Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 989997 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
Citat
А колико је битна утакмица била говори и увођење Ђуричковића у 80 и неком минуту.

Нема никакве фрке, одиграли смо очајно и то је то. Надам се да ће из ове текме Роби извући неке поуке, као нпр. да Микић и Мирић нису за Звезду

Mislim da ce ostale utakmice i sluziti za kristalisanje nekih stvari.Sastavljanje trens. liste,proba nekih igraca ...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
И треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Очајно. Али добро, ништа нисмо изгубили овим. Да ми је неко пре месец дана понудио две победе против партизана у купу и два кикса у гостима у лиги, прихватио бих у року од одмах.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Мани ме Црњо.

То ти је оно брате кад ти дођеш да просипаш нама "гробљу" какви смо и шта треба да мењамо и да ће се распаднемо следеће сезоне Smile а ја само говорим да се полако враћате у реалност. Што јес јес. Што пре то боље за вас. Да схватите да су и Милуновић и Касалица и Миливојевић и Мирић и остали Максимовићи обични ЈСЛ играчи. После неких великих победа су сви били злато које треба чувати (поготово мали Белгијанац) а сад би некима да се виде леђа. Исти тај Микић вам је био међу онима који заслужују дрес Звезде.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Добро.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Зајебо си ме, наклон Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
U uvodu sam napisao da ce probojnost krila biti losa, sto se i ispostavilo, problem je samo sto su prekidi sem onih suteva bili losi, a to sam potencirao kao mogucu sansu, obzirom na gomilu visokih i snalazljivih igraca u 16.

Oko Milunovica se znalo da ne moze da probije po boku, videlo se to posle 2 utakmice njegove za Zvezdu, ja i rekoh da nece napraviti karijeru kao krilni igrac. Ne mozes biti krilo bez brzine. Taj njegov nedostatak probojnosti po krilu smo nadoknadjivali Mladenovicevom probojnoscu, ali on ne moze po losim terenima toliko brzo da povuce loptu.
Miric je covek svoj svet. Ja sam malo gledao sta radi, on nema pojma gde se krece i gde treba da ide. Ima neki dobar pas, mozda bi u sredini jos i valjao za nesto, ali po krilu, to je tiha jeza. Jos jednom, kako da budes krilo a nisi brz.
Mikicu je borba i tuca najveci adut, danas je bio jos nedovoljno zalecen, i vukao se ko prebijena macka, samim tim partija naravno nije bila na nivou.
Cava pika fino fudbal, i vise nego fino, ali to sto on pika moze da bude dobro za mali fudbal. U velikom fudbalu mora mnogo i da se trci. Nije odigrao lose, ali on mora da napravi razliku, to je zadatak desetke.
Micko odigrao fino zapravo i vise od toga, Krneta pokazao jako lep potencijal, mislim da tu ima dosta materijala, Toske standardno dobar, Bajko standardno lud. Smile
Sto se Micka tice, primetio sam da nekako mu se desava da mu pobegne lopta koja ide na njega, kao da ne proceni gde ce da zavrsi pas, pa onda uklizava ne bi li je dodao. Verovatno je to posledica mladosti i neiskustva(mada sam se mozda i ja istripovao), ali uz ispravku nekh finesi i suta, to je jedna lepa karijera u nagovestaju.
Mladenovica nema vec 3 utakmice, malo je on prebrzo postao zvezda pa ga to sustize.

Odavno sam vec rekao da je prvenstvo gotovo i treba Prosinecki da proba sada sto je vise moguce. Zato mi i nije jasno sto nije bilo vece minutaze za Djurickovica, ili minuta za Ozegovica. Mislim, realno, u ovoj se utakmici mogao jedino doneti zakljucak dal Miric moze da pokaze nesto na boku i dal Cava moze da odmeni Evandra u tandemu sa Milivojevicem. Takodje, mora Vinicius da pocne da igra, da bi znali dal nam trebaju 2 igraca na levom krilu ili samo jedan. Realno, Kasalica je covek spic, i pored brzine, ne lezi mu bas tako dobro igra po krilu. Perovicu bi bilo pametnije da igra u sredini, kao i Milunovicu u spicu. Inace nije Milunovic toliko mrsav koliko mislih, ali neka nastavi da radi.
Takodje, mi zamenu na desnom krilu nemamo, ni Vesovic ni Miric nisu nagovestili da bi mogli da budu konkurenti za startnih 11, tako da ako ode Laza tu nam realno dvojica trebaju, izuzev ako ne iznenadi neki klinac. Mada bi klinac trebalo da iznenadi na levom krilu, Simic.

Borha opet u minusu kao protiv Radnickog, stvarno bi trebalo da nadjemo nekog jakog spica iz inostranstva na leto, a njega pustiti da zavrsi transfer, pa ako prelije nama nesto, a trebalo bi, super. Kino, zemljo obecana. Jos kada bi ga pozvao u reprezentaciju njihov selektor, ni evropa nije daleko. Ne bi odmoglo da da jos 3 komada u prvenstvu.

« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 20:34:23 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
И Никола Петковић је био код нас на позајмици кад смо га продали. Цена за Борху је ако се добро сећам 250 сома, ми узмемо 4 милиона тих 250 хиљада дамо Фламенгу и то је то.
Samo 4... ma bez 8 da ne zapocinjete pregovore.
Joj, realnosti gde si!?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Нема никакве фрке, одиграли смо очајно и то је то. Надам се да ће из ове текме Роби извући неке поуке, као нпр. да Микић и Мирић нису за Звезду, да Борху треба продати првом ко понуди више од 500 сома и довести озбиљног шпица, да Милуновић мора много да напредује у игри или да буде продат за колко год, и да нам у средини треба неки вишеструко жустрији и дрчнији Евандро.

Милуновић дечко уопште није крило, ја га прије видим иза најистуренијег шпица, јер зна да игра лопте.
Борху готивим, па ми је тешко бити објективан.  Smile
Што се тиче довођења правог шпица, голгетера бачје кева који ће да прави малу дјецу од првог јесењег кола, мене занима ко је тај и гдје да га нађемо?
Мирић је кркан један обични и не контам који је фазон уопште био са његовим довођењем. Искрено се надам да кад Лазица оде, нећемо спасти на њега.
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
treba poceti oduzimati bodove sa praznim tribinama se nista nedobija
penaltizam  Smile Smile Smile

Jedini nacin da zvezda udje u borbu za titulu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.