Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 395 396 398 399 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 991128 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Znate kada bi Dzajic ili neko ko zna sta znaci poverenje u poslovanju i sta znaci renome jednog kluba, odnosno koliko se on tesko gradi i koliko lako gubi, uradio ovako nesto.
Pa cekaj ovde si napisao da mislis... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Nisi ti razumeo sta sam ja napisao. Ne radi se o tome sto oni duguju. Radi se o njihovom rezonovanju stvari. Oni nece da plate ratu, ne zato sto nemaju, vec zato sto ih boli kurac da placaju za igraca koji nije fizicki spreman, a pritom su dali obecanje, potpisali ugovor i obecali isplatu te prve rate sada, a igraca su proverili pre dolaska (valjda). To ne rade ni seoski klubovi iz zonskih liga, a kamoli klub kakav je (nekad bila) Crvena zvezda.

To ti je kao da nekome prodas auto na casnu rec i on onda kada treba da ti isplati pare, on kaze, ma boli me kurac, ja sam ga malo izvozao, neka mi ga uzme i tako nisam nista platio za njega, a to sto sam obecao i dao rec i sto mi je covek verovao, to ko ga jebe.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2012, 11:49:32 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Znaci ne verujem da su uspeli da ti prodaju pricu da imaju da plate, kad je ocigledno da ne bi imali za plate igracima kad bi isplatili ovima. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Ne, ti opet ne razumes. Nisam ni rekao da imaju, vec da nece da plate uz obrazlozenje "ko ih jebe kad su bili naivni pa su nam poverovali na rec". E sutra ni Mladost iz Lucana zbog takvog ponasanja nece verovati Zvezdi nista na rec, vec samo kada vide kes.

Da ne ulazim u to da li je normalno da neko kupuje igraca, ako za njega zna da nece moci da plati.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2012, 11:54:08 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Ali gledaj iz ovog ugla, bolje je da daju igracima platu i mozda cak obecaju premije kako bi se oni barem potrudili protiv Omonije, nego da daju pare za tamo nekog koji narednih mesec dana nece videti teren, a on ce imati isti rezim treninga sve jedno. Nepravedno je prema Australijancima, ali je mnogo bolje za nas klub, a realno nije ovo prvi put da Zvezda nekog tako zajebava, a koliko se secam i Zvezdu neki klubovi zajebavaju i to vise godina. Jbg tako se danas posluje i to nije samo Zvezdin nacin poslovanja...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Motorola Luxan RAZR2
Kakvo bre placanje ! Mi smo Zvezda i tom Babalju treba da bude cast sto je uopste ovde, njegov klub da se ponosi sto je njihov igrac sada kod prvaka sveta. I da nam placaju jos po 100 iljada mesecno sto smo im dozvolili takvu cast !
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Sto je najgore sto bi ova izjava glat mogla da prodje, samo da je napisana pre recimo 20 godina. Smile Bas juce slusam Dzajica u toj emisiji na SOS-u. Kaze covek kada su ga pitali sto nije zavrsio karijeru u Zvezdi, da ga je bilo sramota i strah da nece biti dovoljno dobar u tim godinama za Zvezdu, pa da nije hteo da rizikuje. Onda pomislim i setim se svih Vesovica, Mikica i ostalih vedeta i dodje mi da zaplacem, koliko smo se srozali... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Kakvo bre placanje ! Mi smo Zvezda i tom Babalju treba da bude cast sto je uopste ovde, njegov klub da se ponosi sto je njihov igrac sada kod prvaka sveta. I da nam placaju jos po 100 iljada mesecno sto smo im dozvolili takvu cast !

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
i Slobodi iz Uzica se jos duguje za tandem Kasalica-Maksimovic
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Nov Zvezdin trio za Kiprane!

Vešović, Jovanović i Mijailović zameniće u startnih 11 Mikića, Krnetu i Milivojevića u meču Crvene zvezde protiv Omonije

Žuti rešio da pravi velike rokade

Nema pravo na grešku.
Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki u meču protiv Omonije drastično će promeniti startnu postavu u odnosu na onih 11 koji su igrali sa beloruskim Naftanom. Meč protiv Kiprana trebalo bi da počnu Marko Vešović, Milan Jovanović i Srđan Mijailović, dok će na klupu Nikola Mikić, Jovan Krneta i Luka Milivojević.

Malo je reći da Robert Prosinečki nije bio zadovoljan izdanjem svog tima protiv Belorusa. Posle meča održao je bukvicu fudbalerima, pokušavajući da im objasni šta znači nositi dres i grb Crvene zvezde. Mladi trener zatvorio je za javnost i treninge do meča sa Omonijom, sve kako bi opustio fudbalere, ali i da bi sakrio promene i određene taktičke zamisli za izuzetno važan meč u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Osećam krivicu za oba meča protiv Naftana. Ja sam trener i ja sam najodgovorniji! Ipak, smeta mi što nemamo odgovor na grubu igru protivnika. Ne može da se igra bez duela i agresivnosti. To mora da se promeni protiv Kiprana - rekao je Robert Prosinečki.

Robert Prosinečki ozbiljno razmišlja i o promeni taktike u napadu, pa bi tako, pored Filipa Kasalice, mogao da zaigra još jedan centarfor. Trener crveno-belih nema veliki izbor, Eli Babalj nije licenciran, pa sjajnom Kasalici može da pomogne jedino Natanijel Asamoa iz Gane. Mada, moguće je da Luka Milunović dobije ofanzivnije zadatke.

Zasto Krnetu,tek je usao u golgetersku formu?
Mikic mora da igra bar jedno poluvreme..ko ce drugi tako silovito da  prodire pored desne aut linije i da salje one precizne centarsuteve koji uvek pogadjaju glavu saigraca?
Smile

majke mi,ovaj odlucio da se brani na Mari.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 395 396 398 399 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.