Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992901 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Samsung 
Nov Zvezdin trio za Kiprane!

Vešović, Jovanović i Mijailović zameniće u startnih 11 Mikića, Krnetu i Milivojevića u meču Crvene zvezde protiv Omonije

Žuti rešio da pravi velike rokade

Nema pravo na grešku.
Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki u meču protiv Omonije drastično će promeniti startnu postavu u odnosu na onih 11 koji su igrali sa beloruskim Naftanom. Meč protiv Kiprana trebalo bi da počnu Marko Vešović, Milan Jovanović i Srđan Mijailović, dok će na klupu Nikola Mikić, Jovan Krneta i Luka Milivojević.

Malo je reći da Robert Prosinečki nije bio zadovoljan izdanjem svog tima protiv Belorusa. Posle meča održao je bukvicu fudbalerima, pokušavajući da im objasni šta znači nositi dres i grb Crvene zvezde. Mladi trener zatvorio je za javnost i treninge do meča sa Omonijom, sve kako bi opustio fudbalere, ali i da bi sakrio promene i određene taktičke zamisli za izuzetno važan meč u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Osećam krivicu za oba meča protiv Naftana. Ja sam trener i ja sam najodgovorniji! Ipak, smeta mi što nemamo odgovor na grubu igru protivnika. Ne može da se igra bez duela i agresivnosti. To mora da se promeni protiv Kiprana - rekao je Robert Prosinečki.

Robert Prosinečki ozbiljno razmišlja i o promeni taktike u napadu, pa bi tako, pored Filipa Kasalice, mogao da zaigra još jedan centarfor. Trener crveno-belih nema veliki izbor, Eli Babalj nije licenciran, pa sjajnom Kasalici može da pomogne jedino Natanijel Asamoa iz Gane. Mada, moguće je da Luka Milunović dobije ofanzivnije zadatke.

Zasto Krnetu,tek je usao u golgetersku formu?
Mikic mora da igra bar jedno poluvreme..ko ce drugi tako silovito da  prodire pored desne aut linije i da salje one precizne centarsuteve koji uvek pogadjaju glavu saigraca?
 Smile

majke mi,ovaj odlucio da se brani na Mari.

Браво Роберте, баш сам о овоме причао са другом Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Jbg tako se danas posluje i to nije samo Zvezdin nacin poslovanja...

То није начин пословања то је фукарлук. И зајебите ме те приче тако сви послују и тако је данас у свијету... Роки, јави ми кад се будеш бавио неким послом да те заобилазим у широком луку и тебе и твој начин пословања. Мада, вјерујем да ћеш, уколико будеш пратио тај начин, врло брзо и завршити са било каквим послом којим се бавиш. Ако се ико бави неким бизнисом зна да је прва и основна ствар у сваком послу РИЈЕЧ и КРЕДИБИЛТЕТ које имају пословне стране. То вам је прва и најважнија ставр у било којем послу. Уколико у свом послу важиш као човјек који држиш своју ријеч, онда имаш шансе да успијеш, а и кашњење ће ти се толерисати.

Онај који мисли да се пословање састоји у томе ко кога зајебе, тај се очигледно никад није ни бавио озбиљним послом, него само серенда и тражи оправдање...

И на крају крајева, веле нема се пара... Ево по 200 000 Мирић и Асамоа, умјесто што су за Микића тражили милион  Smile узели 500 000 и ето ти одма 1 милион. Овако на памет, из главе, а да не причам колико се још могло уштедити када би се мало дубље ушло у причу... Исплатиш Касалицу и Максимовића, па онда види да ли можеш узети Бабаља... Овако си људима из Ужица дужан, овамо дајеш паре за Бабаља, ал не све па онда и њима остајеш дужан, а репутација ти је гола карина. А за све ћи ти бити Писки крив...

И послије када за сваког играча будемо морали давати за 30% већу понуду од осталих, (јер људи знају у шта се упуштају па ће прије од некога узети 300 000 сигурних, него наших 500 000 обећаних) онда ће настати кукњава саботирају нас, не воле матер им сељачку...

Сељаклук и пилићарење није начин пословања. То је сељаклук и пилићарење.
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Pa Zvezda je tako poslovala i kod konobara i kod Piksija, a naravno i kod Dzajica. Smile U Srbiji nemas profesionalni klub koji je sva svoja dugovanja isplacivao na vreme. Siguran sam da jedino mozda Saudijsko Arabijski i Kuvajtski klubovi mogu da se pohvale takvim poslovanjem u svetu fudbala. Smile
Koliko je samo Osasuna isplacivala jednog Lekica? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows Nepoznat
Browser
Opera 10.00
i opet, ti govoris o dugovanjima, ja govorim o pilicarenju... napisao sam vec, da kad si ozbiljan poslovni partner ljudi ce te cekati i sa isplatom. teska su vremena, zive pare nema, tako da je u takvim vremenima cekanje na isplatu normalna pojava... Ali govorim o pilicarenju prema igracima "zajebala banka pare u pon" pa se ispostavi da nisu uplatili, prema Uzicu - lijezu pare na ljeto pa uzmemo Babalja, a njih zavrnemo i kao slag na kraju ne platimo njega, jer nije spreman...

Tako se to ne radi ako zelis imati poslovne partnere
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Mi njega moramo platiti jer smo potpisali ugovor...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Mi njega moramo platiti jer smo potpisali ugovor...
Ma necete vi njima ni cent platiti, vec cete ga vratiti na zimu i onda ce vas oni tuziti, kao i Babalj zbog neipslacenih plata i onda ce opet UEFA na prolece da vas zeza... ista prica svake godine... samo se igraci i klubovi menjaju.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2012, 12:25:54 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Ti konacno krenes da pijes lekove koje ti je doktor prepisao i eto promene. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Fredi, 'ajde vise, hoces li postaviti taj klip, pocece utakmica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ajd cigosi pa nek je sa srećom Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia 
Jel ima na TV-u prenos utakmice? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.