Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 289 290 292 293 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992448 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
mob
LG Nexus 4
A ja ne volim ljude koji ne razmisljaju uopste... Samo smaraju...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Motorola Luxan RAZR2
Nema nista od te price o reputaciji. Ne Zvezdinoj, vec bilo cijoj. Danas ce 90% fudbalera da ode pre u Manchester City, nego recimo u Real, ako im tamo umesto ~50 miliona, ponude 55. Zato mi se i gadi moderni fudbal i sport generalno. Nema vise osecaja pripadnosti, ljubavi prema klubu. Bitan je samo i iskljucivo kes i kada ga ima dovoljno nema nikakvih tabu tema ni moralnih prepreka.

Aaa pa nije bas tako. Jel se pre neki dan Evandro hvalio po medijima kako igra za Zvezdu bez dinara nadoknade.
Ne bi on tako za bilo koga, samo za veliki klub kakav je Zvezda. To kad Srbin voli svoj klub, pa nema nista jace od toga.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56

Ви сте сада нико и ништа у Европи.
Klub cije ime pise na peharu Lige sampiona jednostavno ne moze da bude nista. Zvezda je prvak evrope i sveta i uvek ce biti prvak evrope i sveta. To je nesto sto niko nikada nece moci da promeni i to je ono sto Zvezdu svrstava u velike!

I zato vas UEFA ganja za pare i zato vas kaznjavaju zbog publike i zato vas gaze drugorazredne evropske ekipe i zato covek na zrebu procita Serevena Zevezda from Serbija end Masedonija.

Da Bog da mi nikad ne bili ovako veliki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Sve je to super, meni samo nije jasno smekeri sto vama smeta sto mi mislimo kako smo veliki klub? Kakve to veze ima sa vama? I kakve ima veze sa vama to sto mislimo da postoji 3 posto sansi da dovedemo nekog propalog igraca koji moze da bira izmedju Zvezde i Pacuke meksicke?
Na koji nacin nase zablude doticu vas?

I znate li koliko rizikujete da ispadnete smesni bez ikakvog povoda, ako se nekim nebuloznim sledom dogadjaja taj indijanac stvarno pojavi u Zvezdi?

A zabranu dovodjenja igraca je FSS izdao i nama i vama.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2012, 00:43:14 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Ma mislite sta 'ocete, ja samo kazem kako jeste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
A jel ti stvarno mislis da neko ovde zaista misli da ce Kastiljo da dodje u Zvezdu zato sto je re 20 godina bila prvak evrope. Al opet sa druge strane ne moze covek da kaze ni da smo neki fljamurtari.
Drugo nije ni ova nasa liga toliko bedna, kolko je mi predstavljamo, dosta dobrih igraca se ovde razvilo, i obicno neko ko se pokaze dominantnim ovde, u inostranstvu uspe da napravi nesto.
Taj Kastiljo nece doci u Zvezdu zato sto smo nekada davno 40 godina igrali fudbal, nego zato sto ce da skrene paznju nekom bogatom klubu da se ponovo vratio u formu. I svi su svesni toga.

Ali jednostavno ljudi su malo osetljivi kad im kazes da su kurac. A i treba da budu osetljivi, jer nisu ni Zvezda ni Partizan toliki kurac, koliko ih mi predstavljamo, nit je ova nasa drzzava. Ima problema, ali ako nema vere i ponosa i neke zelje za poboljsanjem, onda si stvarno u kurcu.

Drugo evo Apija, je poznat koliko i  taj Neri, pa igra za treci klub u Srbiji. Sto je strasno da neki fudbaler Arisa, predje u najveci srpski klub. Nije uopste.
Jeste u pravu Bane kad kaze da ima 5 posto sansi da dodje, i toga su svi svesni. Opet, nije on toliko veliki igrac, koliko je Zvezda veliki klub. Mozda nismo sto smo bili, jer nemamo kinte, al smo opet neki pojam, jer smo bar nekada u zivotu nesto napravili. Slicno vazi i za vas.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2012, 01:06:08 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Ja uopste nisam pomenu Kastilja. Kazem popaljenom Rokiju da ste isti q kao Steaua i Notingem. Ostalo ime koje pojedini iz UEFA ne znaju ni da izgovore a kamoli da pogode drzavu iz koje dolazite.

Mi a pogotovo vi ne mozemo da damo igracu preko 500.000 za sezonu. Neki rekovalescent ili neki propali sto se sprdao po drugorazrednim ligama mozda i navrati na jednu sezonu. Realno je da dovedete ovoga pre nego ga pokupi Pacuka. Taj da je 'teo digra tamo ne bi ni dolazio u Evropu. Mada me ne bi cudilo da vam Perica uvalja nekog malofudalskog igraca iz Palanke umesto njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
http://www.crvenazvezdafk.com/pioniri-sesticom-overili-titulu-5683-c1-content.htm

I ova je generacija slicna ko 95... A nije to bas toliko daleko od prvog tima, 2-3 godine.

Inace, posto pretpostavljam da ce neko od ovih koji nisu na prodaju, ipak otici, jer je realno da za nekog stigne ponuda koju mi sebi ne mozemo da priustimo da odbijemo, jedini koji po mom misljenju ne bi smeo da ode je Lazovic. Ovo ostalo moze da se zameni.

Drugo, treba nam jedan slican igrac Lazovicu i levo, neko ko ce da nosi igru, i tu mu ovaj Neri dodje jako dobro resenje, ali pretpostavljam da ce tu poziciju zauzeti Kasalica od koga u klubu mnogo ocekuju. Ja bas i ne, jer nije dovoljno dobar dribler za tu poziciju, i mislim da je idealan za spica, ako izigravamo Barsu, mada je sva prilika da je i ne izigravamo. Smile
Ako se dovede neki ultimativni jebac kevi na levom krilu, ili Perovic poludi, Borhu prodati negde i zaraditi koji dinar.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2012, 07:22:40 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
mob
LG Nexus 4
Cekaj, ajmo opet, zar Borha nije na pozajmici?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 289 290 292 293 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.609 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.