Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992443 puta)
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1115.1
mob
HTC ...
Milance bio si gotivan ali brate oceo si da smaras!  Smile  Smile

Nego ima li neke naznake da ce da dovedemo nekog ili je borba da zadrzimo postojeci kadar????  Smile

IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia Lumia 920
Dolasci valjda zavise od odlazaka, kad se proda neko, kao kod vas tako i kod nas, jbg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Ja pomislio onaj Lukovic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Немамо пара човече. Приде имамо забрану УЕФА да се трошкаримо.

Sto se kaze, sposobni nadju nacina, nesposobni nadju izgovor. Gomila slobodnih fudbalera postoji, tako da, mnogo je kombinacija moguce, samo treba znanja...

Ovo za UEFA-u je spinovanje, ovi iz kluba muntaju admine sa RSB-a, pa onda oni muntaju sve ostale. Kaka crna UEFA.

Sto je najcrnje od svega, mi imamo u klubu 3 dobra beka, i ti dovodis cetvrtog. I da se jedan proda opet imas 2 dobra leva beka.

Jedna zanimljivost...

Fredi i ja pricamo dugo da Vesovic treba da igra desnog beka, posle sto godina ga Robi stavi par utakmica i ispadnemo u pravu, iako je takodje jedan admin sa RSB-a muntao ceo narod kako je to kakav gubitak ofanzivca(velika glupost). Sad ce jos taj Vesovic da nam bude startni desni bek.
Fredi i ja pricamo da mora da se igra 4-4-2, Robi posle sto godina odluci da protiv Partizana odigra 4-4-2, i dobije sve 3 utakmice.
P.S. Pricao je jos neko, ali se za Fredija i mene secam da smo sigurno govorili ovo, pa se izvinjavam nekome koga izostavih.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Прво - склањајте топ ган!

Друго - ај се фајтамо.

Пара нема. Шта то значи.. То значи да немамо за велике трансфере и немамо за велике плате. Дакле нисмо у стању да платимо играча 800 сома и дамо му плату од 400 сома. Исто тако нисмо у стању да доведемо слободног играча а да му дамо велику плату.
Оно што можемо је ово што радимо са Илијом. Доће за 400 сома и не тако велику плату и то ће вероватно бити једини трансфер те природе јер за више немамо.

Около 3 лева бека..... Млађа је кул, Петко оће диде јер не игра а и треба да га се отарасима да узмемо коју стотину и да се ослободимо његове плате која није мала односно превелика је за клупаша, а ту је и Карлеуша који више није леви бек. Дакле трећи може буде Стевца.
Све то значи да ми имамо једног левог бека. Стевицу водимо на припреме па га као случајно заборављамо у некој Турској, Петка продајемо јер нам то финансијски итекако одговара.
И на све то доводимо за мале паре и за малу плату играча који је за разлику од Петка вољан да чучи на клупи и скупља минуте против екипа које нас на Маракани ни не нападају. Идеално решење због ситуације у којој смо око финансија.

Даље, Вешовић ће силом прилика бити стартни бек. Пауљевић скуп, Жуле није капацитет још увек, а Луковић је исто омладинац. Тај Вешовић је нешто бољи од Микића напред јер је играо крило, а позади је још шупљи од Микића. Има он још много да напредује да би био решење за бека, а ја нешто не верујем да ће успети. Има основу ал не знам баш дал је у стању да израсте у доброг бека. Дај боже.

И даље, гледе 442.. Неозбиљно је рећи да је то добитна формација кад си ти те утакмице добио захваљујући фантастичним промашајима противничке екипе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
И даље, гледе 442.. Неозбиљно је рећи да је то добитна формација кад си ти те утакмице добио захваљујући фантастичним промашајима противничке екипе.

Sto govori da ce tek da nas karaju ruzno ove godine, kada smo slabiji.

