Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 419 420 422 423 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 713095 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Идеееееемо,дај секиру да пуцам...

Prosinečki objavio transfer listu, ceo tim na prodaju!

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki podvukao je crtu posle neuspešne jesenje polusezone i odlučio da čak 11 igrača može da napusti crveno-bele. Na transfer listi, pored Li Adija i Andrije Kaluđerovića, koji su već pronašli nove klubove, nalaze se i Savio, Nikola Ignjatijević, Milan Jeremić i Milan Vilotić. Na prodaju su, ukoliko na klupsku adresu stignu adekvatne ponude, Mendeš Kadu, Stevan Reljić, Nenad Kovačević i Danijel Mihajović. Beograd može da napusti i Bruno Mezenga, ako Flamengo pronađe kluba koji će mu ponuditi bolje uslove pozajmice od Crvene zvezde.

- Ovo je najgori deo posla za svakog trenera, ali nema sentimentalnosti. Klub je stao iza moje odluke, pokušaćemo da svakom igraču pronađemo dobre klubove u nastavku karijere. Ova konstatacija nije farsa, već smo se založili da svi igrači pronađu najbolju opciju, po cenu i da dobiju papire pri izboru nove sredine - objasnio je Prosinečki.

Mladi stručnjak analizirao je svako ime sa spiska.

- Zvezda i Inčon su se dogovorili oko prodaje Kaluđerovića, nadam se da će i Andrija postići dogovor. Adi je izrazio želju da ode, puštamo ga na obostrano zadovoljstvo. Verujem da će i Vilotić pronači dobar klub, na putu smo da rešimo i ovo pitanje. Nadam se da će i Milan biti zadovoljan, kao i Zvezda.

Savio, Ignjatijević i Jeremić nisu gotovo ni igralo ove sjeseni, pa je logično što su postali višak. "Marakanu" bi mogao da napusti i mladi Goran Čaušič, ali privremeno, pošto će otići negde na pozajmicu. Prosinečki je zatim pričao o igračima koji su na prodaju, ali će ostati ako ne dobiju ponude koje im odgovaraju.

- Kadu je imao dobru polusezonu, ali nije igrao u finišu zbog povrede.

Strateg crveno-belih je istakao da Nikola Mikić i Darko Lazović nisu na prodaju, osim u slučaju da za njih stigne astronomska ponuda.

Crveno-beli su već angažovali levog beka Filipa Mladenovića iz čačanskog Borca i povratnika Marka Perovića, a na vrhu liste želja Prosinečkog nalaze se Filip Kasalica (Sloboda) i Luka Milivojević (Rad).

мадафакинСпорталтачкарс

Купимо Касалицу,Максимовића,Младеновића и Миловојевића,плус она два ашова из Зете и биће на пролеће -24 бода заостатка
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Nokia c6
Prosinečki otpisao pola tima!

12. decembar 2011. 14:01 > 14:05

Posle završetka jesenjeg dela šampionata počela je ozbiljna rekonstrukcija prvog tima Crvene zvezde.

Andrija Kaluđerović i Li Adi, iako još ne zvanično, prvi su igrači koji su napustili klub ove zime, u planovima trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog neće biti Milan Vilotić, Savio Oliveira, Nikola Ignjatijević i Milan Jeremić, na transfer listi su i Stevan Reljić, Kadu Mendeš, Nenad Kovačević i Danijel Mihajlović, dok će na pozajmicu biti ponuđen Goran Čaušić.

U prvi tim crveno-belih promovisani su Jovan Krneta i Petar Đuričković, od ranije potpisani Filip Mladenović i Marko Perović, a u Crvenoj zvezdi tokom dugog i otvorenog razgovora sa novinarima u ponedeljak oko podneva, indirektno su priznali da se nalaze u pregovorima i sa Filipom Kasalicom i sa Lukom Milivojevićem.

Nezamenljivi u planovima Roberta Prosinečkog, koji će odrediti novog kapitena posle stavljanja Kovačevića na transfer listu, za sada su Darko Lazović, Srđan Mijailović, Nikola Mikić i Evandro Goebel.

Ovo je najkraće sublimirano izlaganje trenera Prosinečkog i generalnog sekretara Đorđa Stefanovića, koji su i najavili da će na kraju sumorne polusezone pripremiti i obelodaniti rezove u ekipi.

