Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 400 401 403 404 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 991130 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Ја кренуо да обришем  Smile Шта ти је навика  Smile

hahaha..
pitanje: A,koga si mislio da obrises? Mene ili Milancheta?
Reci iskreno,nema ljutnje. Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Линк брате линк.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Линк брате линк.

Jel laze link?
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Kakav je Zvezda kurac od ekipe, a kakav je ovo bio kurac od utakmice. Jedino dobro u svemu je, sto ce izgleda ovaj Jovanovic biti dobro pojacanje.

Kakav je kurac od igraca Evandro. Meni je neshvatljivo da on covek od igraca koji je igrao fudbal, postane fudbaler koji primi loptu, napravi 10 kontakata i vrati je nazad. Znaci nazadovao je jedno 190%.

Dobar onaj mali Kristofi iz Omonije, brz igrac.

Čoveku ne idu plate na vreme. On je profesionalac čovek i ne igra za ljubav prema grbu.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia Lumia 920
Bar ste bili bolji od nas juce. Jovanovic odlican. Sanse 50-50 po meni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64

Kakav je kurac od igraca Evandro. Meni je neshvatljivo da on covek od igraca koji je igrao fudbal, postane fudbaler koji primi loptu, napravi 10 kontakata i vrati je nazad. Znaci nazadovao je jedno 190%.

А,што тако причаш?
Зар Евандро није био наш најбољи играч у реваншу против Нафтана?
Просинечки му је,мислим,дао дефанзивне задатке јер је стварно најспремнији..е.сад овај можда у том конфликту није могао да се снађе.

« Poslednja izmena: 02. Avg 2012, 23:57:32 od smook »
IP sačuvana
social share
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Evandro takodje igra ko kurac, valjda on i dimitrijevic ne mogu da igraju u istoj ekipi, ali on kako vreme prolazi, umesto da igra sve bolje, on igra sve gore. Potpuno je beskoristan, i previse drzi loptu.

Posle revansa protiv Naftana sam ovo napisao, i stojim iza toga. Sad mozda ti imas drugaciji utisak, uopste ja ne tvrdim da sam u pravu, ali mislim da ono sto igraju i Evandro i Zvezda je lose. Ne samo lose, nego ocaj zivi.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2012, 02:13:15 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung SGH-E590
Prosinecki im izgleda ne da da sutnu van kaznenog. Smile
Ono sto je svima vec odavno jasno je da Milunovic nije krilo i da Evandro i Dimitrijevic ne mogu zajedno i tek kada se to promeni mi mozda i uradimo nesto u napadu...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Jel ima Kasalica pravo nastupa jer mu je ovo 2 zuti,1 zaradio protiv Naftana u Belorusiji.
Ako nema pravo nastupa,pa i nema veze..onda ce moj Mikic sve sam da odradi,nema problema.
 Smile
Kupi mi majko top !

Inace,ova Omonija je bas onako protivnik po meri.
Za onog ko zna.
A ko ne zna..ybg..
Vise srece,para,kvalitetnijih igraca sledece sezone zelim..po 15 sezonu za redom jer: nada umire poslednja!
Zavezao sam  Smiley 1

AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Kakav je Zvezda kurac od ekipe, a kakav je ovo bio kurac od utakmice. Jedino dobro u svemu je, sto ce izgleda ovaj Jovanovic biti dobro pojacanje.

+1 Opet sam, ne znam koju utakmicu po redu zaspao pre kraj prvog poluvremena. Moracu da pocnem da geldam Zvezdine utakmice stojeci ili tako nesto. Ovako vise ne ide.

A Evandro i meni tako ide na onu stvar vec mesecima, da ne razumem sto ga Prosinecki i dalje drzi u igri. Ako nece da igra jer mu duguju pare, onda ili neka mu isplate pare, ili neka ga stavi na klupu. Ovako kao da igramo sa 10 igraca. Po meni on je svoju poslednju utakmicu odigrao dobro u onom deerbiju kada su ga polomili. Posle toga ni senka od tog igraca. Sve u svemu, morao bi pod hitno na klupu, malo da se odmori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 400 401 403 404 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.