Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 700 701 703 704 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 994846 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Te pausalne ocene o sponzorstvu sa Gaspromom i njihovom uticanju na rad u klubu su neozbiljne. Zapravo, prica je mnogo komplikovana i da ne bih pisao milion argumenata i kako stvari stoje, ako je vest uopste i istinita, da se zadrzimo na tome da je bolje ne komentarisati to. A i em me mrzi, em nemam vremena.

Fredi, moras malo bolje da ucis istoriju.  Smile
Kao i u odnosima sa svakom zemljom bilo je i uspona i padova.

Svaki vid filije ili fobije, bilo koja zemlja da je u pitanju je pogresan. Uvek se gleda samo interes svoje drzave, a on se najbolje ostvaruje kad se poklopi sa interesom neke druge. Nema tu ljubavi. Bar ne u zadnje vreme.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2012, 21:56:32 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
Черњајев, Рајевски, Весјолкин, Николај други Романов, и још брдо руса да не набрајам даље, су толико урадили за нашу земљу да дизање споменика је мала ствар. Сад што Јелцин и пар продатих руских душа су донели одлуке какве су донели то је друга ствар, али како год то ни делимично не може да поништи оно што је много истакнутих руса урадило за нашу државу. Није тема ал' кад већ покренусте нешто само да се надовежем.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2012, 22:31:49 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.92
mob
Nokia N95
Kada su Rusi danas u pitanju,svako bratimljenje i poslovanje sa njima je izuzetno rizicno.Neka iskustva su pokazala da im prostori bivse Jugoslavije iskljucivo sluze kao odlican mehanizam za pranje prljavog novca.

Ozbiljno ulazu samo u svojoj zemlji,jer im je to naredjenje.Konkretno Gasprom,ulivao je brdo para u Salke,sto je dovelo do neke vrste bunta,paa polako zatvaraju slavinu i 'svabe' iz dana u dan grcaju u dugovima.Naravno,Gasprom se naglavacke okrenuo svojoj prvoj ljubavi,iako nije tako profitabilna kao ljubavnica iz Njemacke.

Jednostavan je primjer i sa Romanom.Pobjegao je rano,ali kada je cika Putin popizdio,i da bi istom dozvolio da nastavi ulivanje novca u VB,morao je ovaj da otrese gace u CSKA a stegne kais u svom mezimcetu sa 'ostrva' na neko vrijeme.

Sto se tice politike,i tu su losi kao saveznici,iz vise razloga,ali nije tema.

Sto se tice nas i naseg ugovora sa njima.Ako uzmemo cifre iz medija,ni prvi ugovor nije los,a ni drugi,cak sam misljenja da je ovaj drugi (ako postoji uopste) mozda i poslednji rastuceg tipa,osim ako mi slucajno ne daj boze uradimo nesto vrtoglavo u Evropi,pa oni prepoznaju trenutak za sebe.

Ja u svemu ovome,ne vidim njihov interes.Cak sam siguran i da su ova sponzorstva na silu,vjerovatno neka "politicka pobjeda".

Liga je raspad sistema,klub je u raspadu,ne postoji ni ideja ni plan,nemamo svoj trenazni centar,nemamo jake filijale,omladinski pogon nam je los.Mi nemamo kapaciteta za jak klub,shodno tome ne vidim njihov interes,gledajuci samo cinjenice vezane za Crvenu Zvezdu.

Sada nam pomazu ovim ugovorima da bar na tren,ponekad isplivamo na povrsinu i udahnemo malo vazduha.Da zele da nas vrate na put necega davnog,vjerovatno bi nas do sada nakrcali sa 2-3 paketa od po 10-15 miliona.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
HTC One M8
Kakav Dzajic, kakvi rusi...Tomislav vam stize. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Опет ретардирана карикатура на насловној.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Sto vise pratim domaci fudbal, sve sam sigurniji da je taj Tole najveci gospodin, uz Zeku i Dzaju.

Inace...
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/adzic-uzvraca-udarac-99144.html

Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 14:15:08 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Sto vise pratim domaci fudbal, sve sam sigurniji da je taj Tole najveci gospodin, uz Zeku i Dzaju.
Ja to pricao vec par godina!  Smile
Ima daleko gorih ljudi u savezu i u sportu, a Tole je med i mleko!  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
Pre bih rekao da je mađioničar kad je uspeo da vas ubedi da je gospodin uprkos tome što ima višedecenijski lopovski staž.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
HTC ...
 Smile   dobar
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pre bih rekao da je mađioničar kad je uspeo da vas ubedi da je gospodin uprkos tome što ima višedecenijski lopovski staž.  Smile
Da, ali Tole se ne krije, kao drugi. Ne plasi se da izadje pred novinare, ne pobegne iz zemlje prvom prilikom.
Ne javlja se jednom ili dva puta godisnje preko medija da pljuje sve zivo u fudbalu i sportu, kao sto drugi "veliki strucnjaci" rade.
Covek nesto pokusava i ima dobre namere... to sto vi vidite samo to sto je bio predsednik Partizana (a bio je i Spartaka i regionalne Vojvodine) ili neku tamo titulu sto vam je oteo (to mi je u stvari najludje), to su vec druge price!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 700 701 703 704 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.