Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 991145 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Управо тако се прави тим. Имаш костур, задржиш га, додаш своје клинце и још пар јефтиних играча да буду подршка радници и грејачи клупе овима од којих треба да се заради и то је то. Право прављење екипе у условима беспарице. Боље не може. То твоје су маштарије. Заносиш се много.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Samo ti jedna stvar fali, a to je prodaja.
Zadrzis kostur + oni koji nista ne znaju + dovedes klince + kupis par neafirmisanih igraca = ogroman budzet na plate, a kvalitet priblizno isti.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Наравно да фали продаја, то је оно што сад треба да се одради. Бајко Микић Петко Чава/Каду.... ето бар мало лове до следеће продаје.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Не заноси се Јакша уопште. Ви имате тренутно првих 11 који би да кажемо требало да побеђују редовно у овој нашој лиги. Е, а чим један ту испадне из тима (Лазовић, Евандро, Каду, Миливојевић итд) одмах ће бити проблема. Плус кад Просинечки буде хтео да одмара екипу (као што је то радио и ове сезоне), тек тад ће бити проблема. Ви једног играча а да вреди немате на клупи. Али једног.

Уколико не доведете још бар 3 уграча + Бабаљ провешћете се исто ко и минулих сезона. То је млада екипа која не може да издржи тај ритам да буду нон-стоп у првих 11 и да већину утакица игра 90 минута. То јесте жалост наших фудбалера али је тако.

Едит - Клипе, а ако продате Бајка, ко ће на гол? Ко ће на десног бека?
« Poslednja izmena: 08. Jun 2012, 00:51:54 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Кировски.
десно конкуришу Вешовић Стојковић и Луковић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Па то... начи не померате се са тачке.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Па то... начи не померате се са тачке.

Prakticno smo u minusu, jer je Mikic bolji od njih na beku. Sto se golmana tice, tu bi ubrzo trebali da udjemo u plus, Kirovski je dobar i veoma talentovan golman. Kao i Dmitrovic, ali on mora da brani negde.

Inace Empty, to sto ti meni pricas, to je cista demagogija, i to fabrikovana da bi se prikrili nedostaci.

Mi smo ovde govorili o tome da je Vesovic tri puta veci potencijal na desnom beku, furala se demagoska prica iz istog pravca kako se vajno gubi ofanzivac, vece gluposti nema.
Govorili smo da se onoliko otvorenim fudbalom ne dobija derbi, da igra mora da se prilagodi protivniku, da treba da se igra i 4-4-2 ponekada, ovisno od protivnika, kad je to primenjeno dobismo 3 puta, i ti mi onda guras pricu kako su se ispromasivali.

Ja ne mogu da verujem da ti sada meni i sebi prodajes pricu kako je bolje imati manje kvalitetnih igraca. To je opet ono pilicarenje kao kod Adzica, o kome se pricalo sto puta.

Ako cemo da se bavimo matematikom.
Ako kazemo da je Petkovic imao preko 100 hiljada platu, neki su tvrdili da ima 200 ja ne verujem, mislim da ima oko 110. On ode, dovedes Stepanova za 300, platio si najvise 200 hiljada razliku.
Ode Mikic, i on nema ispod 60 hiljada, dovedes beka za 200 hiljada, u minusu si 140 hiljada.
I ti sad meni kazes da Zvezda treba da igra sa nedovoljno dobrim igrackim kadrom, zarad 350 hiljada evra razlike godisnje?

Znacajno sam promenio post, tj. skratio ga, jer nema ni svrhe.

Daj mi reci samo, kako u Realu ima mesta da igraju na levom beku Marcelo i Koentrao, a na desnom Arbeloa i Ramos, a u Zvezdi koja pravi neki vajni sistem nema mesta za 2 kvalitetna igraca po poziciji?
Man. City - levo Kolarov, Klisi, desno Zabaleta, Mika Ricards
Barselona, levo do operacije Abidal Adriano, desno Alves i Pujol(koji igra i stopera ista fora ko sa Tosicem npr.).
Bayern, Lahm i Rafinja ne guse jedan drugog(mada Lahm igra i levo ko sto bi Tosic igrao stopera), levo su Contento i Alaba.
Pogledaj Borusiju... Odlicno selektirana ekipa. Pogledaj koliko imaju kvalitetnih ofanzivaca na 3 pozicije. I za sve ima mesta i niko nikog ne gusi.
Moze ovako do sutra.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2012, 04:16:38 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Не би Степанов тео да дође за 300 иљада.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Sta znam... Ja mislim da bi... Al ajde...

Mora da ubacim ovo, ali obratite paznju na celavog brata, 77, Vucicevic. 33 'dine, za Mirica izmislio fudbal. Veliki Zvezdas, trebao je vec jednom da dodje, iz Kelna. Kontam da bi dosao peske za slican novac ko Ronaldo. MAda mozda i ne bi. Ima jedan za koga znam da bi sigurno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Вучићевић мајстор... ја њега прижељкујем још из доба Минхена...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.