PRODATI: Andrija Kaluđerović (Inčon), Li Adi (Dalijen);

VIŠAK: Milan Vilotić, Savio Oliveira Do Vale, Nikola Ignjatijević, Milan Jeremić;

NA TRANSFER LISTI: Stevan Reljić, Kadu Mendeš, Nenad Kovačević, Danijel Mihajlović;

PONUĐENI ZA POZAJMICU: Goran Čaušić;

NASTAVLJAJU SA POZAJMICAMA: Uroš Ćosić, Bruno Mezenga;

NEDOSTUPNI ZA TRANSFERE: Darko Lazović, Srđan Mijailović, Nikola Mikić, Evandro Goebel;

POTPISANI: Filip Mladenović, Marko Perović;

PROMOVISANI U PRVI TIM: Jovan Krneta, Petar Đuričković;

NA LISTI ŽELJA: Filip Kasalica (Sloboda), Luka Milivojević (Rad).

Uskoro opširnije...

(N. Janković - MONDO)

http://www.mondo.rs/s227165/Sport/Fudbal/Prosinecki_otpisao_pola_tima.html
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
Ne razumem jedino zasto Mikic nije na prodaju? Kapiram da je uz Kadua bio najkonstantniji u ovom delu sezone, ali realno covek je smesan fudbaler.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG 
Није на продају да му се не би срушили снови кад не стигне ниједна понуда. То га убије у појам и буде још гори на пролеће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Nokia c6
realno, on nam je verovatno, uz lazovica, najbolji igrac....
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ne razumem jedino zasto Mikic nije na prodaju? Kapiram da je uz Kadua bio najkonstantniji u ovom delu sezone, ali realno covek je smesan fudbaler.
Ни ја не капирам зашто Чаушић иде на позајмицу, као и зашто Борха и Бајко нису на списку.
Микић је морао да буде на овом списку за одстрел.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.121
Zato sto se prodaju najveci problemi u timu, Mikic to nije. On je smesan fudbaler za Evropu, nazalost, u sadasnjoj Zvezdi je sasvim dobar, posebno u odnosu na ostale.

Najveci problem ce biti spic. Mezenga ce ostati, Kasalica... no comment.

Ostaje Petkovic, sto moguce da znaci da ce on na stopera. Dakle od stranaca nam ostaju Borca i Mezenga.

P. S. ja bih ostavio Kovacevica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Од 11 стартера у дербију, њему су на листи тројица.
Серем му се у резове.

P. S. ja bih ostavio Kovacevica.
То би била највећа грешка. Ја га баш готивим и верујем да би после одрађених прирема невероватно дигао форму. Међутим ми на тој позицији имамо клинца великог талента кога не треба гушити.
« Poslednja izmena: 12. Dec 2011, 15:00:18 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Ни ја не капирам зашто Чаушић иде на позајмицу, као и зашто Борха и Бајко нису на списку.
Микић је морао да буде на овом списку за одстрел.

Ja ne vidim zasto bi prodavali Bajkovica do ljeta,nemamo neke potrebe za tim,niti je "rupa" u timu.
Sto se tice Borhe,vjerovatno je i solidna opcija za alternativu Maretu,a i ima te fajterske sposobnosti,pretpostavljam da takav igrac uvijek moze biti od koristi,za prvo resenje,nije.

Sto se tice Causica,nije mi jasno zasto ide,a pretpostavljam da se ima i za to dobar razlog.

Sto se tice Mezenge,raskid vjerovatno znaci i neka kinta da mu se plati,pa vjerujem da nema potrebe zuriti sa njim,jer moze to na ljepsi nacin da se uradi.

Ostali,daleko im lijepa kuca.

Sto se tice Mikica,imao je dobru polusezonu,za evropske meceve je kriminalan,cini mi se da Stojkovic i bas nije za prvi tim,a mi nemamo bolje resenje,znaci,nije dreka za njega.

Ocekivano,svima zelim srecu - MARS IZ ZVEZDE!!!

Citat
PRODATI: Andrija Kaluđerović (Inčon), Li Adi (Dalijen);

VIŠAK: Milan Vilotić, Savio Oliveira Do Vale, Nikola Ignjatijević, Milan Jeremić;

NA TRANSFER LISTI: Stevan Reljić, Kadu Mendeš, Nenad Kovačević, Danijel Mihajlović;

Samo sam ja i dalje skeptican oko Nenada,jbm li ga,veliki je on fajter,i mislim da moze bolje od ovoga,pa bi mogla i opcija :

Piksi
            Micko
                     Gobel

Sto se tice Kasalice,meni on ne djeluje toliko lose,sad je pitanje da li su to stvarno zelje.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Горанац брате, на листи су 3 од 11 са дербија и 3 од 11 са меча против Воше.
Ако је то озбиљан рез онда сам ја доктор наука.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 419 420 422 423 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.