Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 989973 puta)
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC ...
Реко је да следећи пут водимо и госпођу маму Smile
Jbt, moz da kupite grupnu ulaznicu s'popustom....  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
kad god su izbori u Zvezdi, Partizanu ili državi, uvek se pojavi ovakva vest. Samo se u naslovu menja Zvezda/Partizan/Srbija i stadion/stadion i tržni centar/fabrika/mnogo novca koje neko hoće da nam da.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Коначно стигла мајица РС навија за звезду  чланска карта  Smile Smile Smile  20 70 сам, како смосе размножили па то је страшно  Smile

IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
kad god su izbori u Zvezdi, Partizanu ili državi, uvek se pojavi ovakva vest. Samo se u naslovu menja Zvezda/Partizan/Srbija i stadion/stadion i tržni centar/fabrika/mnogo novca koje neko hoće da nam da.

+1

Meni je impresivno koliko neki ljudi nemaju obraza, (citaj Lukic). Covek je organizovao onu prezentaciju stadiona, do najsitnijih detalja, samo sto nije polozio i kamen temeljac i bacio koju lopatu maltera i posle toga nista. Bar da je izasao da kaze sta je sa tim, ili da se izvinio ljudima sto ih je obmanuo, nego nista. Pojeo vuk magarca. Posle su valjda bili Rusi, pa sada Kinezi. Kad god su neki izbori ili nema rezultata, onda neko dolazi da zida stadion.

A posebna prica je sto je po meni skoro nemoguce, jer se ocigledno ne zna sta je cije u Zvezdi i cija je uopste Zvezda. Tu imamo jos i dugove i to ozbiljne. Ceka se i ta privatizacija, koja ce mozda da se desi u narednih 50 godina. U opciji je i da nas kupi jedan covek (iako malo verovatno). Ko je lud da ulazi u kupovinu ako je vlasnik celog stadiona neko drugi i to na ko zna koliko godina.

Sve u svemu meni je skroz smesna ta prica, s'obzirom na celokupnu situaciju u kojoj se nalazimo.

A i da se ne lazemo. Stadion je u mnogo boljem stanju nego sto smo mi kao klub. Mi sada ne mozemo da se nosimo ni sa nizerazrednim evropskim timovima, a hocemo stadion koji ce da se poredi sa vodecim klubovima. Sto kaze nas narod "sedi di si, ni za di si nisi".
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 08:26:09 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ово везе нема са изборима у Звезди, евентуално има везе са парламентарним.
Лукићу сад не требају никакве приче јер нема противкандидата. Чувао би он то око стадиона кад му се задрма фотеља.
Интересовање за изградњу стадиона од странаца заиста постоји, проблем су град Београд и држава који раде у интересу тајкуна.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung 
Jbt, kakvo je ovo merenje, ciji je veci, ne mogu da verujem. Smile Sad jos i clanske karte sa sve brojem treba da damo na uvid. Jbt, ajde onda i da postavimo neke "komesare" na ulazima, da procenjuju ko je dostojan da udje na stadion, da bi gledao onakvu perfekciju od fudbala. Ipak smo mi Barselona, pa mozemo da priustimo sebi taj luksuz da biramo koga cemo pustiti na stadion. Jbt, ja sam juce pokusao da gledam onaj uzas od utakmice, cak sam se i radovao celog dana da to gledam i posle deset minuta, sa promenio kanal i pustio Sanju Marinkovic koja je tupila o nekoj metafizici u musko zenskim odnosima. Eto, toliko je losa utakmica bila. Da nisam posle odgledao Real Barsa, mislim da bi mi trebalo dosta vremena da mogu ponovo da gledam fudbal.

