Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 714814 puta)
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Do tada bez euforije jer realno sa ovakvom ekipom koja ne postuje armiju navijaca i grb koji nosi nema nama nekog uspeha.

На основу чега си ти закључио да ова екипа не поштује навијаче и грб?
Nindza ti se sigurno salis ??? Pa jel ono sinoc maksimum zalaganja koji jedan tim moze da pruzi ?! Mogu da razumeme da ne znaju nista kao bikovi ali da nadjemo 11 penzionera i dovedemo pred onakvu publiku pa poginuli bi na terenu.Ovi nasi u drugom poluvremenu nisu pretrcali 5 kilometara zajedno.

Нису претрчали зато што су физички пали након првих 30ак минута лудачког темпа. Примили су идиотски гол у невријеме и онда су се још додатно усрали. А и добар дио њих и не знају ништа као бикови.

У принципу, већина се слаже да су нас добили на плану физичке спреме и то је оно што је тешко надокнадити кад се игра у ТСЛ-у. Ова ме утакмица подсјетила на Партизан и Генк. Гробље је требало да подере Белгијанце, а примили су голове у задњих 20ак минута. И кад су требали да навале по други гол на ЈНА, нису имали снаге.

Невезано за његов сукоб са Робијем, Вилотића се треба што прије ријешити. Поставља се катастрофално, код првог гола је испао ко мали мајмун, а у пар наврата су га њихови шпицеви разбили у скоку. Он би требало да буде јебени господар свог дијела терена, да чисти све пред собом. Страшно.

Калуђеровић је пресмијешан и једва чекам да се Мезенга опорави скроз или шта већ и заузме мјесто у првих 11. Барем се више креће и боље прима лопту.

Ковачевића никад нисам волио и наставља да ме нервира. Невјероватно ограничен играч. На коју ли је он фору био стандардан у француској лиги четири године, никад ми неће бити јасно.

Наклон за Тошића. Каду је постао носилац наше игре, то довољно говори гдје се налазимо.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia Lumia 920
Pošto sam bio u prilici da vas gledam 70 minuta, da kažem i ja nešto...

Dobri ste bili, tačno vam je falilo to iskustvo sa jačih utakmica, i odlučila je ta razlika u jačini lige.
I u pravu je Prosinečki kad kaže da se ta kondicija koja je potrebna za ovakvu utakmicu stvara upravo na sličnim utakmicama, koje oni imaju, a vi nemate, kao uglavnom ni mi.
Nisu ovi nešto mnogo bolji od vas, sem što mogu da trče ko konji po ceo dan... nije gotovo, ima šanse, vrlo male ali postoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Ne pali ih V1RkE, nemaju sanse, kao sto ni mi nemamo sansi protiv takvih klubova. I ovaj jedan gol ne bi dali do sutra da nije bilo penala. A ne da sad daju dva u gostima. Svi smo go ku.ac za Evropu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112

Dobri ste bili, tačno vam je falilo to iskustvo sa jačih utakmica, i odlučila je ta razlika u jačini lige.
I u pravu je Prosinečki kad kaže da se ta kondicija koja je potrebna za ovakvu utakmicu stvara upravo na sličnim utakmicama, koje oni imaju, a vi nemate, kao uglavnom ni mi.
Nisu ovi nešto mnogo bolji od vas, sem što mogu da trče ko konji po ceo dan... nije gotovo, ima šanse, vrlo male ali postoje.

Nemoj da se praviš fin Smile realno, Ren je za klasu kvalitetnija ekipa. Zvezda sinoć ama baš ništa nije igrala. Jebeš ti tu igru kad igraju sporije i od Partizana. Borha gnjavi onu loptu ko da je samo njegova. Ali nije dečko kriv. Prosinečki je idiot. On njega konstantno gura na krilo. Čas levo, čas desno... ne zna dečko više ni šta igra. On je onaj pravi špic igrač tzv. sidraš... ali da uz njega bude još jedan špic. On je prototip onog igrača koji priđe veznom redu, dobije loptu, sačuva je i odloži na stranu. Prosinečki se mnogo pravi pametan sa sklanjanjem Borhe u stranu... a tu je potpuno beskoristan. Čak štaviše, on tu smeta praktično.

