Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 687 688 690 691 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 713635 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Не знам шта је узрок, ал решење је у тренеру. Тренер мора да их научи кретњама, ко шта да ради у одређеном тренутку. Ако си крило и ако нам је шпиц сидраш, онда ти треба да будеш нападач и да кад се он извуче на пријем ти користиш новонастали простор а везни играч те разиграва пасом по дубини. То су 3 потеза, ТРИ. То морају да раде и да науче да им постане рутина. То је фудбал.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Kretanje,kontrola lopte,kontrola prostora - to moras nauciti i savladati kao klinac,do 20 godina maksimum,nakon toga,okaci kopacke o klin,moja filozofija,mozda nije tacna.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
И по мени је тачна у великој мери. Ал ае имамо млад тим, да се то кориговати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Za ovaj tim se slazem,to jeste za dio tima.Ali ne za Cavu,Evandra,Paseka,Perovica,Borhu,Tosica,Mikica....
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Не треба за све. Везни ред крила и шпиц. Они морају да се науче игри. Ко је матор и нема појма ко Микић нећче напредовати ич. Неко ко има бар мало шлифа ће и усвојити нешто. А најбољи је рад са младим играчима, код њих има највише простора за учење.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Pa Laza je na pr. konacno ukapirao dolaskom Robija da je brzi od vecine cuvara i da samo treba  na metar od igraca cusne loptu i proleti pored njih.Na pripremama sam primjetio da je i Vesovic tome ucen.

Na tome bi trebalo raditi sa Mladenovicem,izgleda opasno dobro kad krene naprijed,dosta je brz.

Luku i Micka satirati od treninga u vezi kordinacije,kontrolom prostora oko sebe.

Bilo bi idealno kada bi Paseko pokazao da je vrhunski igrac,ali da u kontinuitetu moze vise od Evandra,i ovog lijepo uvaljamo za finu kintu na ljeto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC ...
Ma ljudi sve potice od trenera.
Oni su se kretali kao prebijeni kucici. Stoje u mestu i ne otkrivaju se, da ne pricam o tome da neko utrci u prazan prostor.
Ide kontra a oni trce jedan do drugog, niko da rasiri.
Ja bi im jebo mamu maminu posle sinocne tekme.... Svima po 50% od plate zbog nezalaganja...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 6220
Citat
Kada je Robi dosao, to je bila inicijalna kapsula, doneo je nesto novo, protivnicki timovi su bili "uplaseni"... kasnije sve dolazi na svoje mesto... stvara se jednostavna taktika kojom se neutralisu napadi zvezde, otkriva se presing (ono sto ja pricam... da svaka iole ozbiljnija ekipa moze da razbije i partizan i zvezdu presingom).
+ ni malo beznacajno... gro napada je islo preko strane gde su bili Ninkov i Lazetic.
+1
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Није то незалагање него незнање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Tesko nama ako prodamo Evandra...

Malo me je razocarao Perovic, on se jos i kretao ali nije bas ni pravio razliku, mada iskreno nije ni Lazovic.

U sustini meni najvise smeta sto igraci uopste ne napreduju. Napredovao je Lazovic jer su mu porasla muda, i Kadu koji i ovakav nije za Zvezdu, i to zato sto je dostigao nivo fizicke spreme za ozbiljan fudbal.

Koliko su samo oni losi u pas igri, koliko su to neka ili previse mlaka, ili previse jaka dodavanja, ni centarsuteva nije bilo nesto, zapravo Borha je mislim poslao i najbolji centarsut juce... Tj. centrirao je i Mladenovic dok je imao snage, posle nije mogao da podigne loptu.

Milion puta sam ponovio, ali Mijailovic uopste ne napreduje. Ni fizicki, ni u pas igri, ni u sutu, zapravo nisam siguran dal nije nazadovao. A decko ima veliki potencijal, nije ga dzabe pratila Barsa dok je bio klinac.
I Evandro je realno nazadovao...

Meni ovo dovoljno da pocnem da mislim u pravcu da se ne radi dobro. Cesto se ljudi koji idu zale da treninzi izgledaju ko trening rekreativaca.

Kako ja sada vidim situaciju, mi moramo da dovedemo nekog ko sto je Krojf, koji ce da bude Bog i batina, ako treba da i treneru komanduje sta ce i kako da radi. Takva figura moze mozda biti Dzaja, ali ni od njega nista, kako sada stvari stoje. 
« Poslednja izmena: 04. Mar 2012, 19:52:35 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 687 688 690 691 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.