Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992092 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
narednih 10 godina.. minimum  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.57.2
mob
Apple iPhone 7 Plus
"Fox" i "Goal" potvrdili - Babalj je Zvezdin!

"Nadam se da ću se posle moje evropske avanture, jednog dana vratiti u Melburn", rekao je na rastanku novi centarfor Crvene zvezde Eli Babalj, koji je navodno plaćen 396 hiljada evra.

"Fox Sports" i "Goal" potvrdili su u četvrtak - Eli Babalj iz Melburn Hartsa prešao je u beogradsku Crvenu zvezdu.

Visoki Sarajlija, sa svojih 194 centimetra, trebalo bi 11. juna ili čak koji dan ranije da doputuje u Beograd i potpiše ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom, a da će tako biti potvrdile su i "australijske stranice" globalnih sportskih portala poput "Fox" i "Goal".

Oni navode, pozivajući se na "Herald Sun", da će Babaljev transfer beogradski klub koštati pola miliona australijskih dolara, odnosno 396 hiljada evra, ali i da bi Hartsi u budućnosti mogli da dobiju dodatnu sumu novca u zavisnosti od fudbalerovih igara, uspeha, titula i narednih transfera.

"Babalj, koji je napunio 20 godina prošlog februara, potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Evrope iz 1991. godine, sa mogućnošću produžetka saradnje i za treću sezonu", piše "Fox Sports".

Takođe se navodi da su Hartsi imali i "jače" ponude od one koja je stigla od Crvene zvezde, ali da je Babalj insistirao da dođe i trenira kod Roberta Prosinečkog, kao i to da je od malena navijao za beogradski klub i da želi da ispuni dečački san.

"Voleo bih da se zahvalim Melburn Hartsu za priliku koju mi je pružio da igram profesionalni fudbal i da se razvijem kao igrač u prethodne dve godine. Nadam se da će jednog dana, posle moje evropske avanture, doći trenutak da se vratim u Melburn i još jednom zaigram za Hartse", rekao je Babalj na rastanku.

Mediji u Australiji navode da je Babalj krenuo sličnim koracima kao njegova starija verzija, bar po konstituciji, Mark Viduka. On je 90-ih došao iz Australije u Dinamo iz Zagreba, a potom je postao jedan od najubitačnijih centarforova Premijer lige.

Podsetimo, Babalj je rođen u Sarajevu 21. febraura 1992. godine, otac mu je srpskog porekla, ali su početkom rata odlučili da emigriraju u Pert, gde je mladi fudbaler počeo fudbalske korake. Još kao tinejdžer potpisao je profi ugovor sa Melburnom, za koji je postigao 11 golova na 34 utakmice u crveno-belom dresu, uprkos problemima sa povredama.

Za kraj, "Fox" i "Goal" podsećaju da je posle preporuke koja je Prosinečkom stigla od prijatelja i bivšeg saigrača iz hrvatske reprezentacije Josipa Šimunića, trener Crvene zvezde lično zvao Babalja i uverio ga da je prelazak u Crvenu zvezdu najbolja stvar za njega.

Veruje se da je Prosinečki nagovestio Babalju mesto u startnih 11.

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0

Maksu i Lazu ces da gledas i u reprezentaciji, a Micka i Mladenovica, verovatno ne u narednim utakmicama. Za Tosica ne znam. Tj. to tvrdi lik sa RSB-a, sad cemo videti kako ce biti.

Inace, Partizan kupio Knezevica za 250.000 +20%, tolko smo otprilike mi platili Mirica...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Фино за сада иде прелазни рок. Задржана екипа, стиже Бабаљ, потписани и омладинци.. лепо. Још да се заваљају 2-3 играча и супер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Sta je tu crno fino, imamo igracki kadar da skupimo prvih 11(ostalo ili ne zna ili jos ne moze), a posto nikog necemo(ne mozemo) da prodamo, strajk ce da izbije do polusezone. Dajemo 400 hiljada kojih nemamo za 2+1 ugovor klincu koga niko nije gledao.
Samo da nas ne zadesi sreca u zrebu, pa da udjemo u evropu, jer cemo se oprositti od titule.

Al u svakom slucaju, nije to ni toliko lose, ako useru i ovu polusezonu, vitez i ekipa ce da odjasu u narucje svojih dama u neke druge dvore. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Citat
Inace, Partizan kupio Knezevica za 250.000 +20%, tolko smo otprilike mi platili Mirica...

Па Кнежевић није ништа бољи од Мирића, то је тај ранг.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Jel Lukica sada treba da oslovljavamo sa "Ser"?

Ser Vladan Lukic, od Sopota.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2012, 19:04:07 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Citat
Inace, Partizan kupio Knezevica za 250.000 +20%, tolko smo otprilike mi platili Mirica...

Miric je doveden za duplo manje pare,a Knezevic je samo precjenjeni klinac.

Ne znam zasto kukas,kad je mnogo bitinije da ostanu Laza-Micko-Tosic-Evandro-Mladenoivic,nego da dovodimo opet brdo igraca i da opet pojedemo govna i svjesno udjemo u nove dugove.

Ja se nadam mozda jednom veznom igracu,boljem od Evandra,neki user.Nadam se i da ce se kidati ovi klinci za mjesto desnog beka.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Citat

Па Кнежевић није ништа бољи од Мирића, то је тај ранг.

Bolji je tri puta, moze mnogo da napravi, ako sredi glavu. Izuzetno brz igrac, jak, solidne tehnike.

Nas Ronaldo... Tesko... O njegovim osobinama ne bih da govorim.

Citat
Dragan Simović je govoreći o aktuelnoj finansijskoj situaciji u vojvođanskom prvoligašu, pomenuo i transfer jednog od najboljih igrača Spartaka u poslednjih godinu dana.

Ne mogu da čitam i slušam neistine kad je prodaja Mirića u pitanju. Uz neka prebijanja starih dugova, Zvezda nam plaća 207.000 evra. Da se zna - izjavio je Simović za Večernje Novosti.

Ta prebijanja nam idu na ruku, jer smo mi njima prosledjivali igrace, tesko smo mi trebali njima nesto da placamo, vec upravo suprotno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.