Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 465 466 468 469 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 999697 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Говори теби. Ти си познат по бујној&извитопереној машти.

А сезонска север ?

Толико од мене што се тиче одласка на утакмице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Роби поднео оставку ?

Јебига мора смањим пиће да би био у току. Поставите Кратка !
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mozda dovedemo sinisu  Smile

kristic je trenutno bez posla   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Говори теби. Ти си познат по бујној&извитопереној машти.

OK onda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung 
E ljudi,možda grešim ali ovo je prvi trener u novijoj istoriji kluba zbog koga mi je baš žao što je otišao.
+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Ne zna se ko vise zali, Grobari ili cigani  Smile

Sad najozbiljnije: kako moze da vam bude zao trenera koji za godinu i po dana nije pobedio nikog od prvih 6 na tabeli, osim nezainteresovanog Granta, uzeo poklonjenu "titulu u kupu", + doziveo ponizenja u Evropi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 4
Просинечки поднео оставку

Након годину ипо дана проведених на клупи Црвене звезде, Роберт Просинечки поднео је данас, 20. августа оставку на место шефа стручног штаба. Млади стручњак, није успео да сакрије сузе и емоције због растанка са својим клубом.

- И када сам долазио, нисам спремао никакав говор, јер када причам о Црвеној звезди, увек то чиним из срца. Ово је мој клуб, невероватно ми је жао - започео је Роби покушавајући да обузда емоције и наставио:

- Нисам више шеф стручног штаба. Споразумно сам раскинуо уговор са људима из руководства. То је моја одлука. Не могу више да наставим, и не осећам се способним да и даље водим екипу - рекао је Просинечки.
Од 9. децембра 2010. године када је ступио на функцију тренера најтрофејнијег српског клуба, па све до данас, прошло је нешто више од једне и по године. У том периоду Велики Жути се максимално борио и трудио да Звезду врати на старе стазе успеха и њену игру учини модерном, нападачком и ефикасном.

- Мислим да сам поштено и најбоље што сам могао водио тим. Ово ми је један од најтежих тренутака у животу. Жао ми је због навијача, којима се захваљујем на великој подршци коју су ми увек давали. Понављам, ово је мој клуб, и бићу увек уз њега. Звучи као флоскула, али заиста је тако. Много ми је тешко - истакао је Просинечки који је као играч оставио неизбрисив траг у нашем клубу, и био један од најзаслужнијих за историјске успехе Црвене звезде.

- Кажем вам, нисам могао више. Дао сам свој максимум. Надам се да ће доћи неко бољи на моје место. У Звезди увек морате да се носите са притиском, али то је нормално за овакав клуб. Резултати су једино мерило и сви у сваком тренутку морају да превазиђу све проблеме, и да побеђују. Уосталом само такви и могу да играју на Маракани. Нисам поднео оставку због ремија са Радом. То је само била кап која је прелила чашу. Већ два месеца се двоумим, и жао ми је што остављам екипу пред Бордо. Надам се да ће момцима то бити само мотив више да дају све од себе и пруже максимум у утакмици у четвртак коју играмо са Французима - истиче Роби.

Оно на шта је Просинечки најпоноснији је тим који наш клуб има. Не крије да сматра да Звезда има одличне играче који ће у трофејну салу Маракане донети много титула.

- Можда сам ја превише заљубљен у моју екипу. За мене су они најбољи, само им дајте мало времена. Имамо девет репрезентативаца, освојили смо Куп прошле сезоне, а ове ће верујем доћи и првенство. То кажем зато што сам сигуран да они то заслужују својим радом и квалитетом који имају. Видећете да ни Бордоу неће бити лако. Без обзира што су они добра екипа, што играју јаку лигу, Звезда може до доброг резултата - уверен је сада, већ бивши тренер црвено-белих.

Није пропустио прилику Просинечки да истакне још једном да је Црвена звезда његов клуб, који му је као играчу много пружио, и уз који ће увек бити.

- Из срца вам кажем да сам имао најбољу намеру. Имао сам грешака и сносим одговорност. Тако је то у фудбалу, и сигурно да сам имао лоших процена. Међутим, стојим иза сваког свог играча. Кажем вам, немојте да критикујете играче, ја сам крив. Јован Крнета, који је изузетно талентован, није крив због ремија са Радом, кривица је моја. Поносан сам на свакога од њих, и било ми је задовољство сарађивати са њима. Хвала им много на свему. Створили смо екипу која има будућност, и верујте није им лако. Они су млади, дајте им само мало простора и времена, и видећете да ће Звезди донети много радости и успеха - пун је хвале Роби за своје изабранике.

Током говора у току којег је саопштио да подноси оставку, Просинечки је неколико пута изричито рекао и да из Управе клуба није трпео никакав притисак. Напротив, имао је подршку свих структура у клубу. Такође, млади стручњак одбацио је и сваку сумњу да кормило црвено-белих напушта због понуде неког другог клуба.

- Немам ниједну понуду, нити размишљам о томе. У Београду ћу сигурно остати још неко време. У четвртак ћу из свег срца навијати за моје момке, и верујем да ћемо успети да остваримо позитиван резултат пред реванш - закључио је Роберт Просинечки, и уз громогласан аплауз свих присутних, напустио Лав Медија центар стадиона Црвена звезда.

О Робију, из угла навијача Црвене звезде, није могуће говорити другачије, осим у суперлативу. Истинска легенда, шеста Звездина звезда, стрелац историјских голова... И пре двадесет и кусур година док је попут мађионичара на средини терена ломио противнике, и док је сваки гол прослављао спринтом ка северу, и данас, као озбиљан и зрео човек са сузама у очима због растанка са својим клубом, Роби заслужује да му се каже Хвала мајсторе. О томе да ли је као шеф стручног штаба могао више да постигне показаће време, али јасно је да нико коме су црвено-беле боје у срцу, није равнодушан. Маракана је била и остаће његова друга кућа. Живот уме да изрежира невероватне приче, па ко зна...

Велики Звездаш и господин је напустио Маракану, јер је како сам каже, донео одлуку, и сада нема назад. Надамо се да ће тим који је селектирао донети већ у текућој сезони много радости, армији навијача, и ако тако буде, не сумњамо да ће се у мају у једном тренутку највећим српским стадионом проломити Ужичко коло.

Извор: crvenazvezdafk.com
« Poslednja izmena: 20. Avg 2012, 14:43:40 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
E ljudi,možda grešim ali ovo je prvi trener u novijoj istoriji kluba zbog koga mi je baš žao što je otišao.
+1

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Ово ко кад су људи плакали кад је Броз умро  Smile

To sad tedoh da kažem, nacionalna žalost Smile Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Mislim da je ovo uvod u totalni raspad koji ce da sledi, koji ce verovatno da se zavrsi potpuno novom upravom, koja ce po starom dobrom obicaju da pljuje po prethodnoj i da trazi "vreme" da ispravi greske koje je prethodna uprava napravila.

Protiv Bordoa, krece zvizdanje i teranje uprave jos pre pocetka meca. Igraci jos smoreniji, usporeniji, bezivotniji nego inace. Bordno nas oducava od fudbala. Onda krece dobro poznata histerija i teranje uprave. Sve se zavrsava time sto Lukic podnosi ostavku i verovatno vodi ljude oko sebe sa sobom. Dakle mozemo da racunamo da od petka nemamo vise rukovodioce u klubu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 465 466 468 469 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.