Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 996363 puta)
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC ...
A da mu Robi pruzi sansu da igra pa da vidimo kakav je kao igrac.  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
To mi vec nije bas jasno... Covek nije ulazio u igru, nije dobio priliku da se pokaze, i sad kao ne zalaze se... Ima mnogo primera iz sveta gde jako dobri fudbaleri ne vole da treniraju i vuku se po treningu, a utakmice pokidaju...
Uostalom, ako je tako, zasto smo ga dovodili, nemoguce da je ovde postao lenj, to je neka navika koju su nasi skauti (oni koje nemamo bas) morali da primete i upozore na to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
HTC Sensation

Koliko sam kao pohvatao,taj Bosman nije los uopste...ALI:

Vise mi se cini kao da je klasika menadzer-zarada akcija u pitanju nego sto zaista verujem u to da se bas on toliko dopao Prosineckom,malo mi nije logicno da pustamo Evandra,Borhu i Paseka a pritom znamo da se smanjuje broj stranaca od sledece godine i mi se setimo da dovedemo stranca iz nase lige. Ako vec planiramo da prodamo ove nase strance koji realno imaju kvalitet,onda aj da se isprsimo pa dovedemo makar za nijansu bolje...a ne Bosmana.

E sad,sto se tice pozicije,igra zadnjeg veznog i tu po meni nije ni problem ni guzva,jer Micko igra zadnjeg a koliko sam akapirao Milivojevic vise igra centralnog veznog...Cava ce nazalost verovatno da ode(a nekako sam bas imao osecaj da ce mnogo bolje da igra,jebiga)...

E sad,opet jebemmumater,ne razumem to forsiranje zadnjih i centralnih veznih sa naglasenim def. karakteristikama u nasoj ligi. Realno,zadnji vezni kao pozicija polako izumire,to je bilo aktuelno kad se pojavio Milan sa Gatuzom koji je kvario igru,pa je to mutiralo u neke polivalentne pokretljive igrace koji jebu kevu sa trcanjem napred-nazad tipa Makskerano,Kambijaso,Lampar,Dzerard itd...da bi se to opet malo unapredilo sa cuvenim DLP i npr Busketsom,Pirlom koji mora da zna mnogo i sa loptom...

Vrhunac te neke pozicije je Jaja Ture koji je objasnio pre neko vece sta sve treba da se radi po terenu...

Eto,mi cemo da imamo Bosmana.

DAkle,da se ne zajebavamo...da je Robi pametan i da skrkamo pare za neke ofanzivne veznjake da bre dajemo golove jer se ionako 97% utakmica u prvenstvu ne vratimo 3 puta na nasu polovinu...a ako je bas toliko tvrdoglav i hoce nekog zadnjeg veznog(jer se tripuje da cemo igrati u Evropi gde je to mesto ipak osetljivo i nepohodno) onda nek cima Ramba da bunari nesto po Flamengu ili tako nesto...

« Poslednja izmena: 02. Maj 2012, 12:11:46 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
To mi vec nije bas jasno... Covek nije ulazio u igru, nije dobio priliku da se pokaze, i sad kao ne zalaze se... Ima mnogo primera iz sveta gde jako dobri fudbaleri ne vole da treniraju i vuku se po treningu, a utakmice pokidaju...
Uostalom, ako je tako, zasto smo ga dovodili, nemoguce da je ovde postao lenj, to je neka navika koju su nasi skauti (oni koje nemamo bas) morali da primete i upozore na to...
То је већ на Робију.
И мени би сигурно пре у игру улазио Пашеко него Митар Мирић.
Можда човек тако поднео одлазак из своје земље, шта знам, мада генерално фудбалери из Бразила не воле нешто да тренирају. Знам да је био избачен још са тренинга опоравка од повреде зато што није хтео да ради како му се каже.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
bolje bosmana nego rambovih iz brazila  Smile
nama najbolji brazilaca ispade iz crne gore,opet se ogradjujem od paseka posto ga nismo videli tako da je isti kurac kao i binic i jeremic,mozemo apiju da dovedemo za zadnjeg veznog posto samo on i igra u vojvodini i trci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
HTC Sensation
Eto recimo,Apija bi bio sjajno resenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Манте се е, матори распад. А и паз да не би он седео Мићку на клупи. Нека га Црњи нек га води у Партизан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Škundrić: Zvezda predugo druga

...i opredelili se da nosioci igre budu iz našeg podmlatka i najmlađi afirmisani igrači iz domaće lige

Ovaj prvi deo recenice mi je veoma interesantan. Ko iz vaseg podmlatka uopste dobija sansu?
Ne da nisu nosioci igre, kao sto ovaj kaze, vec ne znam da bilo ko ozbiljnije igra.

Inace je zaista zanimljivo da se Lukic vec duze vreme ne pojavljuje u medijima.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mijailovic,bajko,krneta  Smile,kadu kao da je nas plus mladi igraci kupljeni,laza i vesovic dosli sa 18,19
u ostalom ste te boli tuki za nas idi brini da se nedesi neki samrok ili tako nesto
« Poslednja izmena: 02. Maj 2012, 14:36:26 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
DA, da... Idi gledaj u sunce ili tako nesto...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.