Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 454 455 457 458 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 714761 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Pa i nije bas nerealno. Taj Soriano jebe keve u Barsi B , a niko ga nece. Ima vec 26 leta i imam osecaj da ce ga Robi dovesti na pozajmicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Fora je u tome,da svaka tri mjeseca Robi odlazi u Barselonu i dovodi napadaca  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ma nema od spica iz Barselone nista, svi oni mogu naci angazman u Spaniji, a i nema nijedan razlog da neko od njih dodje u Srbiju da igra...
Ipak mozda Robi nadje neko resenje, prosli put je valjda on nasao Rikija Alvareza preko nekih svojih veza, i to za neku cifru tipa milion, al u medjuvremenu on poceo da igra ko blesav i uzme ga Inter za 10 puta vise novca...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S

Nije bitno koliko ih je, nego ko su. Ja kad cujem da Lukica napadaju razni Djorici, Surbatovici i ostali opskurni likovi, Lukic mi postaje nevidjeno simpatican, iako nisam neki njegov fan.

Taj Surbatovic je nevidjeni mudroser i ljigavac. Ucepio se gde god je mogao i kome god je stigao, da bi sebi izborio neku poziciju. Sto se nije setio da pljuje Lukica ranije, nego sada kada je dobio nogu, sad je odjednom shvatio da u Zvezdi nista ne valja. Nisam siguran, ali mislim da se on nesto muvao i sa onom Taninom upravom i jos tada mi je postao nevidjeno odvratan lik. A cepio se i delijama i kome god je stigao.

I onaj Dujkovic isto serator obican. Slusam juce na SOS-u, pitaju ga za Zvezdu, a on kaze kako "samo" treba eliminisati dugove i onda ce Zvezda moci da kupuje igrace i formira tim. Treba se coveku zahvaliti sto nam je otvorio oci. Svi ovi tipovi, a niko nije ukapirao da treba samo elimisiati dugove.

Sad cekam jos Djora da prospe neku mudrosti, tipa Zvezda ce igrati bolje, samo joj trebaju kvalitetniji igraci.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 10:20:52 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60

Nije bitno koliko ih je, nego ko su.

Pa ja evo ovih dana citam da ni Dzajic ni Jugovic ne pricaju pohvalno ni o Lukicu a posebno o njegovom okruzenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
Kao sto rekoh, bitno je ko su. Oni svakako imaju kredibilitet da pljuju ovu upravu. Razni Surbatovici, Djorici i ostala ekipa, nemaju. Cak i da su u pravu, oni nisu ti koji o tome imaju pravo da pricaju, jer su u svakom smislu daleko losiji od trenutne uprave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
I onaj Dujkovic isto serator obican. Slusam juce na SOS-u, pitaju ga za Zvezdu, a on kaze kako "samo" treba eliminisati dugove i onda ce Zvezda moci da kupuje igrace i formira tim. Treba se coveku zahvaliti sto nam je otvorio oci. Svi ovi tipovi, a niko nije ukapirao da treba samo elimisiati dugove.

Sad cekam jos Djora da prospe neku mudrosti, tipa Zvezda ce igrati bolje, samo joj trebaju kvalitetniji igraci.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 454 455 457 458 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.162 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.