Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 993022 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
a da se vi nosite na vase teme pa tamo smarajte  Smile

Sve je nase!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Da imamo skauting ne bi doveli Mirica i ovog, nego bi doveli kvalitetne fudbalere.

I nije skup taj skauting toliko, za domacu ligu uopste. Ali dzabe kad nam u klubu sede amateri, nedorasli da rade svoj posao, bez ikakvog radnog iskustva na slicnim pozicijama.

Sve se mistifikuju neke stvari, a tu mistike nema uopste. Sta je to komplikovano da nadjes 3 mladih trenera da idu po srbiji da gledaju utakmice. To je sitan trosak.
Za skauting po inostranstvu treba veliki novac i za to je najbolje saradjivati sa odredjenim ljudima, poput rambovog burazera i sl.

Drugo, sta je to toliko komplikovano i skupo da se organizuje omladinska skola. Em sto moze da se plati nekom ozbiljnom coveku, koji ima odredjeno iskustvo, da ode 3 nedelje u Barselonu da skida sistem rada, em sto se moze pozvati Dzajic da se pita sta i kako.

Toliko legendi nam sedi besposleno, nisu se setili da pozovu ljude na savetodavna mesta, da im pomognu.
Toliko kenjanja, a toliko malo rada i kvaliteta.

Nijedan igrac od Micka nam nije izasao iz omladinaca. I nemojte da mi nabrajate ove sto su prosli partizanovu skolu i ove koji su odigrali 3 utakmice. To se ne racuna. Samo oni koji su ili u prvom timu ili igraju znacajnu ulogu sa klupe.

Partizanova deca su opet glavna u mladjim selekcijama, i onaj mali Ninkovic ce da bude igracina, a nas ce Jankovic koji jeste mladji godinu dana al opet, da se proda nekom inostranom klubu za pola miliona. Bruka i sramota kako su nam deca nejaka od kojih se ocekuje da igraju u prvom timu. Evo ovaj Stojkovic vec godinama sa prvim timom, i nikako da ojaca da moze da igra za prvi tim, i svaki put nije dovoljno jak. Pa kad ce biti, u 30oj.

Ocajan rad bre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Citat
I nije skup taj skauting toliko, za domacu ligu uopste. Ali dzabe kad nam u klubu sede amateri, nedorasli da rade svoj posao, bez ikakvog radnog iskustva na slicnim pozicijama.

Pricas o svemu kao da je lako.Sjedeli su nam i iskusni poslovni ljudi pa su srali vise nego ovi.Ne znam cime se bavis,ali sa tim ciframa i mogucnostima pokretanja neceg se lako bacas.

Zvezda je u dugovima,teskim,e sad,nama su potrebni i dodatni troskovi,ma da...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
I vasem Lazovicu istice za jednu godinu, pa hocete li da ga pustite za dzabe?
Jbt, digli ste novi kredit, a pricate o igracima koji vrede nenormalno mnogo (za nase uslove).
Лазовић не жели да иде по сваку цену као Нинковић. Лазовићу ако се понуди уговор, чисто да би клуб више зарадио од продаје, он ће то вероватно да прихвати, Нинковић неће. Имају опцију да га се сад отарасе и бар да скину његову плату са списка, или да га на лето пусте као слободног играча.
Покушаће да га се отарасе, ако он не буде хтео у клубове које му нађу, зна се шта следи.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat

Pricas o svemu kao da je lako.Sjedeli su nam i iskusni poslovni ljudi pa su srali vise nego ovi.Ne znam cime se bavis,ali sa tim ciframa i mogucnostima pokretanja neceg se lako bacas.

Zvezda je u dugovima,teskim,e sad,nama su potrebni i dodatni troskovi,ma da...

Bogami to je lako. Al kod nas svi bi da sede i da pricaju, a niko da radi. Sta mene boli kurac sta su radili oni pre njih. Zato sto nisu znali da rade zato su i najureni. To im nije nikakvo merilo.
Znaci ima i u PLS, ima i u Makedoniji, ima i u Crnoj Gori i u RS, mladih igraca za CZ, al nema ko da ih vidi.

Nemamo nigde prijatelje, sa svim su se klubovima u ligi posvadjali, nisu ni organizovali prijateljsku utakmicu sa klubovima iz PLS prakticno nikad, a znacilo bi mladim igracima, moze ovako da se nabraja do sutra, samo nema kome. Gomila mladih perspektivnih trenera bez posla, za smesne pare ima da jure da traze igrace.

Niko od njih ne trazi da pronadju igraca u faveli nekoj.

To je trosak od 50 hiljada na godisnjem nivou u vrh glave, a sacuvalo bi nam i donelo milione.

Ponavljam jos jednom, gomila legendi je besposleno, nista ne rade, cak neki nemaju ni kintu, a mogli bi da budu u klubu i kroz savetodavna tela, i za neki novac sitniji.

Njima treba neko da ih nauci jer oni nista ne znaju, jer nikad ni priblizno nisu radili tako ozbiljan posao, a drugo neki i nemaju kapacitet da budu tako visoko pozicionirani. To bi moglo da prodje da su dosli na gotov sistem, ali je ceo klub vec bio urusen.

Al sve se to prica uzalud, jer se nista ne menja, nego napravi sveca od Prosineckog, i napravi percepciju da je samo on odgovoran za sportski sektor (tj. uglavnom i jeste sto je samo po sebi suludo) pa nece smeti niko nista da kaze.
Kakav je to sistem, kakva je bre to organizacija.
Bruka i sramota, palanacki klub, napravili su od Zvezde klub na nivou Sopota, samo sto imaju Vesica koji je mag da obrce narodne mase.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2012, 23:51:46 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Разуме се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Svrsavao bih joj medju sisama u toku jebanja istih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia 6630
Tošić: „Želim novi ugovor“

Fenomenalnu polusezonu imao je Duško Tošić u Crvenoj zvezdi. Od momka kojeg su navijači redom osporavali govoreći da nema kvalitet za štopera, stigao je do startera u reprezentaciji upravo na ovoj poziciji na utakmici protiv velesile kakva zasigurno jeste Španija.

„Moja karijera je čudna, puna uspona i padova. Sada sa 27 godina je trenutak da napravim kontinuitet dobrih igara. Pravio sam greške u karijeri, ali je dobro kada se to ispravi i sve dođe na svoje mesto. Ne znam mnogo, ali ono što me krasi je borbenost i da to što umem pokazujem na terenu“, rekao je Tošić u razgovoru za „Novosti“.

Odavno Zvezda nije imala situaciju da u svom dresu ima igrača u najboljim godinama, reprezentativca, koji želi da ostane još nekoliko godina u klubu i produži ugovor.

„Pričali smo neformalno i izrazio sam želju da ostanem, ali neću samo na osnovu obećanja, nego hoću da ako se nešto dogovorimo, da tako bude. Kupio sam kuću pored „Marakane“, želim da napravim nešto sa Zvezdom, da uđemo u Ligu Evrope i da osvojimo titulu. Ostavio sam sve menadžeru, kada se budem vratio znaću sve. Znam da je klub u teškoj finansijskoj situaciji, ali verujem da ćemo se dogovoriti na nove dve-tri godine ugovora“, istakao je naš najbolji defanzivac.

www.mojacrvenazvezda.net
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.