Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992877 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Ja imam bas neki osecaj da ce biti tezak promasaj. Deluje mi kao neka losija verzija Kaludjerovica. Jedina dobra stvar je sto nije previse skup. Nadam se da gresim u proceni, ali za njega mi bas deluje da cemo da promasimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Meni i ne djeluje,jer nista previse i ne ocekujem,decko je doveden kao talenat,a ne gotov fudbaler,pa nije strasno.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
sreda 20.06.2012 | 13:03
Babalj: Zajedno do titule
 Izvor. B92, Tanjug | JT

Mladi australijski fudbaler srpskog porekla Eli Babalj potpisao je u sredu četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

Babalj je na predstavljanju najavio da će učiniti sve da ‘crveno-beli’ vrate šampionski trofej na “Marakanu”.

“Velika mi je čast što sam došao u najveći klub u Srbiji, od kad znam za sebe navijam za Zvezdu i nadam se da ću dati doprinos osvajanju šampionske titule”, rekao je Babalj.

Babalj je izrazio zadovoljstvo sjajnim prijemom u klubu i istakao da će učiniti sve da se što pre prilagodi igri tima.

“Očekuje nas naporan rad već na pripremama u Sloveniji, a potom i start kvalifikacija za Ligu Evrope. Voleo bih da u tom takmičenjenu uđemo u grupnu fazu, ali titula je svakako prioritet”, rekao je Babalj.

Babalj je demantovao da je za njega bilo ponuda iz Nemačke.

“Ne znam ništa o tome, onog trenutka kada se pojavila Zvezda za mene je to bila jedina opcija. Jedva čekam da zaigram i nadam se da ću postići mnogo golova u ‘crveno-belom’ dresu”, istakao je Babalj uz opasku da je njegovo pravo ime Eli, a ne Ilija kao što se spekulisalo.

Babalj je, kako je naveo, ljubav prema Zvezdi nasledio od svog oca.

“Tata je veliki navijač Zvezde, bio je na utakmici protiv Bajerna u polufinalu Kupa šampiona 1991. godine i čim sam se rodio dobio sam ‘crveno-bele’ suvenire. Zavoleo sam Zvezdu i ponavljam dolaskom ovde, ostvaren mi je san”, istakao je Babalj.

Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović otkrio je da je ceo transfer vredan 350.000 evra.

“Želim da se zahvalim agenciji koja je posredovala u transferu, jer su nam spustili cenu i omogućili da Babalj potpiše za Zvezdu. Platićemo ukupno 350.000 evra u dve rate, prvu u julu, a drugu u januaru naredne godine”, rekao je Stefanović.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2012, 14:18:46 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Bem ti zivot raspala nam se i tema, ko onima preko puta...  Smile

Rekose na B92(televiziji) jutros da kapiten iz Kraljeva ima 2 konkretne ponude iz Ukrajine i Spanije, tako da kontam da cemo ga prodati, ako je to istina.

Vidim po izvestajima na RSB-u da se klinci namecu, i da su za divno cudo dobre atlete.
Ocekujem da Lukovic pokaze dosta, kao i Spajic, obojica lice na sportiste. A od ovih mrsavih klinaca cemo videti, kazu da su brzi.
Nezgodno je samo sto ta deca nisu uskocila u neko drugo vreme, sada nam su rezultati neophodni. Mada na prolece Prosinecki nije ni pustao previse decu iako nije bilo imperativa.

Srnici ce na pozajmicu u Cukaricki(PLS). Causic ce mozda u Tursku, pominju se neki ozbiljni klubovi. Znaci secate kako sam napisao iz zajebancije kako ce nam ranko uzeti nekoliko stotina hiljada za Milivojevica, ogroman procenat i poklonicemo mu nekog talentovanog klinca. I onda zajebancija postane realnost. Sto taj Causic nije dobio minute, i dalje mi nije jasno.

Isto ko sto mi nije jasno za Djurickovica, decko je odlican fudbaler. MAda ga nema u igri, ono malo sto je igrao. Ali to je posledica nedostatka samopouzdanja, koje se stice. Izuzev ako si Stelt. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
startujemo protiv javora u ivanjici  Smile Smile Smile
poslednje kolo vosa u novom sadu,trecu sezonu uzastopce  Smile Smile Smile
jesenji derbi kod nas u 13. kolu,po ko zna koji put  Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 20. Jun 2012, 17:06:31 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung 
startujemo protiv javora u ivanjici  Smile Smile Smile
poslednje kolo vosa u novom sadu,trecu sezonu uzastopce  Smile Smile Smile
jesenji derbi kod nas u 13. kolu,po ko zna koji put  Smile Smile Smile

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Жреб је био диригован, шта сте очекивали?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
što se koji kurac zove žrijeb Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
da bude posten recimo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.