Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 995124 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung SGH-E590
Ja bih probao da zamenim Borhu i Milunovica. Nekako mi deluje kao da bi Milunovic bio bolji kao spic, a Borha je isti i u spicu i kao krilni napadac. I mozda bi bilo lepo kad bi se oni rotirali za vreme utakmice i tako zbunjivali odbrambene igrace.

Nego sta je sa onim Gancijem? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Изглеа јиш није спреман ил још није заслужио дигра. Роби се ложи на те неке ствари.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Jebes ovo. Mene zanima sta cemo mi za kup? Vidim da su svi vec nas videli u finalu i kao osvajace, ali mene jako plasi revans. Realno oni igraju i rutinski dobijaju, a i u prvoj utakmici su imali mnogo vise prilika od nas. Mi smo iz dve sanse dali dva gola. 2-0 uopste nije tako visok rezultat, pogotovo ako se zna da su lagano dobili poslednjih par utakmica, dok se mi mucimo sa svima i nemamo nikakvu igru, a danas smo to i zvanicno dokazali rezultatom. Voleo bih da gresim, ali bas se izuzetno plasim tog revansa. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
Samsung 
Куп је наш Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Ne, ja ozbiljno pitam. Vidim da je entuzijazam po tom pitanju na visokom nivou, a ne kapiram bas na cemu se bazira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
Samsung 
Имамо систем дуже него они Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Entuzijazam baziran na par piva  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 22:56:18 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC ...
Ma on je uvek takav i bez piva...  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
MA u revansu lagano 1:0 za Partizan i vi prolazite dalje. To je vec resena stvar.
Malo cete da se valjate i prenemazete od prvog do poslednjeg minuta, ali bice rutinski prolaz dalje... sta se brigas.

Слажем се, покрали сте их.

Nije bio ni ofsajd Mirica u 92 minutu,na tri metra od peterca,gdje bi bilo sranje,i?
Bio bi korner!  Smile

- Dali su sve od sebe da pobedimo, ali nažalost nismo uspeli u svojoj nameri. Mislim da je ovo bila dobra utakmica, što se tiče trčanja i borbe, ali da bi utakmica bila lepa i za publiku moraju obe ekipe da igraju otvorenije. Mi smo imali nekoliko šansi u drugom poluvremenu, prvenstveno mislim na prilike Tošića i Evandra, ali nažalost nismo uspeli da pobedimo - istakao je Prosinečki i pohvalio publiku na stadionu “Čika Dača”.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 23:27:19 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ja se prvenstveno nadam razresenju spora oko placanja, nije cudo sto crnac ne igra, obzirom da je hteo da bezi iz kluba.
Ako se ne resi to cudo sa parama, nije iskljuceno ni da ispadnemo, tj. zavisi koga ce staviti Prosinecki. Ako budu igrali cigani, pravi Zvezdasi, nasa deca, daajemo jedan gol i prolazimo, jer su im stoperi smehotresni, ako bude igrao Maestro i ekipa, mozda ispadnemo.

Ja bih probao da zamenim Borhu i Milunovica. Nekako mi deluje kao da bi Milunovic bio bolji kao spic, a Borha je isti i u spicu i kao krilni napadac. I mozda bi bilo lepo kad bi se oni rotirali za vreme utakmice i tako zbunjivali odbrambene igrace.

Nego sta je sa onim Gancijem? Smile

Milunovic je svakako spic, ja sam to rekao posle 2 njegove utakmice za Zvezdu, mozda 3, i rekoh da nece napraviti karijeru kao krilni igrac, zbog cega me napadose. Mali moze da bude dobar napadac, ali za krilo realno nije. Nit je brz sto je od svega najbitnije za krilo, nit je dovoljno jak da to sto zna sa loptom moze da iskoristi, a nije ni dovoljno blizu golu da njegova realizacija dodje do izrazaja.
Nama su za krilo planirani Perovic i Vinicius... Jedan se oporavlja od povrede kolena, drugi od povrede novcanika, posto je nemoguce da nije spreman.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.