Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992479 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 300
Sa ovakvom odbranom,ni treći nećemo biti ove godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Vazno da mi imamo nove dresove, a to sto nam igraju netalentovani amateri i sto nam se klub pretvorio u sopotsku prciju to nema veze. Smile Omonija ce nas ODUCITI od fudbala! Generacije ce decenijama kasnije pricati o sramoti koju cemo tu dozivet! Delije ako i malo jos imaju nekog osecaja za dobrobit kluba, umesto svojih licnih interesa, MORAJU da na sledecoj utakmici zahtevaju odlaza kompletne uprave! Ovo sinoc je bila kap koja je prelila casu! I Robi isto, ili da lepo sve kaze ko je jeo govna i koliko, ili ako ce da im i dalje cuva ledja, onda neka ide i on. I od njegovih "obecanja" i " realnih prognoza" mi je muka vise. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Samo sto je klub bio kurac jos za vreme Dzajica i ja se secam onog "Dzajicu odlazi" i ako se neki od vas toga ne secaju...

Teranjem uprave svake 2-3 godine smo i dosli do ovakvog stanja.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2012, 14:10:43 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Bio sam na toj utakmici kada su skandirali Dzajicu da ode. Protiv Zenita 1-2. Vec je tada klub bio u kurcu, mada sad je u 100 puta vecem kurcu. Sto se Dzajica tice, tacno se vidi tendencija slabljenja kluba od 91' pa do njegovog odlaska. Zato se i pitam koliko je pametno da se vraca, jer realno niti on ima carobnis tapic, niti je u cvetu mladosti, a i emotivno se ispraznio 91' tako da posle toga tesko je naci motiva.

A sto se ove uprave tice, 2-3 godine je sasvim dovoljno da se pokazu rezultati necijeg rada, a rezultati njihvog rada su se poakzali sinoc. Mi smo terali Dzajica kada smo gubili kod kuce 2-1 od Zenita i to sa Arsavinom i ekipom, a sada se borimo za remi protin Naftana iz Belorusije. Ta Zvezda tada, bi ovu sada izgazila sa 10-0.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Ta Zvezda tada je imala jacu bazu igraca od ove sada tj. tada se u Srbiji igrao fudbal, a danas je Tosic jedan od najboljih igraca u ligi... Smile
Meni nije jasno sta treba da ocekujem od bilo koje uprave. Da li da ocekujem izvlacenje kluba iz finansijske krize tako sto se igra sa Krnetom i Mikicem ili da ocekujem jos vece zaduzivanje i osvajanje titule... Smile

Nas samo neko poput Arkana moze da kobajagi izvuce iz krize jer je korupcija u Srbiji nenormalna ili da se promene zakoni i omoguci nekim Arapima da nas kupe...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ako se izvlacis iz krize onda ne kupujes nekakvog Babalja za pola milke (koje uzgred nemas), ne pozamljujes skupe igrace, ne kupujes Paseka, ne dizes nove kredite, nego stedis i oslanjas se iskljucivo na svoje igrace.
Ovako su tri godine (a verovatno i sledeca) lagano izgubljene ni na sta + dug je jos veci.
I sam je Lukic imao "neku viziju" koja nije ispostovano, pa ni promil onoga sto je rekao, nije ucinjeno i ne vidim kako mozes da ga podrzavas.
Ako je Lukic vec konstatovao da je dug neverovatno veliki mislim da mu niko ne bi zamerio da se oslonio samo na klince i da svaku ozbiljniju ponudu za nekog klinca lagano prihvati i proda ga, samo kako bi se dug smanjio. A ovako... mozes i narednih 10 godina.
Kad vec imas sponzore koji ulazu dosta veliki novac lepo se oslonis samo na te pare, a sve pare iz Evrope vidis kao samo neki plus koji ce da posluzi za vracanje dugova.

Dzaji zaista nista ne treba da se vraca. I mislim da je prica sa Dzajom samo kupovina vremena i nista vise.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
HTC One M8

Nas samo neko poput Arkana moze da kobajagi izvuce iz krize jer je korupcija u Srbiji nenormalna

Smile

E, sad sam sve u zivotu cuo i video... Smile Taj Arkan je bio veci lopov i kriminalac nego sve uprave zajedno u zvezdi. Pritom, Arkan i korupcija su sinonimi... Smile

Vi u stvari vec imate jednog Arkana na celu kluba, samo u malo blazem obliku... Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2012, 15:19:00 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590

Nas samo neko poput Arkana moze da kobajagi izvuce iz krize jer je korupcija u Srbiji nenormalna

Smile

E, sad sam sve u zivotu cuo i video... Smile Taj Arkan je bio veci lopov i kriminalac nego sve uprave zajedno u zvezdi. Pritom, Arkan i korupcija su sinonimi... Smile

Vi u stvari vec imate jednog Arkana na celu kluba, samo u malo blazem obliku... Smile
Ocigledno nisi ukapirao poentu, ja bas mislim da samo najveci kriminalac moze da pravi kobajagi uspehe sa ovakvom Zvezdom. Koja bi poenta bila da Zvezda bude jedini posten tim u Srbiji, pa ispali bi iz lige vec sutra. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
HTC One M8
Zanimljiva teorija...malo cudna, ali zanimljiva. Ispade da sve klubove u Srbiji vode kriminalci, a nasa liga iz godine u godinu sve regularnija. Smile

Ako je verovati onoj smediji, odredili ste obestecenje za Mijailovica od 2 miliona. I nije puno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Motorola Luxan RAZR2
Sta bre 2 miliona, pa do juce je vredeo 5, a od danas bar 10 posle prolaza u narednu rundu.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.