I morate da shvatite jos jednu stvar. Vecina vas ovde ste klinci, oko 20 godina, kojima je jedina obaveza u zivotu da idu na fakultet i da brinu kada ce se i gde napitil, sta ce jebati i kada ce ici na utakmicu. Neki od nas imamo jos po koju obavezu u zivotu osim te cetiri stvari, pa i nije bas lepo prozivati ljude sto ne dolaze na svaku utakmicu, da bi gledali uglavnom raspad sistema od fudbala i jos onda meriti ciji je veci, odnosno ko vise ili manje voli svoj klub. I morate da shvatite jos nesto. Neki od nas su imali tu srecu da Zvezdu gledaju u nekim srecnijim vremenima, kada je Zvezda bila strah i trepet u Evropi i kada se na utakmice islo sa ubedjenjem da ce Zvezda dobiti Real, a ne kao sada kada treba da se tresemo da li ce kiknusti protiv Metalca ili Borca. Vecina vas koji ga merite ciji je veci niste imali tu srecu i zato ne mozete da znate kako je jadan osecaj kada odes da gledas voljeni klub i onda gledas ono mucenje po terenu.

I jos nesto za kraj. Ranije se islo na stadion da bi se gledao fudbal (gle cuda). Kako je fudbal odlazio u kurac, vremenom, tako je taj prazan prostor pocelo da popunjava "navijanje" i "navijacke grupe", pa tako danas sve cesce cujem da ljudi idu na stadion da bi navijali i da ih "boli kurac sta je na terenu". E jbg, ja sam malo staromodan po tom pitanju, pa i dalje idem na stadion da bih gledao fudbal a ne da bih skakao, skdao patike i mahao njima ili 2/3 utakmice bio pokriven nekom setalicom, pa da posle kada odem kuci moram da pitam koji je rezultat bio, ili da gledam snimak. Ko to voli, nemam nista protiv, ali neki od vas su potpuno okrenuli stvari, pa sada ljudi odlaze na stadion da bi se takmicili u navijanju, a ne u fudbalu.

Dakle, poenta je da nije lepo prozivati ljude ako ne idu redovno na stadion. Ko moze i hoce da ide, treba da ide. Ko ne moze ili nece, njegova stvar.

Зато сам и споменуо чланске, ако већ не можеш да идеш, учлани се у клуб, и на тај начин му помози.
После дужег времена имамо тренера, имамо какву - такву игру, имамо талентовану генерацију, састављену од Звездаша, на нама је да их подржимо и да од њих израсту прави играчи а не разни игњатијевићи и гуме Smile

Ако нешто заиста желиш, ти ћеш наћи начин, ако не, ти ћеш наћи изговор и сам ћеш веровати у то, да си био спречен. Све се може кад се хоће. Поготово људи из Београда, разумем људе са стране, јер сам и сам из провинције. Опет, иако нисам могао да идем на сваку утакмицу, ја сам имао и сезонску и чланску.

Наши људи су размажени. Даш им џабе улаз, прво коло, нови тим, сви се попале и ето 42 хиљаде људи. Први кикс, плаћа се улаз 12 000. О чему ми причамо ? Клубу је потребна наша помоћ сада, лако је доћи за 10 година кад будемо (надам се) изашли из кризе и дичити се неким Баријем.

Сармо брате ти си барем у могућности да узмеш ту чланску, то ти није проблем, кад већ не можеш да одеш. И сви ви што пљујете управу, учланите се, имаћете право гласа па промените нешто.
И тај свилени модератор кога спомињеш, када сам га питао да се учлани у клуб рекао је нешто на фору који ћу курац да се учланим Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Au, ala si ti naivan.
Kupi clansku i moci ces nesto da promenis.
Kako kad ovaj nema protivkandidata!?

Usput i Lukic je rekao da ce biti sve transparentno, a od toga naravno nema nista.
Sto se tice tih "mladih i talentovanih Zvezdasa", videces kakvi su cim bude stigla prva normalna ponuda za njih.

Tih 12 hiljada je realna brojka (to vec rekoh), a ti se zanosi sa 40 hiljada ili kao vas kapiten skidajte stolice da vas bude 70 hiljada.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
купа финале у Лазаревом граду
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.