Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 990148 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Само 3 београђана ће сутра играти у дербију (Рнић, Илић и не знам ко беше код вас... мислим онај из Белгије).
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Jeste Milunovic iz Bga, a mozda i udju u igru i Nidza(Petkovic) i Cava...

Ajmosvi, brate nemoj ti nesto zbog mene da uzimas tu kartu, ono ja najverovatnije imam to vec zavrseno, ako i ispali taj lik, a valjda nece, ispalice na dan tekme, tako da ono, tada ce biti kasno... Smile 

Nisam citirao sebe sta napisah pre tekme sa BSK-om...

Citat
Inace ocekujem da Lazovic izdominira i tako udje u derbi sa vise samopouzdanja.   Smile

Nije bas izdominirao al dao 2 gola.  Smile 

Znaci Evandro resava!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Apple iPhone 6S
Питај Нађа јел једини

Jel na Perovica mislis? On je valjda operisan, ne igra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Perovic ce pauzirati naredne tri nedelje.Steta,Mare zna kako se to radi!
« Poslednja izmena: 20. Mar 2012, 11:12:41 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Нека, боље Минун или Кас умести њега, офанзивнији смо са њима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Kladionice: Zvezda je favorit

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće u sredu prvu utakmicu u kalendarskoj godini. Crveno-beli će ugostiti crno-bele u prvom polufinalnom kup meču, a kao i obično interesovanje je veliko. Današnji sport prati i klađenje, a ulogu favorita za meč na “Marakani” kladionice prepuštaju domaćem timu. Kvote u srpskim kladionicama za pobedu ekipe Roberta Prosinečkog se kreću od 2.3 do 2.4, a za trijumf tima Avrama Granta od 2.7 do 3.15. Za slučaj remija nude se koeficijenti od 3.00 do 3.1.

Duel večitih rivala našeg fudbala našao se i u ponudi inostranih kladionica, pa tako “Vilijem Hil” za “keca” nudi kvotu 2.4, za “iks” 3.10, a za “dvojku” 2.6. Prema ponudama “Bwin” je nešto bliži srpskim kladionicama, pa se za pobedu Zvezde nudi koeficijent 2.15, za nerešeno 3.2, a za Partizanov trijmuf 3.10.

Utakmica na stadionu Crvene zvezde počeće u 19 časova

Zvezdin defanzivac ipak spreman za derbi sa Partizanom

Popodnevni trening fudbalera Crvene zvezde u ponedeljak je napustio Duško Tošić. Iskusni defanzivac se požalio na bol u potkolenici, a odmah zatim u pratnji klupskog lekara Dejana Purića otišao na snimanje. Snimci su međutim pokazali da povreda nije ozbiljnije prirode, odnosno da će Tošić verovatno biti spreman za utakmicu polufinala kupa koju će crveno-beli u sredu odigrati protiv Partizana. Trening u nedelju propustio je Kadu zbog temperature koju je imao tokom utakmice Jelen Superlige protiv BSK-a iz Borče. Međutim, očekuje se da i Brazilac bude u timu koji će Robert Prosinečki suprotstaviti crno-belima.

Polufinalni me između večitih rivala počeće u sredu u 19 časova.

Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Нека, боље Минун или Кас умести њега, офанзивнији смо са њима.

Stoji.Ali Mare je uvijek bio hladnokrvan tip,a ima odlican centarsut i sut,to bi se moglo iskoristiti na pravi nacin.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Apple iPhone 6S
Goranac, kljucna rec "bio". Meni deluje da nije on vise taj igrac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
U kakvom je stanju Paseko?

Da li je on eventualno iznenadjenjCe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ne verujem da ce igrati Vinicius duze od 15 minuta, ako bude igrao.

Videcemo kakav ce biti Perovic, generalno su svi lose igrali protiv Spartaka, pa i on, tako da ne treba uzimati tu utakmicu za reper. Mene brinu ti problemi sa kolenom, vise nego dal je dovoljno ofanzivan.
Mada vrlo lako moze da se desi da posle ovih povreda se preorijentise na igranje u centralnom delu veznog reda, a ne po krilu, tu je mnogo manje sprinteva, koji opterecuju koleno, a moglo bi da se desi da izgubi na brzini.

Mada mislim da on i nije planiran niti je on planirao, da se zadrzava u Zvezdi, verovatno je trebalo da pomogne ovu polusezonu dok Vinicius udje u formu. Zato ima i kratak ugovor.

Ja jos nisam bas preterano zadovoljan Milunovicem, tj. dok ne nabaci nekoliko kilograma misicne mase tesko da cu moci da budem. Ima on finu i tehniku i realizaciju ocigledno, ali da nema Mladenovica po toj strani bi bio kurac od igre. Ne moze Milunovic da napravi razliku po krilu, fali mu snage ili brzine za to. Mozda bi u buducnosti mogao. Ali nije lose razmisljati o njemu kao nekom spicu, sto on i jeste.

Inace Kasalica je dosta slabiji na boku nego u centralnom delu, i to je prosto greota gurati ga na krilo.
Uzdam se da ce taj Vinicius da pokaze kvalitet, mi smo njega izgleda i otkupili i debelo platili(za nase uslove).
On je dosta brz igrac, zapravo izuzetno brz, on i Mladenovic bi mogli haos da naprave po toj strani i nekim evropskim klubovima, a kamoli po JSL-u.

Inace gledah reportazu sa Borac - Hajduk (K), Pauljevic kapiten Kule, imao par suteva al ne u okvir gola... Smile
Igraju sledece kolo protiv Partizana, pa cemo videti kako ce da se pokaze, ocekujem da bi Mikica mogli da prodamo na leto, vreme je i nama i njemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.