite nas mi cemo vam zavrsiti bodove negde na strani kod nasih'
Al ne krivim ja Zvezdu posebno, jer to isto radi i Partizan siguran sam, iako objektivno ima ubedljivo najbolju ekipu u zemlji. I ajde sad ti meni kazi pomocu kojih trikova da Vojvdoina osvoji titulu kad na svako gostovanje ide na NOZ, sto kod Zvezdnih sto kod Partizanovih prijateljskih klubova? Protiv njih svi grizu. I zato objektivno ako gledamo, treba razumeti sto oni ne mogu da se ukljuce u borbu za titulu. Nije to ni gubitnicki sindrom, ni losi igraci, ni nemanje para ni bilo sta drugo.

Taj Bata je mozda mikri, ovo ono kurac palac, al je svojih para ulozio vise nego bilo ko. I sta. KURCINA.

E zato se meni sve vise i vise baca pegla na srpski fudbal i ukoliko Zvezda ove godine uzme od nas 6 bodova u utakmicama bez zutih kartona necu da pratim Radnicki poduze vreme.

+eto glupost, al aj da je navedem, Saranov se super druzi sa jednim mojim ortakom, kad je Kaludjer preso u Zvezdu bas smo pricali o tome, kaze u Ofki i Radu treba oziljak da mu naprave da bi faul svirao, u Zvezdi samo malo jace zakuka tu je i zuti karton. Kapiram da je malo nafilovano, al poenta se kapira.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2012, 04:32:31 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ali ja sam siguran da ti to znas. Ocigledno je da ti nisi blesav koliko se pravis na ovoj temi. Ja kontam da si ti covek u fazonu dosao da siris negativnu energiju prema Zvezdi, upravi, Prosineckom, posto sam cuo da ima ljudi koji su angazovani na tome.
Vi ste jedini klub kome i predsednika i trenera podrzavaju i svoji, ali i navijaci ljutog protivnika.
 Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2012, 07:39:17 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
greska u koracima, ja Vojvodinu ne volim i za Vojvodinu me savrseno zabole kurac. Ja volim Radnicki iz Kragujevca, usput me malo ozbiljnije interesuju Radnicki iz Nisa i Napredak iz Krusevca, jebe mi za Vosu.

Ja samo svestan posle preko 200 uzivo odlgedanih zvanicnih utakmica, da ovde niko ne moze biti prvak sem Zvezde i Partizana jos neko vreme. Sve i da ta Vojvodina potpise Toresa, Iniestu, Tiaga Silvu i Ceha, opet bi bila treca ili u senzacija slucaju druga. Ovde tako funkcionisu stvari i ko to ne vidi taj je slep. Necu da kenjam kako je Radnicki posten, a Zvezda i Partizan montiraju znam da ces odma da me napadnes za to, nek bude da su svi neposteni zato nas fudbal treba zakonom zabraniti.

Partizan ima dobar tim, radi pametno, izbacuje igrace iz svoje skole, prodaje ih za fin kes, znaci radi skolski i pametnije od Zvezde zato je i prvak. Zvezda radi katastrofalno, dovodi lose igrace, ne izbacuje talente. Da ovih 25 igraca Zvezde prebacis u Jagodinu, borili bi se za goli zivot u Superligi, bez Cigana i svega sto Crvena zvezda nosi sa sobom kao klub. Ali, nece to tako biti vecno, za par godina ce Zvezda raditi dobro, Partizan lose i samo ce se okrenuti situacija. Ostale ko jebe. Tu su da popunjavaju broj.

Da se vratimo na onu pricu oko Cesarevica. Banalan primer dajem sad, da Partizanu u zadnjem kolu treba za titulu tri boda, a zadnje kolo BSK-Partizan, mislis da covek ne bi uso u svlacionicu i reko 'momci danas se prepustaju 3 boda'? Nemoj da se zajebavamo. FUDBAL NAM JE GO KURAC I TREBA GA UGASITI.

Zvezda vezuje pet sest pobeda, jos je u trci za titulu, dolazi na Cika Dacu, Lukic dolazi kod nase uprave recima 'skidate gace Partizanu, protiv nas grizete, pa cemu to vodi? Vama ne zapinje toliko danas, ajde pustite nas mi cemo vam zavrsiti bodove negde na strani kod nasih'
Al ne krivim ja Zvezdu posebno, jer to isto radi i Partizan siguran sam, iako objektivno ima ubedljivo najbolju ekipu u zemlji. I ajde sad ti meni kazi pomocu kojih trikova da Vojvdoina osvoji titulu kad na svako gostovanje ide na NOZ, sto kod Zvezdnih sto kod Partizanovih prijateljskih klubova? Protiv njih svi grizu. I zato objektivno ako gledamo, treba razumeti sto oni ne mogu da se ukljuce u borbu za titulu. Nije to ni gubitnicki sindrom, ni losi igraci, ni nemanje para ni bilo sta drugo.

Taj Bata je mozda mikri, ovo ono kurac palac, al je svojih para ulozio vise nego bilo ko. I sta. KURCINA.

E zato se meni sve vise i vise baca pegla na srpski fudbal i ukoliko Zvezda ove godine uzme od nas 6 bodova u utakmicama bez zutih kartona necu da pratim Radnicki poduze vreme.

+eto glupost, al aj da je navedem, Saranov se super druzi sa jednim mojim ortakom, kad je Kaludjer preso u Zvezdu bas smo pricali o tome, kaze u Ofki i Radu treba oziljak da mu naprave da bi faul svirao, u Zvezdi samo malo jace zakuka tu je i zuti karton. Kapiram da je malo nafilovano, al poenta se kapira.

Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Вратите Гуму место Кадуа!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 406 407 409 410 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.