Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 372 373 375 376 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 993597 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 300
nece mu ni odmoci  Smile
truba smo u odbrani
Vala istina Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
LG L5 II
Hm, pa nije bas pametno ako su ga vredjali... Ok, odigrao je katastrofalno, ali ovo mu nece pomoci ni malo...

IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Prosli prelazni rok su dosli: Milivojevic, Maksimovic, Mladenovic, Tosic se vratio, Milunovic, Perovic i Miric.
Svi su igraci za Zvezdu sa izuzetkom Mirica, i prakticno svi su uskocili u prvu postavu, izuzev Mirica i Perovica koji se povredio(Poceo kao starter).

Uostalom relativno je lako dovesti kvalitetne igrace kad prodas visak. To se samo kod nas pravi filozofija.
Bugari npr. konstantno dovode te slobodne igrace strance, i posle ih prodaju za lepe pare, cak do 2-3 miliona evra.
Kiprani ih dovode za dzabe isto i prave rezultate. To je samo kod nas filozofija.
Evo sad je u CSKA iz Sofije presao lik koji je igrao super u portugaliji, koji bi bio pojacanje ozbiljno za nas, i igrace tamo za platu od 200 hiljada evra.

Evo npr. jos jedna varijatna.
Dovedes onog Bakica kog su planirali, Petkovica iz OFK-a, i po jednog jakog stranog zadnjeg veznog, levo krilo i napadaca. Cak i taj napadac mozda ne bi bio neophodan ako bi Babalj mogao da odigra nesto skorije.

I onda to bude:
                                            Bajkovic

M.Petkovic             Maksimovic      Jovanovic    Mladenovic

XXXXXXX
                        Milivojevic                    Evandro

Lazovic                                                             XXXXXXX
                                          XXXXXXX

Sto se tice Micka, za njega je 2.5 miliona evra minimalna cena. Njega i sada prate veoma ozbiljni evropski klubovi, a dok je bio klinac pratila ga je i Barsa. On kad ojaca, i popravi sut i malo pas igru, on ce da kosta 5 miliona.
Inace:
http://www.zurnal.rs/2012/07/21/menadzer-mijailovic-ostaje-u-zvezdi/index.html

Nego, jel vaze sezonske za Naftan ili se kupuje karta?
« Poslednja izmena: 22. Jul 2012, 14:22:05 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Sve su to mladi igraci sa izuzetkom Perovica i Mirica koji su retardirani tj. totalni promasaji. Ove godine od tih iskusnijih igraca dovedeni su Jovanovic, koji tek treba da se pokaze i Nenadic koji nije dobar igrac realno.
Ti pricas o plati od 200k, a mi ne mozemo redovno da isplacujemo ni ove od 50k. Vec smo gresili sa tim skupim igracima i dobijali smo Mladenovica, Kovacevica itd... Moras malo realnije da gledas na trenutnu situaciju.
Ako ovaj Jovanovic pokaze nesto i zameni Krnetu mi smo uradili dobar posao.

P.S.
Micko potpisao trogodisnji ugovor.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Trebalo bi da vaze,tj uvek je vazilo do sad  Smile

Sto se tice ovog iznad,sam nas roster je kad se pogleda u principu tanak,lepo si obelezio Jakso ova deficitarna mesta gde nam trebaju igraci samo se ne salzem sa zadnjim veznim,jer mislim da Micko treba da odigra svaku jebenu utakmicu od prve do poslednje utakmice. Jer,decko je talenat(videcemo koliki) prati ga dosta klubova,Robi se lozi na njega,dakle iskoristiti to,gurni ga u vatru i vrlo lako moze da se desi da klinja pobesni. Imaj taj karakter,fizicki je jako spreman daj mu samo sansu,ukazi poverenje i mozemo da imamo mozda i novog Dekija Stankovica.

Velika stvar i plus kod nas u odnosu na ostale klubove je bas u tom kosturu tima koji je ostao,doduse taj kostur jeste klimav i skripi i spor je i drndav(Cava,Evandro,Kadu,LAzovic,Micko,Milivojevic,Milunovic) svi su po malo nesto od toga,ali se koliko toliko poznaju i eto makar smo po necemu u prednosti u odnosi na prolsu sezonu.

Gorim od zelje da vidim tog Jovanovica,ne zato sto imam nesto protiv Krnete,nemam bas nista osim sto je balav i neiskusan,i iskreno se nadam da je dobar igrac,da ne moram puno da strepim kad protivnici predju na nasu polovinu.

Ovo ostalo je manje vise ok,mislim da imamo sigurno 2. mesto u prvenstvu,ona Vosa je raspad...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
vosa raspad,a mi im redovne musterije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Motorola Luxan RAZR2
Vosa mi je najogavniji tim u ligi jer se protiv nas i Partizana redovno napale kao da im je to poslednje u zivotu, a kad treba da igraju sa amaterskim timovima u kvalifikacijama onda izgledaju kao da ih je trener neposredno pred mec naucio pravila igre. I onda opet dodje susret sa beogradskim timovima pa kokodakanje kakose favorizuju beogradski blizanci, pa onda opet evropska sezona od cak dva meca sa velesilama iz Lihtenstajna i San Marina, koje ih lagano izbacuju.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Za Micka se Barsa raspitivala!? Ma 100%.
I sad ga mnogi traze, ali menadzer da bi udovoljio klincu ostavi ga u nesrecnoj Zvezdi.
Jbt, aj razmisli da li to ima ikakve logike.

Za kval. za LE vam vaze sezonske.
Zato je i uprava stavila ove nerealne cene karata. Da vam se (skoro) vise isplati da kupite sezonske za ove dve prve utakmice, nego pojedinacne, pa da posle mogu da se hvale prodali smo 15 hiljada sezonskih.  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
moze nam se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Raspitivala se Barselona dok je jos bio kadet. Sad su neki drugi klubovi u igri, ali isto veliki evropski.
Menadzeru odgovara da on ode za sto vece pare jer ce da uzme proviziju od transfera. A klincu odgovara da ostane duze u Zvezdi da ne prodje ko Gulan.

Malkine slazem se ja sa tobom da bih drzao Mijailovica, ali mi ako njega ne prodamo(ili nekog drugog, tj. Milivojevica, Maksimovica, Lazovica), necemo moci da popunimo pozicije koje skripe, a ako ih ne popunimo bice ovo jos jedna neuspesna sezona. Njega je ovih navedenih najlakse zameniti, a i profit je najveci jer ne placamo procente raznim klubovima.

Ipak nista od ovoga sto sam ja pisao se nece desiti, jer realno necemo dovoditi vise nikoga, izuzev mozda tog Bakica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 372 373 375 376 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.