Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 997853 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Ako neko zna da krade ne znaci da je manji lopov od onoga koga uhvate

Lopov je lopov, nisam siguran sta znaci manji a sta veci lopov....verovatno bolje prilike stvaraju vece a losije manje lopove.

Isto kao sto je nase prvenstvo svake godine "regularnije"....pa majku mu, il je regularno ili nije.

Ako je Piksi krao manje od nekog drugog, a dokaze se da je krao....on je lopovcina i ne zanima mene ni Bjekovic ni Curkovic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ti umesto da me podrzis, ti me ovde miniras Smile

Sve se ja slazem, jedino ne moze neko sa ZekaBjekaCure vrhuskom da drzi pridike o moralu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Ovo da kaze neko kome je glavni covek bio Zeka, predsednik Sveti Cure a Bjeka direktor... najblaze receno, nije normalno. Da se pored takvih njuski alaudira na postenje Piksija i Dzaje.

Ako neko zna da krade ne znaci da je manji lopov od onoga koga uhvate. Najcesce je obrnuto.

Kakve ovo veze ima? Isto cu reci i za njih da sigurno nisu bas neduzno uhapseni/bombardovani...ali kad dodju i oni na red.
Za Piksija i Dzaju nisam rekao ni da su krivi ni da nisu...mislim da ni njih dvojica to ne znaju, a kamoli mi odavde.

Pogledajte malo u svoje dvoriste pre nego sto moralisete ovde.

To na sta si mislio nije nikako moje dvoriste nego dvoriste Bjeke/Zeke/Djure i kompanije za koje me zabole patka.  

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
Citat
Isto cu reci i za njih da sigurno nisu bas neduzno uhapseni/bombardovani...ali kad dodju i oni na red.

Kada ce to biti?

Za Zeku se javno pricalo da je ojadio drzavu za 50 miliona.On nije privodjen ni na informativni razgovor. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
U pravu je Pantelia.

@ Bogdani- smejem ti se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ovo da kaze neko kome je glavni covek bio Zeka, predsednik Sveti Cure a Bjeka direktor... najblaze receno, nije normalno. Da se pored takvih njuski alaudira na postenje Piksija i Dzaje.

Ako neko zna da krade ne znaci da je manji lopov od onoga koga uhvate. Najcesce je obrnuto.

Kakve ovo veze ima? Isto cu reci i za njih da sigurno nisu bas neduzno uhapseni/bombardovani...ali kad dodju i oni na red.
Za Piksija i Dzaju nisam rekao ni da su krivi ni da nisu...mislim da ni njih dvojica to ne znaju, a kamoli mi odavde.

Pogledajte malo u svoje dvoriste pre nego sto moralisete ovde.

To na sta si mislio nije nikako moje dvoriste nego dvoriste Bjeke/Zeke/Djure i kompanije za koje me zabole patka.  

Nisi rekao da jesu/nisu, ali nisi propustio da pomenes "da nisu krivi, ne bi im lisice bile na rukama i bombe u dvoristu".

Uostalom, Zeka je kaznjen gore nego sto iko od ovih moze da ga kazni, ceka se jos prisvetli Cure i ovaj sto 7 dana posle Barija iz kuce nije izasao.

edit: prc, buduci moderator stao na moju stranu, najebali ste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Ko sto neko rece, svako kome su ruke umazane treba da najebe. Nebitno kojih je boja i sta je u proslosti uradio za neki tim/grad/drzavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Da se pitam proterao bih autobus ovuda... Koji put ta prica koja nikud ne vodi...  

Sutra Kula, odbranu predvodi Branko kapiten Pauljevic, zavaljuju ga nama i groblju preko novina vec duze, tj. zavaljuju ga nama, a groblje koriste da dignu cenu, oni vec imaju 2 komada desnih bekova, od koga jednog vec duze vreme pokusavaju da zavaljaju za vece pare, ne preterano uspesno. Mada mozda se proda na kraju sezone, ko i nas kapiten iz Kraljeva.

Ocekujem sastav:

Bajko

Zule   Krneta     Tosic   Mladja

Micko
           Xava   Kadu

Laza                            Milun
                  Bora  

Dosta tumbanja zbog kartona Evandra, i prehlade Maksimovica i Milivojevica. Naravno duze vec je povredjen Perovic... Kad ce on da se oporavi, zna li iko? Zaboravih da pomenem i Mikica koji je povredjen.

Inace dobijamo 4-1, Bora daje dva komada, jedan Kadu i jedan Milunovic. Za Kulu strelac Hadzibulic... Smile

« Poslednja izmena: 30. Mar 2012, 21:38:17 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
Citat
Kad ce on da se oporavi, zna li iko?

Negdje procitah,jos mjesec dana nece trenirati.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ja mislim da je Fica Stojkovic povredjen, pa ce Versovic na desnog beka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.