Zvezda nema brzog igrača, kontra ne postoji. Kadu sinoć bio najbolji. Tošić svaku petu da svojima. Svaka čast njemu na trčanju ali dečko veze nema. Mikić je dobar. Kaluđerović Smiley 1 Dimitrijević je trom. 2 dana mu treba da se okrene. Kovačević sirovina. Zvezda sinoć praktično ništa nije pokazala... sem par trzaja i u prvih 20ak minuta... ali to je uhvaćeno na paniku igrača Rena.

A što se tiče rena... rekoh ćaletu, samo da se oslobode i krenuće da igraju. Gledao sam ih često prošle sezone zbog kladionice... i iznenadio se kad sam video da u prvih 11 nema Mvile i onog Kolumbijca napred. Pitroipa je zver od igrača. A o disciplini ne treba trošiti reči. Kako bre biju pozadi ko nenormalni. Onaj Mangan je aždaja. Jedini je Borha mogao da se tuče sa njima.

I kao što se pričalo i pre utakmice, Ren je čekao vašu grešku na sredini. Onaj matori Dalma je i dalje majstor. Jes da ne može više od šeset minuta al pokrca za to vreme.

Bilo kako bilo, daleko ozbiljnija i kvalitetnija ekipa od vas.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Citat
matori Dalma je i dalje majstor
Ortak je sinoc ponovio jedno 30 puta istu recenicu
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Kako bre dade onu loptu Pitroipi za gol... pa kad će to neki naš igrač da uradi... naši ne umeju na prvu da igraju leba ti poljubim.

Mani je najjači bio Kaluđerović kod one šanse... umesto da pali na prvu desnom, on se guzi nešto i crnčuga mu uze loptu ko jendva Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2011, 15:50:20 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Meni stvarno nije jasna jedna stvar... Evidentna je razlika u kvalitetu... I stvarno ne mogu da verujem kad citam ovde neke postove gde nesto kuka i sta ti ja znam...
Ljudi su bre bas ozbiljna ekipa, imaju mnogo veci budzet, samim tim i bolje igrace, igraju jedno od najjacih takmicenja svet...

Budite srecni sto su nasi igrali dobro i onih prvih pola sata, jer je i to previse kad se pogledaju nasa izdvajanja za igrace i njihova, i sve ostalo.
I iako se potencira toliko na toj fizickoj spremi, uopste nije to jedini razlog poraza, vec je i kvalitet u pitanju... A u tih prvih pola sata mi smo nedostatak odredjenog kvalieteta nadoknadili trcanjem, al su posle crkli, sto je i bilo ocekivano... Steta je samo sto nismo uspeli da uvaljamo jos neki gol, onda bi se i Ren verovatno pogubio...

Njihova 2 igraca vrede koliko nas ceo tim, pa i vise, i kad vidim ovde neka kukanja i naricanja, stvarno mi nije jasno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Јебига, играли су момци колко су могли...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

И те ноћи када издахнем...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0

Nemoj da se praviš fin Smile realno, Ren je za klasu kvalitetnija ekipa. Zvezda sinoć ama baš ništa nije igrala. Jebeš ti tu igru kad igraju sporije i od Partizana. Borha gnjavi onu loptu ko da je samo njegova. Ali nije dečko kriv. Prosinečki je idiot. On njega konstantno gura na krilo. Čas levo, čas desno... ne zna dečko više ni šta igra. On je onaj pravi špic igrač tzv. sidraš... ali da uz njega bude još jedan špic. On je prototip onog igrača koji priđe veznom redu, dobije loptu, sačuva je i odloži na stranu. Prosinečki se mnogo pravi pametan sa sklanjanjem Borhe u stranu... a tu je potpuno beskoristan. Čak štaviše, on tu smeta praktično.

