Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992728 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Tvog voljenog kluba!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Sta 'oces pa pobedio je nevazece listice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Sta 'oces pa pobedio je nevazece listice  Smile

Vala jes, i da je jedan glas vise imao pobedio bi, ovako ih razvalio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Важно је да је имао противкандидата.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Pa nije dzabe objavio kako dugujete 30+ miliona par dana pre glasanja. Roman da odustane od kandidature...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Ja sam svoje rekao pre neki dan.  Smile

Da se bilo ko normalan kandidovao za mesto predsednika, lagano bi pobedio.

Ovo je zaista sramota.
40% ljudi izadje (ovo jos u procentima lepo izgleda); od tih 75% Lukic - 25% nevazeci; 98% Dzajic

I cega je Lukic predsednik???

Dzajic je dobio glasove za skupstinu kluba. I u cemu je razlika sto je Lukic dobio 75%, sto je 3/4 glasova u odnosnu na mnogo bitnije i vaznije, masovnije glasanje za predsednika drzave koji je postao predsednik tako sto je za njega glasalo oko 20% ljudi sa pravom glasa?

A meni je iskreno cela ova prica oko izbora sprdnja. Prvo, mogucnost zloupotrebe je ogromna. Kontrola nikakva. Pobednik se unapred zna. Mi Srbi koji ne mozemo parlamentarne izbore da sprovedemo bez sumnji na kradju cemo sada demokratski i posteno da glasamo za predsednika jednog sporstkog kluba. Zamislite teoretski da pred sledece izbore neki Djura Mutavi tutne milion evra svojima da postanu clanovi naseg kluba. Kako mozemo to da sprecimo? Otkud neko zna kada se ti uclanjujes da li se uclanjujes iz ideala ili nekog interesa. I mogu tako teoretski da kandidju Tumbasa za predsednika i da ga izglasaju. I sta cemo onda? Drugo, totalno je bezveze da se glasa za jednog kandidata, a opet sportski klub je takva institucija koja ne trpi previse demokratije, pa je bezveze i da ih ima vise. Setimo se kako je to izgledalo kada su se za prevlast borili Lekovic, Tana i ostali i koliko je klub trpeo.

Dakle po meni ovo je sve samo mazanje ociju, nema nikakve sustinske potrebe za tim, ali eto, bar imamo o cemu da pricamo i cime da se zanimamo kad vec nema sta pametnije da se radi, a i da skrenemo malo misli da realnih problema, ili da nam IH skrenu.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2012, 07:55:34 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ja sam svoje rekao pre neki dan.  Smile

Da se bilo ko normalan kandidovao za mesto predsednika, lagano bi pobedio.

Ovo je zaista sramota.
40% ljudi izadje (ovo jos u procentima lepo izgleda); od tih 75% Lukic - 25% nevazeci; 98% Dzajic

I cega je Lukic predsednik???

Dzajic je dobio glasove za skupstinu kluba. I u cemu je razlika sto je Lukic dobio 75%, sto je 3/4 glasova u odnosnu na mnogo bitnije i vaznije, masovnije glasanje za predsednika drzave koji je postao predsednik tako sto je za njega glasalo oko 20% ljudi sa pravom glasa?

Brkas malo.
U Zvezdi su se ljudi uclanili da bi isli jeftinije na utakmice i da bi glasali, nesto odlucivali (tako se makar pre pricalo)!
A za izbore automatski imas pravo glasa cim napunis 18... hteo ti to ili ne.  Smile

Inace to za ovakav sistem je odavno izvakana prica i upravo sto si ti naveo su se i svi slozili.
Postati predsednik Zvezde je veoma lako. Ako imas oko 1 miliona evra za bacanje (npr. kao Beko  Smile) lagano postajes predsednik. Mada posle skupstina moze da te smeni.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Brkas malo.
U Zvezdi su se ljudi uclanili da bi isli jeftinije na utakmice i da bi glasali, nesto odlucivali (tako se makar pre pricalo)!
A za izbore automatski imas pravo glasa cim napunis 18... hteo ti to ili ne.  Smile

Ne brkam ja nista. To sto sam rekao stoji. Teoretski Misa Tumbas moze da ode da se uclani i da ima pravo glasa. Dakle svaki bogatiji covek u ovoj zemlji moze da organizuje vojsku "glasaca" koja ce glasati u njegovu korist. A ako on ima lose namere, ili namere koje su lose po klub, onda je klub u problemu. A ako sam dobro razumeo navijaci biraju i skusptinu, tako da opet nista ga ne sprecava da ima i skupstinu pod svojom kontrolom. Dakle sistem je los i po meni bespotreban. Pritom kao sto rekoh, niko to zapravo ne kontrolise i oni mogu da kazu da je Lukic kao Sloba svojevremeno na Kosovu dobio 110% glasova. Ko ce to i kako da proveri? Niko. I zato je sistem los.

A ti kad napunis 18 mozes da glasas na izborima, ali pretpostavka je da bar 99% glasa sa dobrom namerom (iako posledice nekada mogu da budu katastrofalne), dok ovde lako moze da se desi da masa ljudi glasa sa namerom da unisti klub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Теоретски. Сва срећа па је та теорија далеко од реалности.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Bolje spreciti nego leciti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.