Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 990772 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
па који то већи стадион има у РС и ЦГ од Напретковог?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Prvo mi nije jasno zasto je neophodno da se igra na terenu sa reflektorima tj. sto mora da se igra uvece. Jagodina ili Kragujevac su realno bili idealni za odrzavanje finala.

Moze i taj Krusevac, ali je teren tamo realno krticnjak, bilo je prica da ce da ga popravljaju na kraju sezone. A i ne valja sto je stadion mali, tj. samo 10,331, u Jagodini staje 15.000, u Kragujevcu jos i vise.

U sustini podrzavam ovo, u smislu da se domacinstvo kupa odredjuje tek kad se dobiju finalisti, i da to bude neutralan teren. Eventualno kad bi igrali CZ-PAR da se nekim zrebom izvalci ko je domacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia E72
Ма тек тад би била бомба да се игра у унутрашњости, као у баскету Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG 
Ja не знам кога наш ФСС глуми одједном. Потпуно је нормално и логично, као и у свим осталим земљама да се финале националног купа игра у главном граду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
A moze i u Austriji ili Svajcarskoj da se igra, a jos bolje bi bilo kad bi organizovali finale u Americi ili Australiji....
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Prvo mi nije jasno zasto je neophodno da se igra na terenu sa reflektorima tj. sto mora da se igra uvece.
Ау Јакша какво питање. Неопходно је због људи који раде, а и због преноса. Ионако више од пола Србије нема арену спорт, замисли још да се игра у радно време.
Зашто ли се утакмице ЛШ играју увече, зашто Звезда не игра кући у дневном термину, да не трошимо струју на рефлекторе...
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 17:28:33 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Pazi, ja sam manje vise za to da se igra nekom subotom ili nedeljom to finale. A manje vise cela liga se igra u dnevnom terminu, ko da ce svet da se srusi ako se igra preko dana. Eto, kao sto rekoh, zakaze se za vikend utakmica i nema tih problema.
Drugo, onome ko radi u BGu npr., manje vise isti kurac da se igra u 15h ili 19-20h, tesko moze da stigne na utakmicu u Krusevac.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 17:41:45 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
ja predlazem sopot, cisto radi predizborne kampanje u fkczbgd..  Smile

a sto se tice da se u svim zemljama igra uvek u glavnom gradu finale kupa, nece da bIDNE..  Smile negde se cak igraju i po 2 utakmice.. samo da ne zaboravite pozivnice za proslavu da posaljete djuri, grantu, ruzicu i dacicu koji je jos posle privh 2-0 proslavio sa luletom..  a gde ce s igrati, totalno nebitno.. i ovako bi ga trebalo preimenovati u kup "daj sta das"..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Pazi, ja sam manje vise za to da se igra nekom subotom ili nedeljom to finale. A manje vise cela liga se igra u dnevnom terminu, ko da ce svet da se srusi ako se igra preko dana. Eto, kao sto rekoh, zakaze se za vikend utakmica i nema tih problema.
Drugo, onome ko radi u BGu npr., manje vise isti kurac da se igra u 15h ili 19-20h, tesko moze da stigne na utakmicu u Krusevac.

Нема термина за суботе и недеље.
И никако није исто човеку који ради рецимо до 3-4 да ли се игра у Крушевцу у 3 или у 8. Исто тако и обрнуто, људи из унутрашњости који раде, како би стизали у БГ на утакмицу. Циљ је ваљда што више публике.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ma to ce vecinom pokupiti ljudi iz Krusevca i okoline, iz Bga ce doci verovatno manje vise kop Delija. Obzirom na mali kapacitet stadiona, tesko da ce ostati karata za ljude iz Bga i sl., a pogotovu za one koji treba da rade do 16h, da pravo sa posla sednu u kola i voze za Krusevac, a to je malo previse idealna sitaucija, posto cesto ljudi idu autobusom, ili vode decu, pa im treba jos vremena po gradu.

Kada bi hteli, mogli bi glat da nadju termin za to finale kupa za vikend, lepo naprave rokadu, umesto u subotu liga u sredu, umesto u sredu, kup u nedelju.

Al ajde da se ne bakcemo oko ovoga vise, nista nece da se promeni svakako.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 18:01:25 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.