Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992894 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Управа је морала да лети још кад је Жути отеран. Ал трибина је донела одлуку да се овима да шанса да узму титулу. Сад захваљујући фудбалским стручњацима са трибине имамо идиота за тренера (ал је велики Циган!), узећемо титулу због Вучића (мада је упитно и то) и догодине ћемо се опет распасти па ће глупој поводљивој маси доћи из дупета у главу ал ће тада наравно бити касно за 'управа напоље'. Битније је било проћи Бордо, тиме би решили све бриге..

Tog mudrinskog ste ga
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung SGH-E590
Nisam gledao drugo poluvreme, nekako mi je igranje basketa u kraju bilo privlacnije. Smile Ono sto sam video u prvom poluvremenu je da Jovanovic mora da igra svaku utakmicu jer je jedini odbrambeni igrac sa iskustvom. Vesovic je opet pokazao da ne moze da igra desnog beka tako sto je izgubio par lopti na nasoj polovini, ne pokriva lepo desnu stranu i glavni je krivac za treci gol. Lazovic i ako je u problemima mora u sredinu jer je jedini igrac koji moze da trci (barem dok se ne vrati Kadu)
Inace imali smo mnogo neiskoriscenih kornera, pa jbt to ne sme da se desava. Smile

Zuti je sam otisao i hvala mu na tome! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Motorola Luxan RAZR2
Uh dobro je. Taman sam se posle nekoliko poslednjih utakmica zabrinuo da smo krenuli stranputicom i poceli da se fokusiramo na nebitne stvari. Izgleda da su se igraci ipak prisetili sta ih je Robi ucio. Odvalili smo ih u posedu lopte !
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Meni se lično čini da niste navikli da igrate sreda-nedelja.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Велики су то физички напори за полуаматерског фудбалера. Субота надтрчавање са атлетама из Куле а среда у Купу вијање са антилопама из Пржогрњаца. Треба то постићи. А терен дугачак маму му..
« Poslednja izmena: 07. Okt 2012, 19:14:03 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Велики су то физички напори за полуаматерског фудбалера. Субота надтрчавање са атлетама из Куле а среда у Купу вијање са антилопама из Пржогрњаца. Треба то постићи. А терен дугачак маму му..
Smile

Ne znam, meni se baš zbog srede i utakmice sa Javorom čini da ste ovde bili nemoćni. Moje neko mišljenje, što ne mora da znači da je tačno.
Ili je to samo slučajnost.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pa normalno da je tacno to sto kazes. Milijas ne moze da igra 90 minuta u ritmu subota- subota(za dve nedelje), a kamoli da veze nekoliko utakmica u ritmu sreda subota. Isto vazi i za Dimitrijevica.

Jankovic je izgubio utakmicu kad je resio da ih stavi obojicu u tim. Zapravo, tog Dimitrijevica ne treba stavljati u tim uopste. Imao si covek prilika milion da pokazes nesto, nista nisi, srecan put.

Ogranicen igracki kadar, i nedovoljno dobra selekcija je osnovni problem.

Danas je moralo da se bunari vise, teren je bio uzasan, sto znaci malo drugaciji profil igraca, Lazovica su istukli glat, takvi igraci se tesko snalaze u tim uslovima. Trebalo je malo da se analiziraju neke stvari i da se razmisli sta i kako. Ovo je najozbiljnije i najteze gostovanje bilo, ja sam rekao to jos pre neki dan, nemoguce da oni nisu znali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
nejasno mi to bunarenje iz kornera
pa majku mu valjda zna neko ostro da je posalje u sesnaest,a i postavka igraca u sesnaest kad se izvodu  Smiley 1 niko da se zatrci sa 17-18 metara kao sto je zigic radio ili evra malopre svi jebeno stoje u pet i cekaju balonjaru da padne gde pa naravno golmanu u ruke koji danas nije ispustao lopte protivnickim napadacima na noge,a ume 5-6 puta jebiga kolko je potrebno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung SGH-E590
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.