Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 714089 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
http://www.mojacrvenazvezda.net/18819/2011/12/13/bajko-ocekujem-novi-ugovor-ne-odlazim/

Smile

Sto se mene tice, bolje da ide, treba ti klinci koji su stvarno talentovani da brane, al ocigledno nema ponuda za njega. I ako ode negde, ne verujem bas da ce biti neka zapadna evropa, tj. nikad se ne zna, ali pre ga vidim negde k'o Stamenog u aziji. Dobar je golman, al retko zapadnjaci rizikuju sa golmanima koji su tako blesavi i bije ih glas ko njega.

Bajko za Pantelu. 1:1 Smile

Da raskinu ugovor na njihovu stetu, i isplate mu platu do kraja godine, ce biti dovoljno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
To se podrazumeva. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Stojić za SPORTAL.RS: Zvezda ima najvećeg aduta za angažovanje Milivojevića

Nije tajna, Crvena zvezda je “zagrizla” za Luku Milivojevića. Robert Prosinečki u najboljem fudbaleru Rada i mladom reprezentativcu Srbije vidi ogroman potencijal i zato je već obavio razgovor sa prvim čovekom Rada Rankom Stojićem povodom transfera rođenog Kragujevčanina na “Marakanu”.

Stojić je u razgovoru za SPORTAL.RS ocenio da su pregovori postavljeni na “dobre osnove”  prvenstveno zbog činjenice da je na drugoj strani Prosinečki, prema rečima finansijera Rada, najveći adut Zvezde u ovoj priči.   

- Čuo sam se sa Robijem, razgovarali smo na tu temu, ima ozbiljne namere. Ostalo je na tome da popričam sa igračem, da vidimo, da se nađemo ponovo, ali cela priča, čini mi se, ima dobru i pozitivnu osnovu. Videćemo kako će se razvijati situacija. Mi inače imamo odlične odnose sa Zvezdom iako je bilo nekoliko nesporazuma oko tajminga plaćanja prilikom transfera Kaluđerovića - kazao je Stojić.

Da li je realno da se Milivojević pojavi na početku priprema na "Marakani"?

- Nisam siguran da će se sve tako brzo dogoditi kao što bi želeli u Zvezdi, ali, ponavljam, priča ima pozitivan tok. Ono što je nepobitno je da igrač ima potencijal da igra u Zvezdi, to je za početak najvažnije. Dugo nisam video igrača, a video sam ih mnogo u karijeri, koji je toliko napredovao i mislim da je Robi dobro procenio. Luka ima tek 20 godina, a deluje tako zrelo na terenu i van njega. Poseduje kvalitet, dakle, ne talenat i potencijal, nego kvalitet koji ga može odvesti u top evropske klubove. Recimo, na testiranjima u Irskoj sa reprezentacijom izmeren mu je aerobni kapacitet 69, koji se kod ostalih igrača u našoj ligi kreće između 55 i 60. Pored toga, ima sjajan pregled igre, “obe noge”, odličnu defanzivu...

Razgovarali ste sa Prosinečkim?

- Iskreno, sa Robijem imam odnos velikog poštovanja, pomagao sam mu svojevremeno oko ugovora kad je išao u Standard. Odličan je momak, biće sjajan trener. On je najveći adut Zvezde u ovim pregovorima.

Ipak, Zvezdi će biti potrebno konkretnijih aduta od Robija da bi angažovala mladog reprezentativca?

- To je pitanje za njih, oni znaju da taj profila igrača vredi. Za igrača kakav je Milivojević jednostavno moraš da imaš sredstava.

http://sportal.rs/news.php?news=64477

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Odlazim na odmor, upravo ulazim u avion. Zvezda? Teško, teško... - stigao je da izgovori nekoliko reči Luković za SPORTAL.RS pre nego što se otisnuo na nepoznatu destinaciju.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121

Занимљиво као и увек код вас...

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Бајко мачкица  Smile

IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Matorci sta ste poludeli, dalje ruke od Robija  Smile

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/192436/Dujković%3A+Odavno+je+trebalo+da+ga+smene.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
Robi nije opravdao poverenje, za razliku od Dujkovica koji je sa mladom reprezentacijom napraivo cudo i treuntno je glavni kandidat za naslednika Boasa u Celsiju. Sve matore budale se nasle da pametuju. Cudi mi da se Djora jos nije izjasnio i Alkosan. Oni su verovatatno planirani za sutra i prekosutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.