Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 711563 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Zvezda odigrala dosta dobro prvo poluvreme, posebno prvih 20-ak minuta, posle pad koji je i mogao da se ocekuje, u drugom poluvremenu jednostavno do izrazaja je dosao kvalitet Rena i bolja koncentracija nego u Zvezdinom timu, po meni totalno je nezamislivo da onaj Borha onoliko gnjavi loptu, da on vuce nesto , ima snagu ali ne i brzinu i eksplozivnost, zacudilo me kako je Tosic solidno odigrao. Niste bez sansi u revansu ali ako izvede ovaj Antonini full sastav bice bas bas tesko da postignete dva gola, jedno je sigurno nece se oni zatvoriti kao sto bi mozda Zvezda delimicno uradila kad bi imala ovu prednost, po meni je i Zvezda malo povucenija igrala u drugom poluvremenu iako je rezultat bio 1:1, taj Batadjorizam sto bi rekao empty, on udje u nase ekipe i tesko ga je iskoreniti, klasican primer smo videli veceras u obe utakmice, s'tim sto u ovoj u dosta manjoj meri.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Motorola GLEAM
Utakmicu su izgubili Kovacevic i Borha, jedan na jednom kraju, a drugi na drugom...

+1

Pre svega jedan dubok naklon za Tosica. Covek je isprintao milijarde kilometara.

+1

Vilotic je govnar za koga mogu da se zakunem da je namerno sjebao jedno 2-3 situacije. Mrs smrade.

Kovacevic i Kaludjerovic su 2 idiota.

[/quote

To bi otprilike bilo to  Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2011, 22:58:28 od superior »
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC ...
Evandru drugi zuti...  Smiley 1
Sjebali smo se u revansu...
Samo da prokomentarisem jos i da je sudija po meni imao veoma cudan kriterijum sudjenja...  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
Mene stra da vas ne napune tamo. Bajko je panjina, kod prvog gola mu je lopta prošla kroz noge, mora bre čvrsto da se igra... a ne ko ona govnara Kadu da se pada na svaki kontakt. Onaj Kovačević... čim sam mu ugledao facu video sam da je govno. A za Evandra... kako bre ušao ranije u igru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Јавно поручујем Калуђеровићу да му јебем све по списку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Jbg pretpostavljam da je kriv Tole...
Kaludjerovic pickica usrao se ne znam gde udara,Borha pogubljen,Tosic istrcao i sta treba i sta ne treba...Nije podjebavanje ali ne vidim kako cete moci im se suprostaviti tamo,imali ste sve veceras uslove da pobjedite ali sta je se desilo posle gola ne znam...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 6220
Trebalo bi, onako konstruktivno, poslati Kovacevica u tri picke materine. Ne vidim ni jedan kvalitet kod njega. Drugo, Robi je jos neiskusan trener, a igraci napaljeni, tako da su usli u utakmicu sa maksimumom, i bili bez snage skoro celo drugo poluvreme. Medjutim, i da bolji trener vodi Zvezdu, verovatno bi se isto zavrsila, ovi francuzi dovro znaju da igraju na rezultat. Raduje dobra igra Zvezde, setite se kako je igrala dok je vodio Aleksandar Jankovic. Jednostavno, ne moze se u Evropu bez stopera i napadaca.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
jbga cigani gotova sezona kupanja...

Salu na stranu drugi tim Rena vas je odvalio imali ste tipa jednu ipo sansu.

Ovi drugi sto su poceli 15min kasnije su jos gori...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Јесте Тошић претрчао милијарду километара, али није се баш прославио са центаршутевима и изабраним решењима у том тренутку.

Обратите пажњу на постављање Ковачевића код ова два гола. Било је много оваквих ситуација, али дадоше само два гола... Он као да не зна да је задњи везни. Играч који једе, гризе по терену, залепи се на играча а не кампује на три четири метра од њега и чега да он прихвати лопту па ће можда да крене.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Nije tu bilo ni zelje,ni srca,ni htenja,ni volje...Uplasili smo se camuga,strah nas je savladao.
Ovaj Ren je bezveze.Nista posebno.
Nije nas Ren pobedio veceras.
Ne.
Pobedili smo sami sebe.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.