Zvezda nema brzog igrača, kontra ne postoji. Kadu sinoć bio najbolji. Tošić svaku petu da svojima. Svaka čast njemu na trčanju ali dečko veze nema. Mikić je dobar. Kaluđerović Smiley 1 Dimitrijević je trom. 2 dana mu treba da se okrene. Kovačević sirovina. Zvezda sinoć praktično ništa nije pokazala... sem par trzaja i u prvih 20ak minuta... ali to je uhvaćeno na paniku igrača Rena.

A što se tiče rena... rekoh ćaletu, samo da se oslobode i krenuće da igraju. Gledao sam ih često prošle sezone zbog kladionice... i iznenadio se kad sam video da u prvih 11 nema Mvile i onog Kolumbijca napred. Pitroipa je zver od igrača. A o disciplini ne treba trošiti reči. Kako bre biju pozadi ko nenormalni. Onaj Mangan je aždaja. Jedini je Borha mogao da se tuče sa njima.

I kao što se pričalo i pre utakmice, Ren je čekao vašu grešku na sredini. Onaj matori Dalma je i dalje majstor. Jes da ne može više od šeset minuta al pokrca za to vreme.

Bilo kako bilo, daleko ozbiljnija i kvalitetnija ekipa od vas.
po meni zvezda je igralo dobro prvo poluvreme,pa i u drugom nije bila nista losija od rena,oni su jednostavno fizicki izvanredno pripremljeni...zvezda ima kakvu,takvu igru,prvi put u mom zivotu,svidja mi se kako zvezda igra,nedostaje tu jos jedno 3,4 igraca,daleko od toga da igra sporo... borha gnjavi loptu,ali se retko kada dogodi da je izgubi,veoma je bitan za zvezdinu igru,jer nam je i potreban igrac koji ume da zadrzi loptu,prosledi tacan pas,probije... ne slazem se sa tvojim misljenjem da je bolji u spicu... i nemoj prosineckog da nazivas idiotom!  Smile kazes da zvezda nema brzog igraca,a vesovic i lazovic? dimitrijevic je vrhunski tehnicar,nije maradona,ali je sasvim ok za zvezdu,to sto ga nazivas "trom",govori o tvojoj objektivnosti... Kovacevic jeste sirovina,sa tim se slazem sa tobom,moje misljenje je da je on najgori igrac u zvezdi,pre bih stavio mijailovica na tu poziciju... tosic je sasvim ok igrac,kapiram da ga ljudi ne vole zbog karleuse,ja licno bih voleo da ostane u zvezdi jos dugo... kaludjer nam je rak rana,ulazi u sanse,ali bas mu hvali zavrsnica... mislim da ce zvezda kroz sezonu mnogo bolje izgledati,kada zaigra stoperski par adi-mihajlovic,vrati se paseko,i pod hitno dovesti jos jednog spica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Nisam ja rekao da je Dimitrijević loš tehničar. Za naše uslove je odličan, ali to ne menja činjenicu da je trom. A za Borhu sam rekao još odavno da je vaše najveće pojačanje, čak bolje i od Evandra, ali ga ne koristite na pravi način. On, kada igra na krilu, može samo da umrtvi igru i ništa više. Jebeš ti to što će da doda tačan pas kad se 8 protivničkih igrača vratilo nazad. Vešović jeste brz, ali nije u prvom planu. Lazović i nije neki brzinac, ali ajde, kaži da je jedan od brzaka (uz to je i jako sebičan)... i tu staje priča o brzim igračima. Neko napisa (mislim Bifidus) da Zvezda kontru ne ume da odigra i tu je u pravu. Ja od odlaska Koromana nisam video ni jednu valjanu kontru Zvezde. Mada, to je i do stila igre koji forsira Prosinečki, da se dugo drži lopta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.