Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992089 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Ne verujem da on tu ima bilo kakav interes oko dovodjenja igraca. Sve i da hoce, a ne verujem da hoce, ne bi mogao da dodje na red od svih menadzera koji se motaju oko Zvezde. Ako je neko upleten u to, onda sam skoro siguran da on nije, a ko jeste, to vec ne znam. Spisak mogucih kandidata je dugacak.

pa brate nije da kenjam  Smile al to je vama najveci problem, sto svi vi, ili makar velika vecina, gleda u Prosineckog kao u Isusa Hrista.

Apsolutno nista nije uradio, forsira neki sistem sa igracima koji to ne mogu da iznesu, klasican bandit od trenera i da je bilo ko drugi u pitanju bio bi najuren odavno. Ovako sledi jos jedno takticno nadmudrivanje sa vrsnim strucnjacima kao sto su Slavenko, Piskavac, Nesko debeli, Sosa Babic i ortaci  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
Novi direktor omladinaca u Zvezdi

Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je novog direktora Omladinske škole Srđana Vasiljevića, koji je potpisao ugovor na tri godine.
Bivši fudbaler ‘crveno-belih’ rekao je da je od početka trenerske karijere želeo da se vrati na beogradsku "Marakanu".

"U Zvezdi sam proveo najlepše periode igračke karijere. Bio sam član trofejne generacije iz 1991. godine. Kada sam postao trener želja mi je bila da se jednog dana vratim u klub. Sada se to i ostvarilo", rekao je Vasiljević novinarima na stadionu Zvezde.

On je dodao da je dobro upoznat sa igračima i trenerima iz Zvezdine omladinske škole, ali da će sa saradnicima izvršiti detaljnu analizu kako bi video da li su svi treneri adekvatno raspoređeni po godištima koja vode.

"Zvezda ima veliki potencijal u vidu mladih igrača i nadam se da će ga iskoristiti. Svima nam predstoji period dokazivanja”, kazao je Vasiljević koji je do nedavno radio u Fudbalskom savezu Srbije.

Generalni sekretar ‘crveno-belih’ Đorđe Stefanović kazao je da je klub “posle izvesnog perioda našao adekvatnu osobu da bude direktor Omladinske škole".

"Najbitnije je da je Vasiljević jednoglasno izabran od struke u Zvezdi. Svi apsolutno verujemo u njega", rekao je Stefanović.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 4
Мој друг синоћ пуче тикет само на Звезди 7+ за 7000 евра.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia N95
boli ustasu kurac, pravi pare, dovodi svoje igrace, pravi im nerealne ugovore, kenja po medijima kako je Zvezda Barselona i institucija, a u stvari seva njemu paja za velicinu Zvezde, gleda da napravi re i da mu klub bude odskocna daska za neki evro ugovor

Izvini Rambo,nijesmo te prepoznali!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Motorola Luxan RAZR2
Мој друг синоћ пуче тикет само на Звезди 7+ за 7000 евра.  Smile

Kad nije znao da je Lukara igrao od 5 do 6 golova na kladzi, otud i povucena rucna na kraju  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
napusi se rambu uranaczagonje, sta nisam u pravu, nemoj da izigravas mangupa nekog necu smeti da se ulogujem vise na rekbu  Smiley 1
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Vrlo je moguce(naravno ne mora da znaci) da neko tu mulja sa igracima, kako kaze Bane, ali ja ne verujem da je to Prosinecki. Ima tu mnogo njih na koje bih pre tipovao.
Prosinecki je manje vise neiskusan trener koji cesto pravi greske. Ima neku dobru ideju, ali od ideje do realizacije dug je put. Tako i on cesto omasi. Ali posto nista nije rekao, i on ce da deli istu sudbinu kao i oni.
Mada ovo sa Babaljem pokazuje da nas bukvalno nema kuce zasta da ujede, a kamoli da dovedemo nekog. Zapravo ne bi me cudilo da do zime dodje neko da pleni golove na marakani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung 
Е можемо ми сад овде да кењамо наредниих 15 година ко је крив а ко је прав... Зло српског фудбала су менаџери криминалци и даље нема расправе... Кад они нестану, биће боље свима па и мојој ФК Помрачење Сунца  Smile

Један мој другар, играо у Звезди за први тим, прича да га је лично Зоран Милинковић водио у Турску на припреме са чиними се Спартаком и да му је тражио цео кеш од прве године уговора да му заврши три године у неким Израелцима... Све су то говна, редом  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2012, 22:13:04 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Motorola Luxan RAZR2
Zapravo ne bi me cudilo da do zime dodje neko da pleni golove na marakani.

Sta su sad jadni Brazilci krivi  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Safari 534.57.2
Valjda zbog maestra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.353 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.