Video sam da je Madsen pisao tamo, Lukic igra na istu kartu ko svojevremeno Piksi, nece nikoga da proda i ulaze sve na uspeh, pa ako prodje, prodje, ako ne najebasmo. Sa tom ocenom se slazem, samo je problem sto se opet pravi amaterska ekipa i vec si unapred u minusu.

U profesionalnoj fudbalskoj ekipi ne postoji pozicija sedac na klupi, i taj ce Nenadic itekako da igra, kao sto je igrao i Miric.
Opet ti kazem, mogu ja naci gomilu igraca koji ce ti odigrati na potrebnim pozicijama, za novac koji mozes da platis i isfinansiras.
Ali dzabe, jer se ja tu nista ne pitam.

Zvezda umesto da ima 22-23 kvalitetna fudbalera ima gomilu koji slabo koriste. I taj levi bek ne igra za dzabe i placas ga sigurno dobro, 50-60 hiljada, isti je slucaj i sa Miricem, koji sigurno ima i 100, ako ne i vise, ni Asamoa nam ne treba, i njega placas, on je jos kao prosao probu, a ne moze da igra jer decko ko da su ga pokupili sa atletskog treninga olimpijske reprezentacije gane.

Razlika u ceni da imas 22-23 kvalitetna igraca i da imas ovu situaciju, je vrlo mala. Cak i da imas 23 ovakva i 23 kvalitetna, razlika je par stotina hiljada evra. A tebi je prvi tim jedina stvar koja generise profit, i tu mora da se ulozi. I sve polazi od toga.

Ne svidja mi se Tosic na stoperu. Odigra dobro svaku utakmicu, ali opet, skoro svaki ozbiljan protivnik kad naidje, napravi bar jedan kiks koji ispadne gol sansa. Decko je levi bek. I uzdam se u pamet Prosineckog da ce ga cesto koristiti i na tom levom beku, a da ce ovaj Nenadic igrati neki kup. Ali to nije realno.

Drugo, vec dugo ne mozemo da prodamo nikoga, za taj posao je zaduzen verovatno Maza ili menadzeri igraca, tj. verovatno uglavnom menadzeri igraca, sto je za klub koji zivi od prodaje igraca nedopustivo. Jos jedna stvar u prilog protiv spinovanja o tim menadzeru Robiju. Mada to ne mora da bude toliko protiv.

Ima jeftinijih slobodnih igraca, koje mozes da priustis, ali ne mozes da ih primetis ako moras i da treniras ekipu i jos ko zna sta sve da radis po klubu jer ne postoji sistem i organizacija.

Ajmo da vidimo sta mi trenutno imamo od igraca:

GK: Bajkovic, Kirovski, Vesic, Dmitrovic
CB: Tosic, Krneta, MAksimovic, Spajic, Mihajlovic
LB: Mladenovic, Nenadic, Petkovic
RB: Vesovic, Stojkovic, Lukovic, Mikic
DM: Mijailovic Milivojevic
AM: Evandro, KAdu, Dimitrijevic, Djurickovic, Vinicius
RW: Lazovic, Miric
LW: Perovic, Milunovic, Simic
CF: Borha, Ozegovic, Asamoa, Kasalica, Babalj*

Da kazemo da su precrtani vec vidjeni da odu. Ja ovde da ti iskreno kazem, ne vidim neki plan u dovodjenju i  kupovini.

Mogao bih da napisem sta bih ja uradio, ali cekam da mi kazes nesto u fazonu, a sta bi ti radio kad si tako pametan... Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2012, 01:39:32 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Fredi i ja pricamo dugo da Vesovic treba da igra desnog beka, posle sto godina ga Robi stavi par utakmica i ispadnemo u pravu
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1115.1
mob
HTC ...
Jakso koliko se meni cini rekose da ce i Kadua da prodaju....  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
prodajuli ga u startu su najebali 

Jaksa dzaba mi pricamo  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2012, 10:12:57 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.