Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 996510 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
А ди су још и сенгвичи.. сам сокић купиш да ти се не осуши грло.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC One M8
Citat
Како оно беше? "Скуп испред југа, превоз и карта обезбеђени". 
Извињавам се, скуп на паркингу испред севера ЈНА.

I sta sa tim? Pa, mi se ne bunimo zbog cena karata, nama je jug za derbi 600 dinara, na nasem stadionu. Istok 1200, a na ostalim utakmicama svaki put bar 400 dinara. Imam drugara zvezdasa koji ide redovno na vas sever, kartu nije platio bar jedno 2 godine. A, nije on jedini. Uprava vam izlazi maksimalno u susret, sto je za postovanje, vidi se zelja da zele sto vise naroda na tribinama. Da ste skupljali po 100 dinara svako kolo prolecnog prvenstva, imali bi ste za KG. Imate vi i sad, nego ljudi vole da kukaju, pre ce da pozajme soma-dva da bi odigrali kladionicu, nego sto ce da uzmu za gostovanje.

Ovo vazi i za grobare, nije nama uvek bilo ovako placeno. Mi srbi mnogo volimo kad je nesto dzabe ili kad moze negde nesto na mufte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Сад видим Стефане одакле ти је проистекло мишљење да желимо вештачку доминацију на трибинама.

Навијачка група Црвени Ђаволи нема везе са ценом карата за северну трибину, у то будите 100% сигурни, пошто видим да се по разноразним форумима пишу такве глупости.

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Јеби Smile на све начине само да се откину 2 бода Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat

I sta sa tim? Pa, mi se ne bunimo zbog cena karata, nama je jug za derbi 600 dinara, na nasem stadionu. Istok 1200, a na ostalim utakmicama svaki put bar 400 dinara. Imam drugara zvezdasa koji ide redovno na vas sever, kartu nije platio bar jedno 2 godine. A, nije on jedini. Uprava vam izlazi maksimalno u susret, sto je za postovanje, vidi se zelja da zele sto vise naroda na tribinama. Da ste skupljali po 100 dinara svako kolo prolecnog prvenstva, imali bi ste za KG. Imate vi i sad, nego ljudi vole da kukaju, pre ce da pozajme soma-dva da bi odigrali kladionicu, nego sto ce da uzmu za gostovanje.

Ovo vazi i za grobare, nije nama uvek bilo ovako placeno. Mi srbi mnogo volimo kad je nesto dzabe ili kad moze negde nesto na mufte.
Како шта са тим? Па ти рече да нас Лукић навикао на џабе. А знамо ко иде на гостовања џабе, нећу да грешим душу, али мислим да је било случајева кад су и карте ишле џабе уз пут.
Одлично и ви знате зашто је цена карте на дербију толика колика је. Да би било што мање заграђених и да би у случају неуспеха, што је велика вероватноћа, било што мање људи на стадиону који би оплели по шнајдеру.
Мени не значи ништа што су карте на Маракани џабе, 100 или 500 динара. Имам сезонску као и још много људи.
Опет ти кажем, није само ствар у тих 500 динара, него што на пут који те изађе још скупље треба да додаш још 500 динара, па да платиш карту за ЈНА 600 дин, за недељу дана. Још ако си из унутрашњости...Тешко буразеру у данашње време.

Сад видим Стефане одакле ти је проистекло мишљење да желимо вештачку доминацију на трибинама.

Навијачка група Црвени Ђаволи нема везе са ценом карата за северну трибину, у то будите 100% сигурни, пошто видим да се по разноразним форумима пишу такве глупости.
Не мислим уопште да Ђаволи имају било шта са овим.
Ово за вештачку доминацију сам одговорио на твоју констатацију да може да буде и горе по нас, ако дођу неки други људи у управу. Ни у једном тренутку нисам помишљао на Ђаволе.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Za sve one kojima su karte skupe:

RTS1 14:55
Фудбал - Јелен супер лига: Раднички (КГ) - Ц. звезда, пренос
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
kolko su vam karte,bas me zanima ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC One M8
Citat

Како шта са тим? Па ти рече да нас Лукић навикао на џабе. А знамо ко иде на гостовања џабе, нећу да грешим душу, али мислим да је било случајева кад су и карте ишле џабе уз пут.
Одлично и ви знате зашто је цена карте на дербију толика колика је. Да би било што мање заграђених и да би у случају неуспеха, што је велика вероватноћа, било што мање људи на стадиону који би оплели по шнајдеру.
Мени не значи ништа што су карте на Маракани џабе, 100 или 500 динара. Имам сезонску као и још много људи.
Опет ти кажем, није само ствар у тих 500 динара, него што на пут који те изађе још скупље треба да додаш још 500 динара, па да платиш карту за ЈНА 600 дин, за недељу дана. Још ако си из унутрашњости...Тешко буразеру у данашње време.

Ma, to za Lukica je bila sala covece. Inace, ovakve cene za derbi su bile i pre nego sto su se pojavili Zabranjeni, a i pre nego sto je bilo povika "uprava napolje"! Ja sam rekao da karte za derbi nisu skupe, na prvi pogled izgledaju, ali nisu. To se vise radi zbog vas, odnosno zbog vasih navijaca koji na derbiju idu na istok ili zapad. Sever ce biti pun i da je 1000 karta. Jebiga, ima vas vise, napaljeni ste do jaja i mnogo vas ide na utakmice, a domacin ako na nesto moze da utice, to je odnos na tribinama. Jeste diskriminacija, ali nije kaznjivo. Smile Inace, za gostovanje u KG, ti ne treba da dodas 500 dinara, nego nekih 200, jer bi "realna" karta bila 300 dinara i toliko bi morao da poneses da nije podignuta cena. Jebiga, ekonomija.Ako ti zafali toliko, ja cu ti dati. Evo imam soma kod sebe u ovom trenutku, petorici cu da dodam 200 dinara za gostovanje u KG. Javite se na pp!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung SGH-E590
500 динара уопште није толико велики новац за једну такву утакмицу
Ako pobedimo veliki Radnicki idemo u finale lige sampiona, a vama mnogo 500 dinara Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Ja mislio da je ovo finale. Smile Vidim neki crveni djavoli ovo ono, pa pomislio da igramo sa Mancesterom. Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 12:07:01 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.